Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy áldást kap a Bika havában

Ezek a csillagjegyek csodás hetekre számíthatnak a Bika havában. A horoszkóp szerint valódi áldásként élhetik meg a rájuk váró időszakot. Te köztük vagy?

Április 19-én a Nap a Bika jelébe lépett, mellyel megkezdődött a május 20-ig tartó Bika hava. S ugyan ismét számos fordulatra, érezhető változásra kell számítani a következő hetekben, ezek a csillagjegyek nagyon sokat nyerhetnek. Ez a három csillagjegy valódi áldásként éli meg a Bika havát, őket támogatják a bolygók most a leginkább.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint új fejezet kezdődik az életedben. Érdemes élni a különleges lehetőségekkel.

A Bika különleges hónapra számíthat

Kedves Bika! Kétségtelenül az év legfontosabb időszaka kezdődött el. Most ünnepelheted a születésnapodat, nem mellesleg számtalan új lehetőséget kínál fel az élet. Uralkodó bolygód, a Vénusz ezúttal a pénzügyeidet támogatja, s most arra is lesz időd, hogy a kiadásokat, a bevételeidet is újra gondolhasd. Nagyon sokat tehetsz az anyagi biztonságodért, ami számodra különösen fontos a kiegyensúlyozott és nyugodt élethez. S ha valami újat tanulnál, a tudásod bővítésére is lehetőséget találsz és kapsz. Mire vágysz a legjobban a szíved mélyén? Pontosan azt kell tenned, amit belül érzel.

Ezek a csillagjegyek áldást kapnak a Bika havában

Ezek a csillagjegyek áldást kapnak a Bika havában (Fotó: Getty)

A Szűz magára talál a Bika havában

Kedves Szűz! Munkád mindig is fontos része volt az életednek, de a Bika havában különösen értékessé válik ez az életterület. Lehetőséged nyílik, hogy a jövődbe tekints, s hosszabb távú célokat tűzz magadnak. A Vénusz bolygó támogat, hogy mindent újragondolhass és átértékelj magadban. Kifejezetten szerencsés időszak a mostani, hiszen azt csinálhatod, amiben igazán jó vagy, s amit szívből szeretsz. Kevesen mondhatják el, hogy a munkájuk a hobbijuk is. A legjobbat, a legtöbbet hozhatod ki magadból, miközben a munkád, a megélhetésed biztosított. Nem mellesleg a kreatív energiáid is csúcson járnak, szóval, épp ideje megmutatni, mire is vagy képes…

A Bak valódi önmaga a Bika havában

Kedves Bak! Meglehetősen hosszú utat jártál be az elmúlt időszakban, számos érezhető változás történt veled. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz néhány hétre átmenetileg kilépett a jegyedből, s a Vízöntőben járva a pénzügyeidet támogatja. Számos új fordulatot és kihívást hozott az életed, de a Bika havában picit megnyugodhatsz, s végre élvezheted a munkád gyümölcsét is. Ugyanakkor a retrográd bolygók felidézik benned a múltat, s új lehetőséget kapsz, hogy átértékeld a munkádat, a pénzügyi stabilitást, a számodra fontos értékeket. Tekintsd valódi kihívásnak a következő heteket, s hozd ki magadból a legtöbbet. Most valóban magadra találhatsz.

Ez is érdekelhet 10 tulajdonságra méltán lehet büszke a Bika Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top