Horoszkóp

Márciusi tarot-jóslás: meglepő változások jönnek

A tarot-kártyák márciusban különleges változást jósolnak. Vajon mi minden várhat rád? Kérdezd meg máris a kártyákat!

A tarot-kártyákat bármikor kérdezheted, amikor tanácsra, segítségre van szükséged, vagy egyszerűen csak szeretnél picit a jövőbe pillantani. Ugyanazt a kérdést bőven elég 30 naponta feltenned a tarot-nak, mert ennyi idő szükséges legalább a változásokhoz. Könnyen lehet, első olvasatra nem érted a tarot-kártyák üzenetét. Sokszor megtörténik ugyanis, hogy  csak valamivel később áll össze a teljes kép. Éppen ezért, érdemes ezt a cikket félretenni, és márciusban többször is elolvasni a jóslatot.

Mielőtt választanál a tarot-kártyák közül, érdemes picit ráhangolódni a lapok energiájára. Ehhez gyújthatsz gyertyát, füstölőt, de már azzal is sokat teszel a lehető legjobb választásért, ha picit lehunyod a szemed, s elengeded a fölösleges gondolatokat. A márciusi tarot-jóslathoz nézd meg a három „lefelé fordított” kártyát, majd a megérzésedre hagyatkozva válaszd az egyiket. Kérdést is feltehetsz magadnak, ha szeretnél. Például: Mire figyelmeztet a tarot kártya márciusban? Mi vár rám ebben a hónapban? A kérdést követően válaszd ki egyik tarot-kártyát, majd a kép alá görgetve olvasd el a március havi jóslatot.

Melyik tarot kártyát húzod januárra? (iStock)

Melyik tarot kártyát húzod januárra? (iStock)

Ezt jósolja márciusra az első tarot-kártya: 2. A Főpapnő

Ha az első lapot választottad, A Főpapnő elnevezésű tarot-kártyát húztad. A Főpapnő a második lap a Nagyarkánumok sorrendjében, s a legtöbb esetben valamilyen titokra hívja fel a figyelmet. Egy olyan titok, amit te rejtegetsz, és amiről érdemes hallgatni. Bölcsességet, megfontoltságot jelez a kártya, s ezekre a tulajdonságokra nagy szükséged lesz márciusban. Gondold meg alaposan, hogy kinek és mit mondasz el, hiszen ez is a titok része. Figyelj a megérzéseidre is, mert nagyon erősek a belső hangok, s mindig előre figyelmeztetnek, hogy elkerülhesd a bajt, a problémákat. A Főpapnő a tanulást, a folyamatos fejlődés lehetőségét javasolja neked. Ha belefér az idődbe, kezdj valami újat tanulni. Leginkább spirituális témákban érdemes gondolkodnod. Olyan tudást és tehetséget fedezhetsz fel magadban, amiről korábban nem is sejtetted, hogy létezik.

Ezt jósolja márciusra a második tarot-kártya: 14. A Mértékletesség

Ha a második kártyát húztad képzeletben, A Mértékletesség nevű tarot-kártya jóslatát olvashatod. A Mértékletesség a tarot egyik fő erénye, melyet márciusban mindenképpen érdemes gyakorolnod. Tarts mértéket, vagyis próbálj az arany középútra törekedni. Mindenből pontosan annyit, amennyi jól esik, ne billenjen ki a mérleg nyelve egyik irányba sem. Ez a munkától kezdve a párkapcsolaton át az étkezésig bármire vonatkozhat. A Mértékletesség kártya új szintet is jelöl az életedben. Sokat tettél az elmúlt időben a céljaidért, ezért megérdemled a minőségi javulást. Bármiért is dolgoztál vagy tettél, abban minőségi szintet léphetsz. Könnyen lehet, hogy a párkapcsolatodban lépsz fel a következő lépcsőfokra, de a munkádra, a karrieredre is ugyanígy érvényes lehet mindez. Természetesen a válasz a téged foglalkoztató kérdéstől függ. Kétségtelenül pozitív kilátásokat tartogat számodra a március…

Ezt jósolja márciusra a harmadik tarot-kártya: 16. A Torony

A harmadik tarot-kártya A Torony lapja, mely első ránézésre félelmetesnek tűnhet. A toronyba belecsap a villám, ledől, s kizuhannak belőle az emberek… Bármilyen kérdést is tettél fel a tarot-nak, annyi bizonyos, hogy változásra kényszerít most az élet. Talán korábban kaptál lehetőséget, hogy magad dönts, de ha nem léptél, a sors teszi meg helyetted. S ez most nem tűnik kellemesnek. Bármilyen nehézségeket tapasztalsz márciusban, mindig jusson eszedbe, érted történik minden. Tarthatatlan és méltatlan helyzetből „lök ki” az élet, vagyis a korábbinál csak jobb jöhet. Fontos fordulópont következik, ahonnan szépen lassan elindulhatsz felfelé, újra építheted magadat, a szimbolikus tornyodat. Más alapokról kell újrakezdened mindent, hiszen így indulhatsz el a valódi siker felé. A spirituális fejlődésed útja néha küzdelmes és nehéz, de ilyenkor tanulsz, fejlődsz és tapasztalsz a legtöbbet…

Különleges lehetőségeket jósolnak márciusra a tarot kártyák (nlc)

Különleges lehetőségeket jósolnak márciusra a tarot kártyák (nlc)

Ez is érdekelhet Megnézem

Kártyalapok: Szecessziós Tarot Kiemelt fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top