Horoszkóp

Novemberi horoszkóp: vitákkal tarkított hónap vár rád

A Mars és a Plútó között létrejövő fényszögkapcsolat szerint novemberben jóval kevésbé lesznek türelmesek a csillagjegyek. Ugyanakkor, ha pontosan tudod, mi és miért történik veled, képes leszel féken tartani az indulatokat, és ezzel a nagyobb veszekedéseket, vitákat is elkerülheted. A novemberi horoszkóp elárulja a hónap legfontosabb tudnivalóit.

Az utolsó őszi hónapban sajnos meglehetősen gyakori vitákra kell számítanod. A Mars november 19-én a Skorpióba lép, ez óriási lendületet, előrelépést ad mindenkinek. Viszont előtte vitatkozós, veszekedős helyzeteket jelez szinte mindenki életében. 2019 utolsó előtti hónapjában is érdemes a horoszkóp javaslatait megfogadni. Ha tudod, mire számíthatsz, könnyebben el is kerülheted a problémákat. S hogy mi minden várható még az előtted álló hetekben? A novemberi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket. 

Kos – novemberi horoszkóp

Kos jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben most a társadnak kevesebb a türelme, ezért alakulhat ki egyik pillanatról a másikra őrjítőnek bátran nevezhető helyzet. De az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik úgy gondolhatják, miattad emelkedik a vérnyomásuk az egekbe. November hónapban érdemes fürkészni a jelent és a jövőt, ugyanis olyan információ birtokába juthatsz, amelynek nagy hasznát veheted.

Bika – novemberi horoszkóp

Bika jegyűként a házasságokban, régi együttéléseken előfordulhat, hogy központi témátok lesz a pénz, amelyből neked most több lehet, mint amennyit terveztél. Viszont életed párjának anyagi gondjai támadhatnak, és ez már komoly feszültséget generálhat közöttetek. De meg tudod őt nyugtatni, ezért a kapcsolatotokban mégsem jön létre nehezen kezelhető helyzet. Egészségi probléma kialakulására nagyobb esély lehet novemberben. Ha már betegséggel küszködsz, újabb vizsgálatra kerülhet sor.

Ikrek – novemberi horoszkóp

Ikrek jegyűként a szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre olyan helyzet, hogy talán megkérdőjeleződhető a viszonyotok jövője. Ha párkapcsolatban élsz, és szülők vagytok, a csemetéd miatt fájhat igencsak sokat most a pároddal a fejetek. Próbálj meg minél higgadtabb maradni, különben olyat tehettek, ami miatt később nehezen jöhet álom a szemedre. A munkában pozitív változásokra van kilátás, végre igazán elégedett lehetsz.

Novemberben meglehetősen sok vitára számíthatnak a csillagjegyek (iStock)

Rák – novemberi horoszkóp

Rák jegyűként a szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Ha már párkapcsolatban élsz, olyan esemény történhet novemberben, amely jó hatást gyakorolhat kettőtök viszonyára. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt. A munkahelyeden azonban olyan változásra van kilátás, amely valószínűleg nem nyeri el a tetszésedet. Megeshet, hogy kollégával áshatjátok ki a csatabárdot, emiatt pedig igencsak feszültté válhatsz.

Oroszlán – novemberi horoszkóp

Oroszlán jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben a társadnak anyagi problémái adódhatnak. De az is lehet, ha valakivel közös ügyletbe kezdtél, most derülhet ki, hogy a dolgok egészen másként alakulnak, mint ahogyan terveztétek. Rokonnal rendezheted a kapcsolatodat, és egy régóta húzódó problémának a végére is pontot tehetsz. Ha szülő vagy, gyermeked miatt novemberben többet aggodalmaskodhatsz. Kommunikációs zavarokra, egyet nem értésre kell számítanod vele kapcsolatban.

