Horoszkóp

Születési sorrended meghökkentően sokat árul el rólad

Talán eddig fel sem merült benned, miért gondolkozol egészen másként a világról, mint a testvéred. Nos, kutatások igazolják, a születési sorrend a személyiségre is kihat. Vagyis egyáltalán nem mindegy, hányadik gyermekként születtél a családba. Ebből a különleges összeállításból fény derül a részletekre.

Bármilyen szoros is lehet a kapcsolatod a testvéreddel, bármennyire megértitek egymást, mégis könnyen előfordulhat, hogy számos dologról más a véleményetek. A születési sorrend erősebben befolyásolja a személyiség fejlődését, mint gondolnád. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy első szülöttként, másodikként, harmadikként, és így tovább, érkeztél a családba. Szüleid tudattalanul is más és más elvárásokat támasztanak feléd, ami bizony jelentős eltéréseket is mutathat a testvérek viselkedése, tulajdonságai között.

Szinte biztos, hogy az elsőként született gyerekek sokkal önállóbbak a többieknél, és számos egyéb vonást is elsajátítanak, amit talán a testvérek sosem. Ez persze nem jelenti, hogy elsőszülöttnek lenni a legjobb, csupán azt jelzi, hogy más dolgokat érezhetsz fontosnak, mint a testvéreid.

S vajon mi mindent mesél rólad a születésed sorrendje? Mindenre választ kapsz a különleges videóból. Sőt, még az egykék és az ikrek tulajdonságaira is fény derül. Érdemes végigvárni a videó elején futó rövid hirdetést. A kép alá görgetve találod a videót.

Meglepően sokat árulhat el rólad, hányadik gyermekként születtél a családba (fotó: Getty)

videóban szerepelő fotók: iStock, kiemelt fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top