Horoszkóp

Családi csillagkalauz, amelyből fény derül a családi titkokra

A Családi csillagkalauz egyedülálló kiadvány, amelyből megismerheted a családod legfőbb jellemvonásait. Nagyon sok kérdésre kapsz választ a szüleiddel, a gyermekeiddel vagy éppenséggel a pároddal kapcsolatosan. Vajon te milyen szülő, gyerek, nagyszülő vagy? Most fény derül a családi titkokra...

Ízing Klára asztrológus legújabb könyve a családi kapcsolatok rejtélyeibe vezet a horoszkóp segítségével. A különleges kiadványból például kiderül, hogy a Halak jegyében született nagypapa mennyire imád robinsonost játszani az unokájával, vagy éppenséggel milyen nagy örömmel mutatja meg a természet szépségeit a rá bízott gyerekeknek.

A Családi csillagkalauz izgalmas részleteket oszt meg kicsikről, nagyokról

Fény derül arra is, hogy a Vízöntő szülő számára a szabadság mindennél fontosabb, ezért például a saját gyermekének is jóval több önállóságot ad, mint amennyire neki talán szüksége lehet. A Skorpió gyerek az állatövben az első, akit már igen korán foglalkoztathat a szexualitás, ezért az ő szüleinek nem árt idejekorán felkészülni az ezzel kapcsolatos kérdésekre, az őszinte beszélgetésekre és felvilágosításra.

A Bika jegyében született kisgyermekben nagyon erős a birtoklási vágy, testvérként vele biztosan nagyon sokat kell a szülőknek vitatkozni, melyik játék kié is. S csöppet sincsenek könnyű helyzetben, hiszen a Bika gyerek roppant kitartó típus. A Mérleg, ha főzésre adja a fejét, még az előtt pontos tervet dolgoz ki arra vonatkozóan, hogy mit, mikor, hogyan csinál, mielőtt kézbe venné a fakanalat. Ő biztosan semmit nem bíz a véletlenre, ezért pompás kreációk kerülnek ki a keze alól. A Szűz ugyanakkor senkit sem avat a magánéletébe, viszont roppant kíváncsi, s mindig nagyon sokat kérdez.

Ízing Klára asztrológus legújabb könyve a Családi csillagkalauz

Ízing Klára asztrológus legújabb könyve a Családi csillagkalauz

A Családi csillagkalauz egyedülálló kiadvány

Az állatövi családi kalauz azért egyedülálló kiadvány, mert ebben részletes útmutatást kaphatsz, hogy a különböző jegyekben született családtagok hogyan viselkednek bizonyos élethelyzetekben. A könyvből kiderül minden állatövi jegy erőssége, a gyenge pontja, ahogyan az is, hogy mivel járhatsz a kedvükben, s persze, mi az, amit csöppet sem tolerálnak. Sőt, meglepő részleteket olvashatsz a jegyek konyhai tudásáról, és például mire számíthatsz, ha vendégségbe indulsz valakihez. Mit vigyél ajándékba, mi az, aminek igazán örül a másik.

A hasznos és praktikus javaslatokkal teli Családi csillagkalauz nagyszerű időtöltést és remek szórakozást ígér mindenkinek. Ízing Klára legújabb könyvét az újságárusoknál, a benzinkutak és a nagyobb élelmiszerüzletek újságos standjain keresd! Megjelenés: 2020. április 7. kedd

Ezt olvastad már?

Horoszkóp 2020: a Hold éve

Ez is érdekelhet Megnézem

Kiemelt fotó: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top