Horoszkóp

Novemberi horoszkóp: jobbnál jobb ötletek hava

A Merkúr és az Uránusz között létrejövő fényszög kapcsolatból arra következtethetünk, hogy jobbnál jobb ötletek pattanhatnak ki a fejünkből, amelyek pénzt hozhatnak a konyhára.

Kos – novemberi horoszkóp

Ha párkapcsolatban élsz, nagyon fontos, hogy a társad tanácsait ne fogadd meg, különösen, ha munkáról, megélhetésről vagy a felettesedről van szó. Rendkívüli energiákkal rendelkezhetsz, ezért ha betegség alakulna ki, akkor gyorsabban felépülhetsz belőle. Ha egzisztenciáról van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre, mert úgy érezheted, az életnek ezen a területén Isten a tenyerén hordoz.

Novemberi horoszkóp

Új ötleteket hoz a november (fotó: Pexels)

Bika – novemberi horoszkóp

Van olyan személy a környezetedben, aki olyan dolgokról tájékoztathat, amelyek miatt pontosan tudhatod, mit kell tenned, hogyan kell viselkedned bizonyos személyekkel. Vagyis neki köszönhetően olyasmit tudhatsz meg, amelyekből előnyt kovácsolhatsz. A munkahelyeden nagyobb változásra van kilátás, amely miatt azért ne aggódj, mert nem fogsz rosszul járni. Ha párkapcsolatban élsz, értékeld a társad igyekezetét.

Ikrek – novemberi horoszkóp

A munkában furcsa helyzet jöhet létre. Történhet olyasmi, ami miatt örömödben fülig érhet a szád, és megeshet olyasmi is, amely miatt idegesebbé válhatsz. Összességében azonban nem lesz okod panaszra, mert a bekövetkező események hatására hatalmába keríthet az optimizmus. A kapcsolataid között van olyan, amely próbatétel elé kerülhet, és megszűnhet. A szerelemben kevesebb a szerencséd.

Rák – novemberi horoszkóp

Teher alatt nő a pálma! – ennek a hónapnak ez lehet a jelmondata. Megeshet, hogy olyan események is bekövetkezhetnek a munkahelyeden, amely miatt feszültebbé válhatsz. Sőt, az is megeshet, hogy a feletteseddel történhetnek olyan dolgok, amelyek hatással lehetnek a te életedre. A szerelemben a dolgok nagyon is a kedved szerint történhetnek. Még az is lehet, hogy az életnek ezen a területén kellemes meglepetés történhet.

Havi horoszkóp 2020 november

Nézd más szemmel a világot! (fotó: Unsplash)

Oroszlán – novemberi horoszkóp

Előfordulhat, hogy olyan dolgok történhetnek, hogy te meglepetésedben csak kapkodhatod a fejedet. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert jó lehetőséget találhatsz. Felettesed olyasmivel állhat elő, amelyet talán el sem tudtál eddig képzelni. A házasságokban, régi együttélésekben a kedvesednek minden oka meglehet az örömre, és ez jó hatással lehet a kettőtök kapcsolatára. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló az idő.

Szűz – novemberi horoszkóp

A magánéletedben történhetnek olyan változások, amelyek miatt irigyeidnek a száma hirtelen megduplázódhat. Ha a szinglik táborához tartozol, összehozhat a sors egy olyan személlyel, akivel akár a közös jövőt is tervezgetheted. Ha most kívánod összekötni az életedet a kedveseddel, akkor ezt a csillagok is támogatják. Pénzügyek terén elszámolhatod magad, vagy olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát.

Mérleg – novemberi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal olyasmi történhet, amelyet nehezebben tud elfogadni. Mivel te reálisan látod a helyzetet, úgy lehetsz a segítségére, ha őszinte vagy vele. Figyelmednek a fókuszában most a pénz állhat, amelyből akár annyi is lehet, hogy tartalékot képezhetsz. Most érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyet bonyolítani, és rokonnal is olyan dolgot beszélhetsz meg, amit korábban nem tudtál.

Skorpió – novemberi horoszkóp

Ebben a hónapban te lehetsz az állatövben a sztár. Minden figyelem rád irányulhat, és kiderülhet, hogy nélkülözhetetlen vagy. A feletteseddel most kellene megbeszélni azokat a dolgokat, amelyek elsősorban neked fontosak, és amelyek a jövőddel állnak kapcsolatban. A házasságokban feszültség jöhet létre, elsősorban a társad viselkedése miatt. Ha meg tudod őrizni a higgadtságodat, akkor az élet több területén minden rendben lesz.

Nyilas – novemberi horoszkóp

Talán soha nem volt annyira aktuális a régi mondás, mint ebben a hónapban: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ne sajnáld a pénzt az egészséged megőrzésére vagy a gyógyulásra. Anyagi ügyeid amúgy is pompásan alakulhatnak. Ám ez a téma legyen tabu, mert ennek hatására irigyeid száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel akár össze is veszhettek.

Bak – novemberi horoszkóp

Akkor érezheted jól magad a bőrödben, ha alkalmazkodsz másokhoz. A jövőd most a kezedben van. Lényeges, hogy ne kérj senkitől tanácsot, vagy amit mondanak, azt ne fogadd meg. Hallgass a megérzéseidre, mert ezek most nem csalnak meg. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt olyan dolog történhet, amelyet talán nehezebben tudsz kezelni. A munkahelyeden központi téma lesz a pénz.

Vízöntő – novemberi horoszkóp

Ha bármilyen problémád van, akkor azt most kellene előadni a felettesednek, vagy a munkahelyeden olyan személynek, aki döntéshelyzetben van. Ugyanis most még a legrégebbi és legmakacsabb gondok is felszámolhatóvá válhatnak. Pénzügyeid jól alakulhatnak, talán olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre nem számítasz. Nem kedvez viszont az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytatsz, tanulj, ne a szerencsében bízz.

Novemberi horoszkóp pénzügyek

Vigyázz a pénzedre! (fotó: Unsplash)

Halak – novemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan események történhetnek, amelyek miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. A romantika rózsaszínű szemüvege is felkerülhet a szemedre. Pénzedre jobban kellene vigyázni, mert az életnek ezen a területén kár érhet. Barát fontosabb szerepet játszhat most az életedben, akivel megoszthatod minden bánatodat és örömödet. Ha vannak titkaid, és nem szeretnéd, hogy kiderüljenek, akkor légy óvatosabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top