Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. január 14-20. – Különleges üzenetet hoznak az angyalok

Az angyalok január harmadik hetében is nagyon különleges üzenetet tolmácsolnak az angyalhoroszkóp segítségével. Talán éppen ez a javaslat segít neked egy nehéz döntési helyzetben...

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Persze, csak vészhelyzet esetén „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Persze, dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod a támogatást, az angyali üzenetet. Valójában kár lenne, ha egyszer már erre a cikkre kattintottál. Ha kedvet tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még könnyebben hangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod nekik a kérésedet, az imádat. A különleges angyalhoroszkópon keresztül tolmácsolják ezek a csodálatra méltó lények a szívhez szóló üzeneteket. Rajtad múlik, hogy elfogadod-e.

Kos

Azrael arkangyal nagyon különleges és egyedi üzenetet tolmácsol neked. A közeli, avagy távolabbi múltban eltávozott szeretteid üzeni, hogy jól vannak. Üdvözletüket küldik neked, s egyben kérnek téged, éld az életed boldogságban, miattuk nem kell szomorkodnod. Támogatnak, segítenek téged, szeretetüket érezheted, amikor gondolsz rájuk. Gyújts gyertyát már ma este.

Bika

Jophiel arkangyal üzenete szerint kicsit sok lehet most benned a feszültség, a stressz. Érdemes lenne minél több időt a természetben töltened. Új és kreatív gondolataid támadnak, amint a szabad levegőn töltöd az idődet, nem  mellesleg a lelked is megnyugszik. Bármilyen is most az idő, sétálj, és gyönyörködj a téli táj szépségében. Jót fog tenni neked.

Ikrek

Rafael arkangyal üzenetére most óriási szükséged lehet. Talán többet idegeskedsz, mint kellene. Kezdj tudatosan figyelni a légzésedre. Szánj csupán néhány percet naponta arra, hogy tudatosan mélyen és hosszan lélegzel. Lassan szívd be, és lassan fújd ki a levegőt, közben a régi mintákat is elengeded magadból. Felfrissülsz szellemileg, lelkileg-testileg egyaránt. Próbáld ki!

Rák

Metatron arkangyal támogat téged ezen a héten. Nagyon sok feladat, teendő vár rád. El kell fogadnod, hogy te sem tudsz mindent egyedül megcsinálni. Állíts fel fontossági sorrendet, a számodra legértékesebb dolgokra összpontosíts most. Amikor jól érzed magad, a munka is sokkal könnyebben megy. Metatron arkangyal segít a szervezésben. Kérd őt mielőbb!

Oroszlán

Raziel arkangyal segít ezen a januári héten megérteni a szellemi igazságokat. Legyél minél nyitottabb az új tudásra, és engedd el mielőbb a korlátozó hiedelmeket. Figyelj az angyali jelekre: amit legalább háromszor látsz, nagyon fontos üzenetet tartogat a számodra. Most a kapcsolataid is változnak, ne lepődj meg rajta. Minden érted történik. Raziel arkangyal támogat téged.

Szűz

Chamuel arkangyal segít, hogy valódi békére találhass a lelkedben, és persze a környezetedben is. Próbálj a felszín mögé látni, lásd meg a problémák mögött rejlő igazságokat. Minden érted történik, még akkor is, amikor ezt nem így érzed. Isten és az angyalok szeretnek és támogatnak téged. Kérd a segítséget, amikor úgy érzed, nem találod a megoldást. Mint például most is.

Nagyon különleges üzenetet tolmácsolnak most az angyalok (iStock)

Mérleg

Ariel arkangyal üzenete szerint ne tétovázz tovább. Dönts minél előbb. Figyelj a lelkedre, hallgasd meg a belső hangokat, és pontosan tudni fogod, melyik a számodra legjobb megoldás. Ideje előszedni a bátorságodat, és meghozni azt a fontos döntést, amit nem halogathatsz tovább. Ariel arkangyal segít neked, csupán kérned kell őt.

Skorpió

Jeremiel arkangyal üzenete szerint a legmélyebb ponton már túl vagy. Újra felemelkedhetsz, és bámulatos magasságokba érhetsz el. Mostantól már egyre jobb dolgok történnek az életedben. Büszke lehetsz magadra, hiszen a legnehezebb akadályon is túlléptél. Nagyon pozitív időszak kezdődik az életedben. Ugye, hiszel magadban? Jeremiel arkangyal támogat benne. 

Nyilas

Mihály arkangyal üzenete szerint Isten meghallgatta imádat. Az útmutatás, amit kértél íme, itt van. Legyen ugyanakkor bátorságod végiggondolni, hogy mire is vágysz igazán, a szíved mélyén. Bőven elég, ha magad előtt látod a célodat, amit már elértél. Éld át magadban, mintha máris valóra vált volna. Mihály arkangyal segítsége különleges áldás. Élj vele mindenképpen!

Bak

Gábriel arkangyal üzenete szerint ideje felvállalnod, hogy valódi vezetőnek születtél. Meg kell mutatnod, mire vagy képes. Higgy magadban, higgy az erődben. Gábriel arkangyal segít, és támogat téged, hogy felismerhesd a küldetésedet, a valódi életcélodat. Ez most különleges alkalom és lehetőség. Élj vele, és támogasd, vezesd szeretettel a körülötted élőket…

Vízöntő

Raguel arkangyal segít neked ezen a héten megoldani a konfliktusokat és harmóniára, békére találni. Te különösen fogékonyan reagálsz az angyali üzenetekre, érzed, hallod őket, ezért is kérd Raguel arkangyal támogatását, aki segít megnyitni a szívedet mások felé. A te energiarezgésed is megemelkedik, amikor együttműködsz az angyalokkal. Tegyél egy próbát! 

Halak

Uriel arkangyal támogat téged ezen a januári héten. Útmutatása szerint bízz a belső tudásodban, és ne késlekedj, a szerint cselekedni. Érzékenységednek köszönhetően pontosan tudod, mit kell tenned, csak figyelj befelé, és minden választ megkapsz a kérdéseidre. Uriel arkangyal nagyon sokat segít neked. Kérd őt, és az életedet is megkönnyíted…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top