Ezektől a csillagjegyektől inkább ne várj hűséget

nlc | 2020. Március 07.
Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon nehezen megy az elköteleződés. A horoszkóp szerint nem a leghűségesebb típusok. Persze, előbb-utóbb ők is le tudnak higgadni... Vajon köztük vagy? És a párod?

A párkapcsolat stabilitásának egyik sarokköve a megbízhatóság, a kitartás, a hűség. Senki sem tökéletes persze, ám ezek a csillagjegyek jóval kevésbé jeleskednek ezen tulajdonságokban, mint a többiek. Nem tehetnek róla, ők szabadságra születtek. Te közöttük vagy? A horoszkópból mindjárt kiderül.

1. Nyilas – A kalitkába zárt madárnak szabadon kell szárnyalnia

A Nyilast alapvetően egyetlen dolog élteti: a kaland. Ha le akarnád kötni, az olyan lenne, mintha bálnát próbálnál úszómedencével boldoggá tenni. A Nyilast ugyanis hajtja a felfedezés, az újdonságok varázsa. Nem tehet róla, de imád borotvaélen táncolni. Mindig új emberek társaságát keresi, s valami újat szeretne kipróbálni. Épp ezért az olyan párkapcsolat, ami gúzsba köti, félelmet kelt benne. Nehéz az ígéreteit betartania, főként, hogy napról napra változik a véleménye. Ez persze korántsem jelenti, hogy ő soha és senki mellett nem kötelezi el magát, csak éppen a szabadságot is meg kell neki adni, s nem utolsósorban teljes mértékben meg kell őt érteni.

Ezektől a csillagjegyektől nem érdemes hűséget várnod (fotó: Getty)

2. Vízöntő – A tündér, akit soha nem lehet elkapni

Az érzelmi intimitás nem a Vízöntő asztala. Az érzéseivel visszafogottan bánik, mert átérzi az érzelmi elköteleződés felelősségét, s nincs róla meggyőződve, hogy elég erős-e hozzá. Teljesen bizonyos szeretne lenni, hogy az ígéreteit betartja. A legtöbb csillagjegy nem érti a reakcióit, viselkedése többek számára hűtlenségről árulkodhat. Ide tartozhat az a jellemvonása, hogy még azelőtt eltűnik a képből, hogy bárkit megbántott volna. Ezt önzetlenségből teszi, ám mások szemében aligha tűnik annak. Amikor a hűségéről biztosít, komolyan is gondolja. Ezzel viszont csak nagyon keveseket tüntet ki az életében, így érdemes türelmesnek lenni vele.

3. Ikrek – Túlságosan is ragyog, hogy gúzsba kössed

Az Ikrek imádja elkápráztatni az embereket, s ezt igen jól is csinálja. Elég egy partira elvinni őt, s mindenki odalesz érte. Olyan, mint a pillangó, amely virágról virágra szálldos, élvezve a tavaszi napsütést. A viselkedése flörtölésnek tűnhet a többiek szemében, sőt, kifejezetten hűtlen típusnak tartják. Pedig az, hogy többekhez is vonzódik egyszerre, még korántsem jelenti, hogy ne szeretné a párját. A világ szerinte tele van az ismerkedés lehetőségével, s már csak ezért sem érdemes tőle elvárnod, hogy kizárólag érted éljen-haljon. Ha erre vágysz, mellette biztosan csalódni fogsz. Persze, amikor olyan társra talál, akit igazán szeret, minden idejét neki szenteli.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via elite daily)

Exit mobile version