nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2021. márciusra

A Nap, a Vénusz és a Neptunusz együttállásából arra következtethetünk, hogy kevesebb kedvet érzünk a kötelességek teljesítéséhez. Inkább lazítanánk, és élveznénk az életet a havi horoszkóp jelzése szerint.

Kos – márciusi horoszkóp

Nagyon jól tudsz kommunikálni, remekül tudod képviselni a saját érdekeidet. Ráadásul most következetes és kitartó lehetsz, így érheted el a céljaidat. Sőt, még az is lehet, hogy amiről korábban úgy gondoltad, hogy elveszett vagy le kell mondanod róla, arról most kiderülhet, hogy mégis a tiéd lehet. Megeshet, hogy belebonyolódhatsz egy romantikus kalandba. Ha vannak titkaid, vigyázz rájuk!

Bika – márciusi horoszkóp

A havi horoszkóp szerint a változás elkerülhetetlen, de nem kell aggodalmaskodnod, mert ebben az új helyzetben is megtalálod a helyedet. Pénzügyek kerülhetnek figyelmednek a középpontjába, és talán még olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. Vagy az is kiderülhet, az átalakulások során nem kell veszteséget elkönyvelned. A kapcsolatok talán soha nem voltak annyira fontosak, mint ebben a hónapban.

2021. márciusi horoszkóp

Mit ígér a márciusi horoszkóp? (Fotó: Pixabay)

Ikrek – márciusi horoszkóp

A munkában, megélhetésben történhetnek nagyobb változások. Nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen kommunikálj, különben félreértés történhet, amelynek a levét majd te ihatod meg. A felettesednél könnyebben elérheted a céljaidat, ha hízelegsz, dicséred őt, ami most nem fog nehezedre esni. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor ne a szerencsében bízz, hanem tanulj. Bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket most bonyolíts.

Rák – márciusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy amitől félsz, az nem következik be. Ami miatt nehezebben jött álom a szemedre, arról kiderülhet, hogy mégsem annyira rossz, mint gondoltad. Valakinek a kétszínűsége vagy gonoszkodása előtt döbbenten állhatsz. Ha a szerelmi életedre az állóvíz volt a jellemző, akkor most minden változik, és elégedettséget érezhetsz. A meglévő, régi kapcsolatokban is fellángolhat a szenvedély…

Oroszlán – márciusi horoszkóp

A hónap legfontosabb feladata, hogy mindent megtegyél azért, hogy az egészségedet megőrizd. Illetve, ha beteg vagy, akkor ne csak házilagos módszerekkel próbáld meg magadat gyógyítani, hanem fordulj szakorvoshoz. A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amelynek hatására hirtelen nem is tudod, hogy ébren vagy-e vagy álmodsz. Egy szomorú esemény lehangolttá tehet.

Szűz – márciusi horoszkóp

Végre beérhet a nagyobb erőfeszítéseknek a gyümölcse. Az egzisztenciális siker hónapja következhet, amikor a felettesed elismerését is kivívhatod. Még az is lehet, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át. Valakinek az irigysége, a rosszindulata meglephet, mert éppen róla nem gondoltad volna ezt.

Mérleg – márciusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy egy régebbi ismeretségből szerelem lehet. De az is megeshet, hogy a magánéletedben történhetnek olyan változások, amelyek miatt más színben láthatod a világot, és benne a saját helyedet. Nagyobb figyelmet kellene fordítanod a munkára, mert megeshet, hogy tévedsz, vagy kolléga viselkedése miatt kerülhetsz nehéz helyzetbe. Fontos, hogy senkire ne próbáld rákényszeríteni az akaratodat.

Skorpió – márciusi horoszkóp

Lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy élvezheted valakinek a rajongását, a gyengéd érzéseit, amelyet jó lenne, ha viszonozni tudnál. Ha szülő vagy, akkor csemetéddel a kapcsolatod szorosabbá válhat, talán szavakba tudjátok önteni az egymás iránti szeretetet. Egészségedre jobban ügyelj. Ha betegséggel küszködsz, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Régi dolog is terítékre kerülhet.

2021. márciusi horoszkóp

Közelít a tavasz (Fotó: Pixabay)

Nyilas – márciusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amelyek elsősorban a számodra fontosak. Tisztázhatóvá válik korábbi probléma, és ennek hatására béke honolhat. Megeshet, hogy családtag fontosabbá válhat, szinte körülötte foroghat a világ. Akinek nagy szüksége van a te szeretetedre, odaadásodra. A kollégák között van olyan, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Nem érdemes most állást változtatni.

Bak – márciusi horoszkóp

A sikeres kommunikáció hónapja következhet. De az is lehet, hogy a megérzéseid erősek lehetnek, amelyekre hallgatnod kellene, így kerülhetsz előnyös helyzetbe. Valaki olyan vallomásra ragadtathatja magát, amellyel kellemes meglepetést szerezhet neked. Most az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkádat. Ha állást vagy szakmát kívánsz változtatni, most kellene a tettek mezejére lépni.

Vízöntő – márciusi horoszkóp

A te esetedben most nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Az életnek ezen a két területén sikeressé válhatsz. Viszont nem kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Ha szülő vagy, gyermeked miatt nagyobb erőfeszítéseket kell tenned, ami nem esik nehezedre. Különösen, hogy csemetéd olyasmit tehet, ami téged büszkeséggel tölthet el.

Halak – márciusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy felkerülhet a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. Olyan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására akár elvarázsoltnak is érezheted magad. Talán valakivel kitalálhatjátok egymás gondolatát is. Kedvez az idő nagyobb beruházások megvalósításának, olyan dologban is sikert érhetsz el, amelyre már hosszabb ideje várakozol/vágyakozol. Több a rosszindulatú, ostoba ember a környezetedben, akik kiboríthatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top