Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. május 9-10.: Ez most egy ellentétes hétvége lesz…

A szerelmi horoszkóp szerint ez a hétvége nagyon ellentétes érzelmeket hozhat. Egyrészt a szombat merőben eltér a vasárnaptól, másrészt a párod is egészen másként érezheti magát, min te. Nem lesz könnyű egyetértésre jutnotok...

Május második hétvégéje meglehetősen ellentétesnek látszik. Míg szombaton tetterő, akarat és szenvedély jellemez, vasárnapra teljesen leereszthetsz. Végül is mindenképpen érdemes pihenni is kicsit a sok aktív programot követően. Viszont a párod is nagyon másként érezheti magát, mint te. Lehet, neki hihetetlen ötletei támadnak, te viszont nem vagy nyitott semmilyen újdonságra… Próbáljatok egyezségre jutni, hiszen ez a harmónia és a béke kulcsa most.

S vajon mire vágyik a párod ezen a májusi hétvégén? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasni, hogy tudhasd, mire számíthatsz.

Kos – hétvégi horoszkóp

Kettősség jellemezi ezt a hétvégédet. Szombaton fel leszel dobódva, de vasárnap gondterheltnek érezheted magad. A kedvesed nehezen tud követni most téged. Engeszteld ki azzal, hogy hozzá bújsz, és megpuszilod! Pont ott, ahol a legérzékenyebb!

Bika – hétvégi horoszkóp

Garantált az elégedettség. Ne próbáld elemezni az okát! Csak add át magad annak a békének, amit a bolygók mutatnak neked ezen a hétvégén! Ezek után egyértelmű, hogy mi a feladatod a pároddal: ne te vedd át a nyugtalanságát, hanem te add át neki a saját nyugalmadat!

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Szombaton este olyan bolygószembenállás lesz, ami szerint nagy az esélye, hogy megbántsd a szerelmedet. Bánj vele úgy, mint a hímes tojással! Ha összekapnátok, azzal elrontanátok az egész hétvégéteket. Egyszerűbb megelőzni a vitát, mint kijavítani az egészet…

Rák – hétvégi horoszkóp

Észre kéne venned, a párod arra vágyik, hogy kizárólag vele foglalkozz ezen a hétvégén. Tisztában van vele, hogy más dolgod is van, de nincs ellenére, ha bevonod, és feladatot adsz neki. Ha együtt csináljátok, előbb végeztek, és több időtök jut egymásra…

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

Amennyire tele leszel energiával és tervekkel szombaton, annyira leeresztesz vasárnap. A viselkedésedet egyáltalán nem érti a szerelmed, azt hiszi, hogy beteg vagy. Engedd, hogy kényeztessen, de ne játssz rá! Érhető, hogy szükséged van a feltöltődésre, de közben ne hagyd el magad!

Szűz – hétvégi horoszkóp

Mindegy, milyen hét van mögötted, hétvégére helyre áll a lelki egyensúlyod. Mindenre bizakodással nézel, ami kifejezetten jó hatással lesz a párodra. Főleg, ha mindent elkövetsz, hogy átragadjon rá az optimizmusod. Így harmonikus hétvégére számíthattok…

Ellentéteket hoz ez a mostani hétvége a szerelemben

Ellentéteket hoz ez a mostani hétvége a szerelemben (fotó: Profimedia)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

Minden esélyed megvan a szép, békés és összebújós hétvégére. Egyetlen bibi van csupán: szombaton este egy csúnya bolygószembenállás csúnya vitát és/vagy balesetet jelez. Természetesen ez nem kötelez téged semmire. Csupán óvatosságra int. A szerelemben is

Skorpió – hétvégi horoszkóp

Furcsa, de az égi folyamatok olyan nézeteltérést jeleznek, ami a pénz miatt robban ki közöttetek. Hasznos ezt előre tudnod, mert így kitűnő esélyed van rá, hogy megelőzd, kivédd az egészet. Semmiképp se hagyd, hogy anyagi ügyek miatt eluralkodjon a feszültség köztetek!

Nyilas – hétvégi horoszkóp

Az egész hétvégétek hangulata azon áll vagy bukik, hogy a szombat esti konfliktust hogyan abszolváljátok. Kritikus bolygószembenállás lesz az égen, ami részedről fokozott sértődékenységgel jár együtt. Szóval vigyázzatok egymásra és a törékeny békére!

Bak – hétvégi horoszkóp

Ragyogóan érzed magad egész hétvégén. Megszáll valami szokatlan harmónia, sőt előbújik belőled a huncut gyerek. Ezt imádni fogja a szerelmed, mert újból vicces és vidám ötletekkel állsz elő. Mindegy, hogy melyiket csináljátok, a lényeg, hogy sokat nevessetek.

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

Könnyen lehet, kissé enerváltan kezdődik ez a hétvégéd, mert eleinte ötleted sincs, hogy mihez lenne kedved. Jobb, ha a párodra bízod az ötletelést. Mondd meg neki, hogy most ő dönt, ő választ, és te belemész bármilyen hajmeresztőnek hangzó és tűnő programba is!

Halak – hétvégi horoszkóp

Kibillensz, mint az inga: hol a múlt, hol a jövő foglalkoztat. Kérdés, hogy a kedvesed hogyan viseli a hangulatváltozásodat. Nem lesz könnyű téged követni. Semmiképp se legyél vele türelmetlen! Inkább gyakorlod a toleranciát és a megértést! Így hamar visszatér a béke…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top