Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. január 28-február 3. – Választ kapsz a kérdésekre

Az angyalok ezen a héten különleges választ továbbítanak a kérdésedre. Érdemes átgondolnod, megfontolnod és persze követni is az üzeneteiket. A horoszkóp szerint hosszú ideje téged foglalkoztató helyzetet oldhatsz meg végre.

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzet esetén „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod a támogatást, az angyali üzenetet. Valójában kár lenne, ha egyszer már erre a cikkre kattintottál.

Ha kedvet tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még könnyebben hangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, az imádat. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted szívhez szóló üzeneteiket. Rajtad múlik, hogy elfogadod-e.

Kos

Zadkiel arkangyal a nyitottságra bátorít téged ezen a héten. Mások hibáiból, tapasztalataiból is nagyon sokat tanulhatsz. Nem kell neked is megélned a nehézségeket, hogy másoknak segíthess. Legyél nyitott minden újdonságra, s tanulj minél több újat. Már ma elkezdheted. Ez a legfontosabb feladatod most. Zadkiel arkangyal segít a felismerésekben.

Bika

Jophiel arkangyal üzenete szerint a válaszokat leginkább magadban, a lelkedben találod. Bármilyen kérdés is foglalkoztat most téged, amikor engedi az időd, menj a természetbe. Sétálj a fák között, s csak befelé figyelj. A csendben meghallod az angyalok, s persze a saját lelked hangját is. Kreatív gondolataid ezek a belső üzenetek. Egytől-egyig fontos és különleges…

Ikrek

Rafael arkangyal szerint most különösen fontos a tudatos légzés. Levegő jegyűként a szabadság, a szabad áramlás segít téged. A gondolataid is szárnyalnak, amikor nyitott és szabad vagy. Csak néhány percet szánj magadra a napodból, amikor tudatosan szíved be mélyen a levegőt, és lassan fújod ki magadból. Nemcsak felfrissülsz, de elengedsz minden idejét múlt mintát…

Rák

Metatron arkangyal segít, hogy mások mellett saját magadra is figyelhess végre. Ezen héten lehetsz picit önző a többiekkel. Most az a legfontosabb, hogy a számodra legértékesebb dolgokra figyelj. Ez pedig nem biztos, hogy a környezeted. Fel kell ismerned, ahhoz hogy adhass, neked is töltődnöd, kapnod kell. Metatron arkangyal támogat téged. Kérd a segítségét!

Oroszlán

Raziel arkangyal segít, hogy újra visszanyerhesd az erődet, a magabiztosságodat. Amikor nem találod a helyedet az életedben, a céljaidat is szem elől téveszted. De amikor nagyon is tudatában vagy a lehetőségeidnek, boldognak, kiegyensúlyozottnak érzed magad, az életedet is azonnal 180 fokos fordulatot vesz. Raziel arkangyal segít, hogy felismerd mindezt.

Szűz

Uriel arkangyal üzente nagyon különleges: „Az ég vezeti a gondolataidat… Láss, hát munkához, hogy a célod valódra váljon!” Figyeld tudatosan a gondolataidat ezen a héten, hiszen az angyalok üzenetét hallhatod a füledben. Ez egy áldás, amivel mindenképpen érdemes élned. Most elérheted és megvalósíthatod, amit igazán szeretnél. Uriel arkangyal is támogat benne.

Választ a héten az angyaloktól a téged foglalkoztató kérdésekre (fotó: Pixabay)

Mérleg

Hániel arkangyal segít, hogy újra felébredjen benned a valódi szenvedély. Amikor boldog és elégedett vagy, minden sokkal könnyebben halad az életedben. Nyitottabb és befogadóbb is vagy ilyenkor. Ha szerelemre, netán izgalmasabb feladatokra vágysz, nyisd meg a szívedet, és Hániel arkangyal megmutatja a legjobb lehetőségeket. Bízz az angyali segítségben!

Skorpió

Gábriel arkangyal üzenete szerint ezen a héten te vagy a legfontosabb. Figyelj magadra, figyelj a belső gyermekedre. Amikor szeretettel gondolsz magadra, a benned élő kisgyermek is boldog. Már pedig a kettő nagyon is összefügg. Ha boldogtalan a belső gyermeki lelked, te sem érzed jól magad. Ördögi kör? Gábriel arkangyal támogat a lehető legjobb megoldásban.

Nyilas

Sandalphon arkangyal nagyszerű üzenetet hoz neked, amitől végre a hangulatod is sokkal jobb lehet. Imáid meghallgatásra találtak, s Isten megválaszolta azokat. Mostantól bizakodj a legjobb lehetőségben! Legyél nyitott minden újdonságra, szerezd vissza a hitedet! Rád vár a siker, a győzelem. Ugye teljes szívvel hiszel benne?

Bak

Jeremiel arkangyal üzenete szerint el kell fogadnod, hogy minden úgy jó, ahogyan most van. S minden pontosan úgy történik az életedben, ahogyan történnie kell. Legyél hálás és elégedett, mert hamarosan feltárulnak előtted a most még rejtett kincsek… Jeremiel arkangyal támogat egész héten, bízz a segítségében!

Vízöntő

Azrael arkangyal üzenete értelmében született tanácsadó vagy. Ez a sorsod, ez a legfőbb feladatod. Nagyon érzékeny típus vagy, valódi médium, aki arra rendeltetett, hogy segítse a többieket. Te képes vagy közvetíteni az angyali üzeneteket, energiákat. Azrael arkangyal segít neked, hogy felismerd ezt a különleges képességet.

Halak

Raguel arkangyal támogat ezen most téged. Nagyon fontos, hogy tudatosan figyeld a testi, lelki érzeteket. Te nagyon empatikus és segítőkész ember vagy. De mások mellett saját magaddal is törődnöd kell. Raquel arkangyal az ismétlődő testi érzetekkel, a furcsa és szokatlan érzelmekkel irányítja a figyelmedet az égiek üzeneteire. Legyél most minél nyitottabb és befogadóbb!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top