Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. január 21-27. – Most te vagy a legfontosabb

Az angyalok üzenete szerint most semmi és senki sem lehet fontosabb számodra saját magadnál. Kövesd a szíved hangját, és persze az angyali javaslatokat, üzeneteket is érdemes. A horoszkópból ezúttal is kiderül, melyik arkangyal támogat a héten...

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzet esetén „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod a támogatást, az angyali üzenetet. Valójában kár lenne, ha egyszer már erre a cikkre kattintottál.

Ha kedvet tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még könnyebben hangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, az imádat. A különleges angyalhoroszkópon keresztül ezen a héten is megismerheted szívhez szóló üzeneteiket. Rajtad múlik, hogy elfogadod-e.

Kos

Raziel arkangyal segít, hogy visszanyerhesd az erődet. Talán nagyon is megerőltetőek voltak az elmúlt napok, hetek, s ideje lenne ismét feltöltődnöd. Már a héten érezheted a kedvező fordulatokat a lelkedben, a testedben is. Raziel arkangyal támogatásával egyre optimistábban láthatod a közelebbi, s távolabbi jövődet.

Bika

Jeremiel arkangyal üzenete szerint érdemes a héten leltárt készítened az elmúlt évről, hónapokról, hetekről. Amikor szembe nézel a múlttal, azt is észreveszed, mi az, amit megoldatlanul hagytál. Amint befejezel mindent, egyúttal le is zárod a múltat. Innentől pedig valóban új lehetőségek elé nézhetsz. Tedd rendbe minél előbb az életedet. Jeremiel arkangyal támogat téged.

Ikrek

Mostanában megélhettél fájdalmasabb élményeket is. Ha vigaszt szeretnél kérni, Azrael arkangyal támogat benne. Kérd a segítségét, s ő vigaszt nyújt a lelkednek. Hidd el, néha mindenkinek szüksége van a támogatásra. Nem kell egyedül küzdened a nehézségekkel. Azrael arkangyal segít neked, hogy minél előbb a meggyógyulhasson a lelked.

Rák

Raguel arkangyal segít, hogy békét teremthess a környezetedben. Talán többen is lehetnek most körülötted, akikkel nem találod az összhangot, a harmóniát. Lelkednek nagy szüksége lenne pedig a békére. Raguel arkangyal támogat, hogy a konfliktusokat rendezhesd. Érdemes élned az angyali segítséggel, hiszen te is nagyon vágysz már a harmóniára, ahogyan a környezeted is.

Oroszlán

Ariel arkangyal segít neked, hogy megértsd a megérzéseidet. Amikor a megérzésekre hallgatsz, és persze követed is azokat, mindig beteljesülnek a vágyaid, megvalósulnak az álmaid. Most is ugyanez történik veled. Figyelj az intuíciód hangjára, hiszen az angyalok szólnak így hozzád. Kövesd a javaslatakat, s az anyagi gondjaid is elillannak.

Szűz

Gábriel arkangyal támogat téged ezen a januári héten. Gábriel arkangyal most arra kér, hogy szakíts időt magadra, s írd le a gondolataidat. Írhatsz persze könyvet is, ha ehhez lenne kedved. Nagyon erősek most a kreatív energiáid, ezért is érdemes kihozni magadból a legtöbbet. Nagyszerűen írsz és kommunikálsz, alkoss, használd most az írást az öröm forrásaként.

Az angyalok üzenete szerint most te vagy a legfontosabb (fotó: iStock)

Mérleg

Mihály arkangyal vigyáz rád és óv téged ezen a héten. Higgy a támogatásában, s abban is, ha kéred, megóv téged, az otthonodat, s a szeretteidet is minden bajtól, a negatív, visszahúzó energiáktól. Nincs mitől félned. Kérd már ma Mihály arkangyal támogatását, aki biztosít róla, hogy te is Isten szeretett és jóságos gyermeke vagy. Megérdemled a valódi boldogságot.

Skorpió

Rafael arkangyal üzenete szerint most különösen fontos, hogy tudatosan figyelj saját magadra. Jóléted érdekében táplálkozz egészségesen, aludj minél többet, és sétálj a szabadban. Erőnlétedet, vitalitásodat, a jó hangulatod most ezzel kapod vissza. Önmagadért teszel mindent. Ajándékozd meg magad a jó érzésekkel. Rafael arkangyal segít, hogyan teheted a legjobban. 

Nyilas

Sandalphon arkangyal ezen a héten Isten ajándékát továbbítja neked. Nyisd meg a szívedet az isteni szeretetnek. Olyasmit tapasztalhatsz meg, amit talán korábban még sosem: a valódi tiszta szeretetet energiáját. Fogadd el, és legyél hálás érte. Különleges áldás ez a számodra, amit, ha megtapasztalsz, egészen más színben tekintesz magadra, s a világra is.

Bak

Zadkiel arkangyal üzenete szerint ideje lenne lágyítani picit a szíveden. Nem kellene annyira szigorúnak lenned sem magaddal, sem másokkal. Empátiával, megértéssel nagyon sokat elérhetsz ezen a héten. Minden helyzetnek, a többieknek és magadnak is csupa jót teszel az együttérzéssel. Ugye kipróbálod? Zadkiel arkangyal melletted áll, és támogat a törekvéseidben.

Vízöntő

Jophiel arkangyal segít rendet teremteni magadban, és a körülötted lévő világban is. Amit magad körül látsz, többnyire az van belül, az elmédben is. Amikor rend van a fejedben, rend van körülötted is. Jophiel arkangyal segítségével kitakaríthatsz magadból minden fölösleges gondolatot. Épp ideje, hogy a harmóniát, a békét keresd. Tisztítsd meg az energiákat körülötted!

Halak

Hániel arkangyal támogat ezen a januári héten. Úgy tűnik, végre ismét visszanyered a lelkesedésedet. A szerelemben és a hivatásodban is új élmények, tapasztalatok várnak rád. Persze, nyitottnak is kell lenned az újdonságokra. Hániel arkangyal segítségével csak jól dönthetsz a lehetőségek között. Bízz a lángban, bízz magadban, s bízz az angyali támogatásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top