Horoszkóp

Márciusi horoszkóp: nagyon jó és nagyon rossz is történhet

Márciusban a Mars, a Jupiter és a Plútó bolygók együtt állnak, amely arra figyelmezteti a csillagjegyeket, hogy most legyenek óvatosak. Óriási energiák lehetnek ugyanis jelen, amelyeket megfelelően alkalmazva sikert arathatnak, ellenkező esetben viszont könnyen bajt is okozhatnak... Íme a márciusi horoszkóp.

2020 márciusában a bolygók együttállása óriási energiákat sejtet. Éppen ezért most nagyon fontos lesz a tudatosság, a figyelem, a türelem és persze a kitartás. Ezekben a tulajdonságokban is segítenek és támogatnak a bolygók és fényszögeik az első tavaszi hónapban. Ha megfelelően használod az energiákat, nagy dolgokat alkothatsz, ellenkező esetben viszont könnyen lerobbanhatsz. A márciusi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket, s hogy mindenre érdemes most figyelned. 

Márciusi horoszkóp: Kos

Kos jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben a párodnak egészséggel vagy pénzzel kapcsolatos problémája alakulhat ki, amely miatt idegessé válhat, és ez befolyással lehet a kapcsolatotokra. A munkában, megélhetésben elképesztő helyzet jöhet létre, amely nincs jó hatással az anyagi helyzetedre. Viszont a szerelem ege vakítóan kék lehet, különösen akkor, ha valamit titkolnod/titkolnotok kell.

Márciusi horoszkóp: Bika

Bika jegyűként minden esély meg lehet most arra, hogy idegtépő helyzet jöjjön létre. Különösen akkor, ha a munkában, megélhetésben, az egzisztenciádban történhetnek változások, amelyekhez neked nem fűlik a fogad. De az is lehet, hogy valaki miatt kinyílik a kisbicska a zsebedben. Viszont a kapcsolataid talán még soha nem működtek olyan jól, mint március hónapban. Olyan esemény is történet, ami jó hatással lesz a jövődre.

Márciusi horoszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként még az is lehet, hogy olyan változás következik be az életedben, amelyet talán csak a legtitkosabb álmodban mertél látni. De az is lehet, hogy a feletteseddel nagy lehet közöttetek most az összhang. Olyan dolgok is terítékre kerülhetnek, amelyek esetleg tabunak számítottak, vagy korábban a szőnyeg alá söpörtél. Megeshet, hogy egy titok napvilágra kerül, és óriási botrány kerekedik belőle.

Nagyon szép és nagyon kellemetlen is lehet a március a horoszkóp szerint (Getty)

Nagyon szép és nagyon kellemetlen is lehet a március a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Márciusi horoszkóp: Rák

Rák jegyűként, amennyiben párkapcsolatban élsz, minden figyelmeddel az életednek erre a területére kellene koncentrálnod. Mert itt alakulhat ki olyan helyzet, amelyet nem lesz egyszerű kezelni. Megeshet, hogy gyermek miatt jöhet létre feszült helyzet. Ha tanulmányokat folytatsz, nem kell izgulnod, mert a sors támogatását élvezed. Baráti kapcsolatban szintén feszültségre kell számítanod.

Márciusi horoszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként a szerelmi kapcsolatodban hirtelen olyan érzés keríthet hatalmába, amely miatt elgondolkodhatsz azon, vajon tényleg őszintén szeret-e a kedvesed? Illetve belemész-e olyan dologba miatta, amelyhez egyébként nem érzel kedvet. A házasságokban, régi együttélésekben a rokonság miatt jöhet létre váratlan, nehezen kezelhető szituáció. Kolléga vagy a munka miatt idegessé válhatsz.

Márciusi horoszkóp: Szűz

Szűz jegyűként a szerelmi életedben történhetnek olyan változások, amelyeknek köszönhetően a párkapcsolatod szorosabbá válik. Előfordulhat persze, hogy a meglévő, régi kapcsolatokban olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt a viszonyod más, új kerékvágásban folytatódik. Különösen akkor, ha gyermeketek is van, illetve a család bővülését tervezgethetitek. Nem kedvez az idő a külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Nagyon erőteljes energiákat jeleznek márciusban a bolygók (fotó: Getty)

Nagyon erőteljes energiákat jeleznek márciusban a bolygók (Fotó: Getty)

Márciusi horoszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként talán még soha nem volt annyira fontos az egészséged megőrzése, mint március hónapban. Megeshet, hogy műtéti beavatkozásra kerül sor, vagy új gyógyszert, esetleg gyógymódot javasolhat az orvosod. Jó lenne, ha kímélnéd magad, még akkor is, ha egyébként olyan egészségesnek érzed magadat, mint a makk. A munka vagy kollégával a kapcsolatod mostantól jól alakulhat.

Márciusi horoszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként még az is lehet, hogy az érzelmi életedben olyan változás következhet be, amely miatt elvarázsoltnak érzed magad. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt érezhetsz mélyebb szeretetet, mint eddig bármikor. A munkahelyeden elképesztőnek nevezhető helyzet alakulhat ki, amikor a döbbenettől kapkodod a fejedet. A házasságokban társad új helyzetbe kerülhet.

Márciusi horoszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, mert a sors olyan helyzetbe hozhat, amikor bankszámládon az összeg jelentős mértékben növelhetővé válik. A munkában olyan váratlan esemény történik, amely miatt neked is változtatnod kell a terveiden. Előfordulhat, hogy olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt talán még könnycsepp is végiggördül az arcodon…

A különleges lehetőségekkel most is érdemes élni (fotó: Getty)

A különleges lehetőségekkel most is érdemes élni (Fotó: Getty)

Márciusi horoszkóp: Bak

Bak jegyűként ebben a hónapban nem könnyű veled az élet, és te sem érzed úgy, hogy a sors a tenyerén hordozna. Megeshet, hogy a felettesed nehéz helyzetbe kerül, de az is, hogy olyan esemény következhet be, amely miatt talán még az élet rövidségén és értelmén is elgondolkodhatsz. A szerelem egén is viharfelhők gyülekeznek március hónapban. A békesség kedvéért muszáj engedned.

Márciusi horoszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként, ha pénzről van szó, ebben a hónapban a helyzet magaslatán állhatsz. Talán még olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre egyáltalán nem számítottál. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert kitudódhatnak, és óriási botrány kerekedik belőle. Előfordulhat, hogy rokon miatt jöhet létre olyan váratlan szituáció, amelyet nehezebben tudsz kezelni, vagy nem tudsz hatást gyakorolni rá.

Márciusi horoszkóp: Halak

Halak jegyűként roppant balesetveszélyes a március hónap. Legyél sokkal figyelmesebb, mint máskor, mert most akár még egy kenőkéssel is megsebesítheted magadat. Összességében varázslatosnak ígérkezik ez az időszak, amikor olyan boldognak érezheted magad, mint talán eddig még sohasem. Szerepet játszhat ebben az is, hogy olyan valaki iránt mélyülnek el az érzéseid, vagy olyasmi történhet, amire már jó ideje vágyakozol/várakozol…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top