Szűz – novemberi horoszkóp

Szűz jegyűként még az is lehet, hogy rokon miatt nemcsak a kiadásaid nőhetnek meg, hanem olyan probléma is jelentkezhet, amely előtt tehetetlenül állhatsz. Mivel nagyon jól tudsz most kommunikálni, rá tudod beszélni az illetőt mindarra, amit jónak és fontosnak tartasz. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert olyan kiadásra kerülhet sor, amely inkább veszteségnek nevezhető, és nem lesz könnyű most kezelni sem.

A Plútó és a Mars fényszög-kapcsolata vitás helyzeteket jelez novemberben (iStock)

Mérleg – novemberi horoszkóp

Mérleg jegyűként még az is lehet, hogy ebben a hónapban a kisujjadat sem kell mozdítanod, és a pénz csak áramlik hozzád. Ha párkapcsolatról van szó, sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Még az is megeshet, hogy életed párja nyomást akar gyakorolni rád, és ha nem azt teszed, amit mond, bizony vitára, veszekedésre kerülhet sor. Sőt, talán még a szakítás gondolata is megfordulhat a fejecskédben. Legyél óvatos a munkahelyeden is, valakivel könnyen összerúghatod a port novemberben.

Skorpió – novemberi horoszkóp

Skorpió jegyűként baráti kapcsolat talán sohasem volt annyira fontos, mint ebben a hónapban. Olyan beszélgetésekre kerülhet sor, amelyek elsősorban neked fontosak. Pénzügyek terén viszont a dolgok már nem úgy alakulnak, mint ahogyan szeretnéd. Még az is megeshet, hogy jogi probléma merülhet fel, amely miatt éjszaka nehezebben jöhet álom a szemedre. Ha szerelemről van szó, bizony felkerülhet a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege…

Nyilas – novemberi horoszkóp

Nyilas jegyűként novemberben a kapcsolataid között lesz olyan, amelyik megmérettetik, és bizony könnyűnek találtatik. Ne sírd vissza ezt a régi kapcsolatot, mert már lejárt az ideje. Nem tudtok egymásnak semmi olyasmit adni, amivel fejleszthetnétek a másikat. Előfordulhat, hogy olyan dolog jut tudomásodra, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Pénzből, ha lassan is, de egyre több lesz, és nem okoz gondot az esetleges hitelek törlesztése sem.

És lesz, akinek szerelmet hoz a november hónap (iStock)

Bak – novemberi horoszkóp

Bak jegyűként a munkában a dolgok másként alakulhatnak novemberben, mint ahogyan szeretnéd, vagy ahogy tervezted. Még az is lehet, hogy a főnököd nem teheti azt, amit szeretne, és ez a te életedet is befolyásolhatja. Baráttal őszintén beszélhetsz, és amit tőle hallasz, jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. Ha vannak titkaid, azokra viszont nagyon vigyázz, mert minden esély megvan rá, hogy napvilágra kerüljön. Ha valaki rád bízza a titkát, te is vigyázz rá!

Vízöntő – novemberi horoszkóp

Vízöntő jegyűként még az is lehet, hogy a főnököd nyitott lesz a mondandódra. De az is megeshet, hogy a sors olyan lehetőséget sodor az utadba, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Ne kezdj senkivel sem közös ügyletbe. Ha ez már megtörtént, sajnos olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt szorongóvá válhatsz. Nem kedvez az idő a külfölddel kapcsolatos tevékenységeknek sem novemberben. Ha tanulmányokat folytatsz, itt is nehezebben boldogulsz most.

Halak – októberi horoszkóp

Halak jegyűként olyan esemény történhet novemberben, amely nagyon jó hatást gyakorol a jövődre. A kapcsolatoknak is nagy jelentősége lehet ebben a hónapban, amely miatt talán egy régi álmod is valóra válhat. A munkahelyeden azonban olyan helyzet jöhet létre, amelyet talán nehezebben tudsz kezelni. Megeshet, hogy a rangban feletted álló munkatárs okoz neked fájdalmas és nehéz pillanatokat. A szerelem ege azonban vakítóan kék lehet most…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top