Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyek lenyűgözi az intelligencia

Ezek a csillagjegyek intelligens és okos társat keresnek. Nem véletlenül, hiszen ők is pontosan ilyenek. A horoszkóp szerint az értelem a külsőségeknél esetükben sokkal értékesebb. S valójában az intelligencia, a kisugárzás mindenkit megszépíthet... Te köztük vagy? És a párod?

Néhány csillagjegy bámulatosan vonzó külsővel rendelkezik, s ezzel hívja magára a többiek figyelmét. Másokat az intelligens kisugárzásuk tesz különlegessé, egyedivé. S megint mások a humornak köszönhetik a vonzerejüket. Ezek a csillagjegyek nagyon okosak és intelligensek, s ők ezt a tulajdonságot keresik és értékelik a leginkább a párjukban is. Nem feltétlenül fontos, hogy az érdeklődési körük mindenben megegyezzen a párjukéval, de hogy igazán jókat beszélgessenek és folyamatosan inspirálják egymást, az alapfeltétel… Nos, te is köztük vagy? És a párod?

A Bak inspiráló társra vágyik

A Bak az egyik legintelligensebb típus. Imádja a munkáját, szívós és kitartó, elérendő céljai között gyakran lebeg a tudományos vagy szakmai díj begyűjtése is. Pontosan ezért sem fecsérli az idejét olyasvalakire, aki nem kellően ösztönzi, vagy támogatja az előrejutásában, vagy aki nem vállalja a tettei következményeit. Olyan társra vágyik, aki megragadja a képzeletét, akivel valójában bármilyen témáról beszélgethet. Az esetek többségében olyan partner mellett köt ki, aki hozzá hasonlóan nagyon sokat és örömmel dolgozik, született intelligenciával rendelkezik, sokat és szívesen tanul, olvas, illetve széles az érdeklődési köre.

Ezek a csillagjegyek intelligens társat keresnek

Ezek a csillagjegyek intelligens társat keresnek (fotó: Getty)

Az Ikreknek nagyon fontos az értelem

Az Ikrek nagyon szórakoztató partner, viszont könnyen elunja magát, ha párja nem inspirálja folyamatosan a képzeletét. Nagyon szívesen barátkozik, könnyen veszi az életet, szívesen beszélget és cseveg bárkivel. A flört sem áll tőle távol, de az is biztos, hogy mindig akad mondanivalója. Fontos számára a külső, de önmagában kevés a szépség, a vonzó kisugárzás. Az intellektus legalább ennyire fontos a számára a párkapcsolatban. Semmi sem veszi leg jobban a lábáról, mint amikor érdekes eszmecsért folytathat a partnerével. S ha lenyűgözöd az értelmét, biztos lehetsz a folytatásban is.

A Szűz szívéhez az intelligencián át vezet az út

A Szűz maximalista típus, nagyon finnyás és válogatós. Őt nem veszed le a lábáról pusztán a szép szavakkal, neki sokkal több kell ennél. A nyers és közönséges viselkedés nagyon taszítja, a tanultság nála alapvetően fontos érték. Briliáns elme, aki fejleszti magát, folyamatosan tanul és gyűjti az új ismereteket. S ugyanezt várja el a párjától is, hiszen ezek az értékek számára sokkal fontosabbak a külsőségeknél. Viszont, ha lenyűgözöd a tudásoddal, nagyot lépsz előre a szemében. Persze a tudálékosságot már nem díjazza, a visszafogottság, a szerénység is fontos szempontok. Ő is ilyen, s valójában a hozzá hasonlót keresi a párjában is.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top