Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. december 24-30. – Áldást hoznak karácsonyra az angyalok

Karácsony szentestéjén alászállnak az angyalok, és áldást küldenek mindenkinek. Érdemes még az esti ünnepelést megelőzően elolvasni a szívmelengető angyali üzenetet. Nagyon boldog és áldott karácsonyt kívánunk.

Az angyalok karácsonykor a szeretetben, a meghitt ünneplésben segítenek, és támogatnak téged. Szentestén mindenképpen érdemes gyertyát gyújtani, és magadban elmondani a kérésedet, az imádat. Ilyenkor a szeretteid boldogulásáért is elmondhatsz egy imát. Hidd el, most minden kérés meghallgatásra talál. A különleges karácsonyi angyalhoroszkópon keresztül tolmácsolják ezek a csodálatra méltó lények az üzeneteiket a csillagjegyeknek. Áldott és nagyon boldog karácsonyt kívánunk velük együtt.

Kos

Sandalphon arkangyal gondoskodik róla, hogy ez a mostani karácsony valóban különleges ajándékokat tartogasson neked és a szeretteidnek is. Kérd meg Sandalphon arkangyalt a karácsonyfa mellett, hogy áldja meg az ünnepet, és segítsen megérezni, hogy ezekben ott van ő is veled, s körülötted.

Bika

Jophiel arkangyal segít megszabadulni minden stressztől, sürgető gondolattól, hogy valódi békében és szeretetben tölthesd ezt a mostani karácsonyt. Kérd Jophiel arkangyal támogatását, és ő ragyogó rózsaszínű fényével ölel körbe téged. S persze segít megőrizni a lelki békét benned és a szeretteidben is.

Ikrek

Haniel arkangyal támogat téged ezen a héten, hogy megérthesd a szíved üzenetét. Talán még nem tudod biztosan, mikor hallod az elméd, és mikor az intuíciód hangját. Haniel arkangyal örömmel megnyitja a belső hallásodat, amellyel különleges ajándékkal lep meg téged karácsonyra.

Rák

Mihály arkangyal segít neked ezen a héten elengedni a negatív gondolatokat. De segít neked abban is, hogy a karácsony a lehető legtöbb pozitív élményt adja most neked. Ha bármilyen szorongásod, félelmed lenne még a karácsonnyal kapcsolatosan, máris add át ezeket Mihály arkangyalnak, s ő szeretettel tölti meg a lelkedet. 

Oroszlán

Raguel arkangyal segít most, hogy a családi karácsony a lehető legharmonikusabb, legboldogabb lehessen idén. Raguel arkangyal, a harmónia angyalaként szeretettel és békés nyugalommal tölti meg az otthonodat. Kérd a segítségét, és olyan szeretettel tölti meg a lelkedet és mindenki másért is, amit korábban sosem tapasztalhattál.

Szűz

Uriel arkangyal támogat téged karácsony hetében. Kérd a segítségét még ma is, s minden tökéletesen alakul, épp úgy, ahogyan elképzelted, ahogyan szeretnéd. Uriel arkangyal nyugalommal tölti el a lelkedet, és segít abban is, hogy minden a lehető legnagyszerűbben sikerüljön ezen a csodálatos ünnepen.

Áldást hoznak karácsonyra az angyalok (iStock)

Mérleg

Metatron arkangyal bámulatosan ügyesen bánik az idővel. Ha kéred a segítségét, azt érezheted, mintha megállna az idő, s neked olyasmire is jut kellő energiád és időd, amire nem is hitted volna. Kérd Metatron arkangyal segítségét, és estig mindennel időben elkészülsz. Magad is meglepődsz, milyen nyugalommal készülődsz egész nap…

Skorpió

Jeremiel arkangyal segít neked, hogy megélhesd a karácsony igazi csodáját. Áldást hoz rád és a családodra is. A mostani ünnepelés egészen más lesz, mint korábban bármikor. Most megtapasztalhatod a szeretet valódi erejét. És azt is tudni fogod, ki az, akire igazán és mindenben számíthatsz… 

Nyilas

Ariel arkangyal a bőség angyalaival együtt támogat téged. Bármire lenne is még szükséged karácsony estéjén és az elkövetkező napokban, az angyalok bőven juttatnak neked belőle. Időt, energiát, pénzt, boldogságot, örömet, szeretetet, nyugalmat – bármit kérhetsz, s ez a karácsony egészen más lesz, mint korábban bármikor.

Bak

Gábriel arkangyal segít, hogy ezen a karácsonyon mindenkivel könnyedén megértesd magadat. Segítségével nemcsak nagyszerű beszélgetésekben lehet részed, de oly könnyedén és nagy kedvvel beszélgetsz, mint talán még soha. Ezek a beszélgetések gyógyító erejűek lehetnek, ezért is kérd mielőbb Gábriel arkangyal segítségét.

Vízöntő

Zadkiel arkangyal támogat téged karácsonykor és az egész héten. Segítségével megtapasztalhatod magadban és másokban is a valódi önzetlen szeretetet. Bárhol is töltsd az karácsonyt, mindenki a te társaságodat keresi, hiszen ragyogsz, és sugárzol a boldogságtól. Zadkiel arkangyal mindenben segít neked. 

Halak

Raziel arkangyal segít, hogy az idei karácsony pontosan olyan varázslatosra és szeretetteljesre sikerülhessen, amilyennek elképzelted és megálmodtad. Kérd már reggel Raziel arkangyal támogatását, és ő nyugalmat, örömet, boldogságot áraszt a szívedbe, és a családod, a szeretteid szívébe is…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top