Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek minden összejön a héten

Ezek a csillagjegyek különösen kedvező hétre számíthatnak. Nekik most minden összejön, s minden a kívánságuk szerint a történik. A bolygók támogatják, segítik őket. Te is sikeres hétre számíthatsz? A horoszkópból kiderül.

Új hét, újabb lehetőségek. Ezeket a csillagjegyeket ezen a héten is támogatják a bolygók a céljaikban, a siker és boldogság felé vezető úton. A Nap és az Uránusz a Bika jelében halad, amelyekhez hétfőn a Merkúr bolygó is csatlakozott. Az új lehetőségek mellett megértésre is találnak.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint a legjobbakra számíthatsz ezen az április végi héten. Különleges ajtók nyílhatnak meg előtted. Ugye élsz a lehetőségekkel? Ne szalaszd el!

A Bika ki tudja mondani, amit gondol a héten

Kedves Bika! A Nap és az Uránusz mellett mostantól a Merkúr bolygó is támogat téged. S ha korábban nem is mindig találtad a megfelelő szavakat, ezen a héten biztosan nem okoz problémát a kommunikáció. Sőt! Egyre tisztábban, érhetőbben, világosabban fogalmazol, s szívből beszélsz. A gondolataid valósággal szárnyra kapnak, ezért jól teszed, ha minél több inspiráló beszélgetésbe kapcsolódsz, s megosztod intelligens véleményedet is. Általában távolról, s visszafogottan szemléled a többiek beszélgetését, s csak ritkán hallatod a hangodat, mostantól nagyon könnyen ki tudod mondani, amit gondolsz. A többiek pedig isszák szavaidat…

Ez a 3 csillagjegy nagyon sikeres lehet a héten a horoszkóp szerint

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül ezen a héten (fotó: Getty)

A Szűz izgalmas változásokra számíthat a héten

Kedves Szűz! Annak ellenére, hogy nagyon szervezett életet élsz, időnként neked is szükséged van a változásra. S ha nem is igazán rajongsz a spontán döntésekhez, ezen a héten legyél bátor, s csempéssz izgalmat, újdonságot az életedbe. Mutasd meg magadnak, mennyire laza tudsz lenni! Legyél nyitott és elfogadó, lépj ki a biztonságos komfortzónából. Bármilyen lehetőséget dob fel az élet, mondj rá igent, akár gondolkodás nélkül is. Csak jó dolgok történhetnek veled, hiszen a bolygók támogatnak téged. Nincs okod kételkedni, aggódni, egyszerűen csak élj az élet adta örömteli lehetőségekkel. Nagyon megérdemled!

A Bak előtt megnyílik a világ ezen a héten

Kedves Bak! Nagyon különleges dolgokat hozhatsz ki magadból. Olyan erő rejlik benned, amiről talán nem is tudtál korábban, vagy nem igazán használtad ezt a képességedet. Sokkal optimistábban tekintesz magadra, a lehetőségekre, mint korábban bármikor. S a korlátozások ellenére is meglátod a jót, az örömet az életedben, amivel a környezetedet is erősen inspirálod. Kihozhatod magadból a művészt, készíts valami egészen különleges alkotást. Bármi lehet ez, a gitározástól a festésen át valójában csak a képzeleted szab határt. Óriási meglepetést tartogat a hét neked, hiszen most kibontakoztathatod a benned rejlő különleges tehetséget…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top