Horoszkóp

Áprilisi tarot-jóslat: fontos döntések várnak

Áprilisban is érdemes a tarot-kártyák üzenetét megismerned. Ehhez csupán húzz egy lapot, s olvasd el az ahhoz tartozó jóslatot! Nos, számodra mit üzen a tarot ebben a hónapban?

A tarot-kártyákat bármikor kérdezheted, amikor tanácsra, segítségre van szükséged, vagy egyszerűen csak szeretnél picit a jövőbe pillantani. Ugyanazt a kérdést 30 naponta csak egyszer tedd fel a tarot-nak, mert ennyi idő szükséges legalább a változásokhoz. Könnyen lehet, első olvasatra nem érted a tarot-kártyák üzenetét. Sokszor megtörténik ugyanis, hogy csak valamivel később áll össze a teljes kép. Épp ezért, érdemes ezt a cikket félretenni, és áprilisban, az eseményeket követve, többször is elolvasni.

Mielőtt választanál a tarot-kártyák közül, érdemes picit ráhangolódni a lapok energiájára. Ehhez gyújthatsz gyertyát, füstölőt, de már azzal is sokat teszel a magadért, ha picit behunyod a szemed, s elengeded a zavaró gondolatokat.

Az április tarot-jóslathoz nézd meg a három „lefelé fordított” kártyát, majd a megérzésedre hagyatkozva válaszd az egyiket. Kérdést is feltehetsz magadnak mielőtt húznál. Például: Mire figyelmeztet a tarot kártya áprilisban? Mire számíthatok ebben a hónapban? A kérdést követően válaszd az egyik tarot-kártyát, majd a kép alá görgetve olvasd el a április havi jóslatot.

Melyik tarot kártyát választod áprilisban? (fotó: Getty)

Melyik tarot kártyát választod áprilisban? (fotó: Getty)

Ezt jósolja az első tarot-kártya: 6. A Szeretők

Ha az első lapot választottad, A Szeretők elnevezésű tarot-kártyát húztad. A lap a nevével ellentétben nem feltétlenül a szerelemre utal. Sőt, ez esetben fontos döntést jelez az életedben. Legyél körültekintő és tekints át minden apró részletet, gondold át a döntésed lehetséges következményeit. Ezen a döntésen ugyanis nagyon sok minden múlhat. Talán két olyan lehetőség közül kell választanod, ahol valójában mindkettő kecsegtető jövőt sejtet. Jusson eszedbe a mondás: nem  minden arany, ami fénylik. Vagyis a csillogó lehetőség nem feltétlenül takar olyan pozitív kilátásokat, mint amit ígérnek benne. Ezért is fontos, hogy kérj gondolkodási időt, és mérlegelj. Megeshet, hogy a kevésbé kedvezőnek tűnő választás a jobb választás. Hosszú távon mindenképpen. Gyűjts minél több információt, s a mellette–ellene érvek szerint dönts. Bármilyen döntés elé állít az élet áprilisban, ne engedj a csábításnak. Nem könnyű ellentmondani, de most épp ez a legfontosabb feladat – főként, ha ezt a kártyát választottad.

Ezt jósolja a második tarot-kártya: 5. A Próféta

Ha a második kártyát húztad képzeletben, A Próféta elnevezésű tarot-kártya jóslatát olvashatod. A Próféta, vagy Főpap bölcs embert jelöl a környezetedben. Olyasvalakit, akitől sokat tanulhatsz, aki fontos meglátásaival támogat és segít téged. Érdemes hallgatnod erre a valakire, még akkor is, ha most úgy gondolod, ő inkább csak a levegőbe beszél, s nem különösebben érdekel a véleménye. Ha nem is értesz vele egyet, azért picit gondolkodj el mindazon, amit mond neked, és azon is, hogy vajon miért mondja mindezt. Viszont legyél körültekintő és óvatos, ne higgy el mindent, amit hallasz vagy olvasol. Nagyon sok „álpróféta” lehet a környezetedben, akik valótlanságokat terjesztenek. Az információkat mindenképpen szűrd, és csak olyasmit fogadj el igazságként, amit megbízható forrásból hallasz. Nagyon fontos információk és tudás birtokába juthatsz áprilisban, sok mindent megérthetsz mindabból, ami épp történik veled. S ezek a felismerések a jövőd szempontjából is hasznosak és fontosak lesznek. 

Ezt jósolja a harmadik tarot-kártya: 1. A Mágus

A harmadik tarot-kártya A Mágus lapja, mely a kezdetet, a teremtés lehetőségét szimbolizálja. Ha ezt a lapot választottad, áprilisban nagyot fordulhat az életed. Valami egészen új dolgot kezdhetsz el, vagy valami nagyon más alapokról indul el. De mindebben aktív szerepet vállalsz, vagyis a te kezedben lesz az újrakezdés lehetősége és az irányítás. Szó szerint is kézbe veheted tehát az életedet. Ráléphetsz egy egészen más és új útra. Áprilisban különösen fontos lesz, hogy bizakodással és pozitívan tekints a jövődre. A teremtő erőd megsokszorozódhat, s te magad teremted a valóságodat. Amiben igazán hiszel, abban előre is léphetsz. A kételkedés viszont visszaránt és akadályoz téged. Épp ezért bízz magadban, és bízz a pozitív változásokban, s a problémáid előbb oldódnak meg, mint sejted. Nem lesz ugyan könnyű pozitívnak és optimistának maradni, hiszen kívülről talán többen is próbálnak visszatartani téged. Tekints csak előre, s bízz a legjobbakban. Így terelheted az életedet a siker és a boldogság útjára…

Ezt jósolják a tarot kártyák áprilisra (nlc)

Ezt jósolják a tarot kártyák áprilisra (nlc)

Ez is érdekelhet Megnézem

Kártyalapok: Szecessziós Tarot Kiemelt fotó: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top