Horoszkóp

Hosszú hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. május 30-június 1.: Feszültséget és szerelmet is hozhat a pünkösd

Nem indul könnyen a pünkösdi hosszú hétvége. Feszültségre, vitákra számíthatsz, ami megmérgezheti a három napot. A szerelmi horoszkóp javaslatait a béke és a boldogság érdekében most még inkább érdemes megfogadni...

A pünkösdi hosszú hétvége nagyon boldog, de nagyon szomorú is lehet. A szombat a választóvíz, amikor minden eldől. Komoly vitákat, sértődést, veszekedést jeleznek a bolygók erre a napra. Érdemes mindent megtenned a béke érdekében, mert akkor a pünkösdi két nap igazán szerelmes és harmonikus lehet… Mi mindenre számíthatsz most? S vajon mire vágyik a párod ezen a hétvégén? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasni.

Kos – hétvégi horoszkóp

A pünkösdi hosszú hétvégétek hasznos dolgok intézésével indul. Biztos fontosak és aktuálisak ezek, de egymásra is jusson időtök, kapacitásotok! Erre jobb esélyetek van vasárnap délutántól a Hold szerint. A hosszú hétvége három napjából a hétfő látszik a legharmonikusabbnak, sőt a legszerelmesebbnek is

Bika – hétvégi horoszkóp

Kivételesen nem a lustálkodás lesz a főprogramod ezen a hosszú hétvégén. Tele vagy ötletekkel, tervekkel, kreativitással. Mindenképp számolj a pároddal is! Semmiképp se állítsd kész tények elé, mert garantáltan meg fog bántódni. Kedvesen kérdezd meg, ő mit szeretne, mire vágyik a következő három napban!

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Amilyen kedvetlenül kezdődik a hosszú hétvége, olyan derűssé válsz vasárnap délutántól a bolygók szerint. Szombaton még nyomaszt az a sok elintézetlen ügy, amit görgetsz magad előtt egy ideje. Szerencsére ezt vasárnap elengeded, és átadod magad a szerelemnek a szerelmed kedvéért.

Rák – hétvégi horoszkóp

Szombaton biztosan sokan útra kelnek. Délelőtt egy Hold-Mars szembenállás balesetveszélyt jelez, szóval csak óvatosan, ha te is útra kelsz! Vasárnaptól a családod, különösen a szüleid szeretnék, ha találkoznátok. Elégítsd ki az igényüket, és utána lehettek kettesben a pároddal is…

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

A Szűz Hold szerint szombaton a pénzzel leszel elfoglalva: számolgatod, osztasz-szorzol. Bizonyára igazad van, de tudsz róla, hogy ilyenkor csöppet sem vagy szexi? Nem tesz vonzóvá az anyagiasság. Ennek tudatában lazíts, és inkább bonts ki egy üveg bort, és koccints a pároddal!

Szűz – hétvégi horoszkóp

Valami végtelen nyugalom száll meg. Ennek köszönhetően senki és semmi nem tud kihozni a béketűrésedből. Szokás szerint csak a kedvesed tud, vagy tudna megbántani. Jobb lenne, ha nem sértődnél meg semmin. Tudnod kell, ez a hosszú hétvégétek hangulatának záloga…

Nagyon szerelmes és nagyon szomorú is lehet ez a hétvége

Nagyon szerelmes és nagyon szomorú is lehet ez a hétvége (fotó: Getty)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

Fáradtság lesz úrrá rajtad szombaton, amitől a szerelmed ingerültté válhat, mert neki veled ellentétben mehetnéke van. Vasárnap délutántól tér vissza az erőd, amit valahogy el kellene fogadtatnod vele. Engedd, hogy ő menjen, ha akar, te meg később csatlakozol hozzá. És különben is ott van még az egész hétfő.

Skorpió – hétvégi horoszkóp

A szombat többnyire azzal telik, hogy örülsz a hosszú hétvégének, majd vasárnaptól kapcsolsz, hogy ezt meg kéne töltened tartalommal is. Simán lehet, hogy a szerelmed pontosan tudja, mit kéne csinálnotok, csak arra vár, hogy megkérdezd tőle. Tedd meg: kérdezd meg őt!

Nyilas – hétvégi horoszkóp

Szombaton még azzal leszel elfoglalva, hogy mindenkinek megfelelj, mert abban a tévhitben vagy, hogy megbántódnak, ha nemet mondasz. Vasárnap valósággal megvilágosodsz, amit azt jelenti, hogy csak a kedveseddel kell foglalkoznod. A többiek húzhatnak sorszámot, és örülhetnek, ha jut rájuk időd…

Bak – hétvégi horoszkóp

Nagyon kell vigyáznod szombaton, mert balesetveszélyt mutat egy Hold-Mars szembenállás. Vasárnap szerencsére sokat javul a helyzet. A párod arra vár, hogy felé fordulj, és ránézz, vele foglalkozz. Csillogó szemében izzik a szerelem. A hosszú hétvége sok szépet tartogat még nektek…

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

A Szűz Hold szerint szombaton még nem tudod élvezni a hosszú hétvégét, de vasárnap délutántól visszatér a jó kedved. Innentől olyan népszerű leszel, hogy mindenki veled akar találkozni. Nem csoda, ha féltékennyé válik a szerelmed. Nyugtasd meg, hogy nincs oka ilyesmire!

Halak – hétvégi horoszkóp

A szombati Hold-Mars szembenállás olyan nézeteltérést szimbolizál, amiből komoly veszekedés és szakítás eredhet. Ilyen indulás után nem valószínű, hogy együtt töltitek a hosszú hétvégét. A Hold szerint most a párod érzékenyebb, sértődékenyebb, mint te. Bánj vele úgy, mint egy hímes tojással!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top