Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. április 15-21. – Új erő, új ötletek, új lehetőségek

Újult erővel, új ötletekkel és lehetőségekkel támogat a Hold ezen az áprilisi héten. Talán nem könnyű visszaállni a húsvéti ünnepeket követően, de a Hold energiáját használva bármire képes lehetsz... Íme a heti holdhoroszkóp!

Húsvét után talán te is szeretnéd még fenntartani az ünnep hangulatát. Az áprilisi fogyó Hold ehelyett azt javasolja, hogy újíts, s keress új örömforrásokat magadnak! Ha a kreativitásod netán megtorpant, a neten számos inspirációt találhatsz! Válaszd azt, amelyik igazán passzol hozzád! A legjobb, ha most nem akarsz másokat utánozni, inkább valami újat találsz ki…

SZERDA április 15.: A hétköznapok már nem olyanok, mint korábban. Az elmúlt hetekben ki kellett alakítanod valamilyen napirendet ahhoz, hogy ne zavarodj össze. Szerdán érdemes becsempészned valami újdonságot, vidámságot, hogy színt vigyél az ünnep utáni napokba is. A Vízöntő Hold kreativitást hoz neked – épp a legjobbkor.

CSÜTÖRTÖK április 16.: A tegnaphoz hasonlóan csütörtökön is szükséged lesz némi kreativitásra, hogy jókedvet vigyél a mindennapjaidba. Ha kifogytál az ötletekből, keresgélhetsz az interneten! A Vízöntő Holdhoz tartozik az internet, ahol számtalan bolondos, komoly és szokatlan tanácsot találhatsz ma. Kedved szerint válogass közülük!

PÉNTEK – április 17.: Mivel csak este vált jegyet a Hold, még mindig nem maradtál le az esélyről, hogy valami új és szokatlan dologba vágj bele. A Vízöntő Hold minden olyasmit támogat, ami eltér az eddigi gyakorlattól. Meglátod, élvezni fogod, ha kicsit átrendezed a szobádat, az íróasztalodat, vagy más ízesítéssel iszod a kávédat, de változtathatsz az öltözékeden, akkor is, ha home office-ban dolgozol…

Új erőt, új ötleteket, új lehetőségeket jelez a Hold a héten (fotó: Getty)

Új erőt, új ötleteket, új lehetőségeket jelez a Hold a héten (fotó: Getty)

SZOMBAT április 18.: A vizes Halakban járó Hold aktuálissá teszi az öntözést, a mosást, a felmosást, a hajmosást. Most még fogy a Hold, emiatt gyorsabban megszabadulhatsz a szennyeződésektől. Persze nem kell egész nap mosnod, takarítanod. Kicsit kényeztetheted magad illatos kádfürdővel, főzhetsz teát, amibe aszalt vagy friss gyümölcsöket teszel.

VASÁRNAP – április 19.: A Halak Hold vasárnap kissé álmodozóvá tesz téged. Jólesik kicsit merengeni, ehhez választhatsz valamilyen kellemes meditációs zenét is. Csak arra ügyelj, hogy ez derűs legyen! Semmiképp sem szabad elszomorodnod. Tartsd kezedben a hangulatod irányítását! Ha jó zenét találsz, táncolhatsz is. Senki nem szól meg érte…

HÉTFŐ – április 20: Jó, hogy kora délelőtt a Kosba lép a Hold, mert a segítségével „felébredsz”, és jóval aktívabbá válsz, mint az elmúlt napokban. Nem ártana kis jógával, tornával indítanod a napot. A mozgás generátorként hat: több energiád lesz tőle. Azonban a hagyomány mára fodrászati és fogászati tilalmat javasol. Tanácsos megfognod, mert nem légből kapott, hanem alapos megfigyeléseken alapszik.

KEDDáprilis 21.: A fogyó Hold javasolja mára is a méregtelenítést. Ezt leghatékonyabban izzadással teheted meg. Sportolj, mozogj annyit, hogy elkezdj izzadni! Ha van otthoni szaunád, még jobb dolgod van. Ezek mellett természetesen igyál sok folyadékot! Rengeteg méreganyagot kihajthatsz a szervezetedből.

Erre figyelmeztet az április fogyó Hold ezen a héten

Ezekben a jegyekben jár a Hold a húsvétot követő héten (nlc)

Ezekben a jegyekben jár a Hold a húsvétot követő héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top