nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. június 6-7.: A szombat feszült, a vasárnap szerelmes

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. június 6-7.: A szombat feszült, a vasárnap szerelmes

A szerelmi horoszkóp szerint az egész hétvégét tönkreteheti a szombati feszült hangulat. S hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki ebből a két napból, legyél minél türelmesebb magaddal és a pároddal is...

Az első júniusi hétvége nem indul a legkedvezőbben. Szombaton még érezhető a telihold feszítő hatása, melytől mindenki hangulata paprikás lehet. A szombat az egész hétvégére rányomhatja a bélyegét, ha engeded. Vasárnapra visszatér a béke, a szerelem, a nyugalom a bolygók állása szerint, már csak ezért sem érdemes összevesznetek a szerelmeddel az előző napon. Mi mindenre számíthatsz most? S vajon mire vágyik a párod az első nyári hétvégén? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasni.

Kos – hétvégi horoszkóp

Szombaton a Nyilas Hold még a pénteki teliholdas ingerlékenységet hozza magával. Ettől az idegeid pattanásig feszülnek. Jó lenne, ha nem a párodon vezetnéd le a feszültséget. Vasárnap már átlép a Bakba a Hold, s innentől te is lehiggadsz, és elkezded tervezgetni a jövőt. Vond be a párodat a tervezésbe!

Bika – hétvégi horoszkóp

A bolygók szerint szombaton nem leszel topon. A szerelmed ugyanakkor millió dolgot szeretne rád bízni. Valahogy vedd rá, hogy ne kelljen mindet egyszerre elintézni! Vasárnap sokkal jobb passzban leszel. Bár egy bolygó-szembenállás óvatosságra int a közlekedésben.

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Amennyiben megúsztátok a veszekedést, amit a pénteki telihold „gerjesztett”, szombaton még vigyáznotok kell a törékeny harmóniára, de már egyre kevesebb a feszültség köztetek. Lesz még egy nehéz fényszög az égen szombaton este. Semmiképp se engedd, hogy ez éket verjen közétek! Vasárnapra mindez a múlté, s visszatér a szerelem.

Rák – hétvégi horoszkóp

Nem bírsz magaddal a hétvége elején, rengeteg dolognak akarsz a végére járni. Nyaggatod a szerelmedet, hogy segítsen neked mindben. Pedig nem biztos, hogy neki van kedve most ehhez. Vasárnap nagyobb az esélyetek az egyetértésre, s épp ezért igazán békés nap vár rátok…

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

Június első hétvégéje pörgősnek ígérkezik. Sok energiád lesz, de közben sok ellentétet is hozhatnak a konstellációk. Figyelned kell arra, hogy ne piszkáld folyamatosan a párodat. Szívesen veled tart, ha finom stílusban, és jó pillanatban kéred meg. Ismered már eléggé ahhoz, hogy tudd, mikor a legnyitottabb rád…

Szűz – hétvégi horoszkóp

Ennél kritikusabb fényszög, mint a mai, nem kell, hogy összevesszetek a pároddal. Bátran ráfoghatod az égi folyamatokra, de közben tedd fel a kérdést magadnak, mi a célod?! Mindkettőtöknek, sőt valójában mindenkinek jobb lenne, ha el tudnátok kerülni a szóváltást…

A szombat feszült, a vasárnap nagyon szerelmes nap a horoszkóp szerint

A szombat feszült, a vasárnap nagyon szerelmes nap a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

Mindennél jobban szeretnél lazítani, bulizni. Szíved szerint most a barátokkal, iskolai társakkal csinálnál közös programot, viszont a szerelmed így kirekesztve érezheti magát. A bolygók azt javasolják, hogy egyik nap legyél a pároddal, a másik napra pedig kérj tőle önállóságot! Persze mindezt a rád jellemző finomsággal tedd!

Skorpió – hétvégi horoszkóp

Pezseg a véred, sejtjeidben érzed a nyarat. A szerelmed újra azt a fajta rajongást kapja tőled, amit anno, a kapcsolatotok elején látott. Ez végre visszahozza a meghittséget. Mindenképpen szervezzétek úgy a hétvégét, hogy minél többet lehessetek édes kettesben!

Nyilas – hétvégi horoszkóp

Észnél kell lenned szombaton, mert a péntek esti telihold utóhangja még érzékelhető. Ez akkora veszekedést és sértődést eredményezhet, aminek a vége szakítás lehet. Még vasárnap is lesz kellemetlen bolygó-szembenállás az égen, szóval tegyél meg mindent a balhé elkerüléséért!

Bak – hétvégi horoszkóp

Téged nem a pénteki telihold visszhangja frusztrál, hanem egy vasárnapi Hold-Merkúr szembenállás. Eszerint a szerelmed beszólhat neked, amin aztán könnyen felkaphatod a vizet. Ha így lenne, kérdezd meg, mégis mit akar tőled! Vegyétek észre, egyikőtöknek sem célja a vita és a viszálykodás…

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

Nagyon ciki lenne, ha a pénz miatt vesznétek össze június első hétvégéjén. Pedig a bolygók ilyesmit vetítenek előre. Jobb lenne, ha leülnétek, és átbeszélnétek a pénzügyeiteket. A legfontosabb, hogy ne vitatkozzatok most semmin sem! Illékony és sérülékeny a harmónia. Vigyázni kell rá…

Halak – hétvégi horoszkóp

A szombat esti Nap-Mars fényszög megmérgezheti az egész hétvégéteket. Mindkét bolygó indulatokat hoz a családon belül. Totál felesleges összekapnotok amiatt, hogy a családotok megint keresztbe szervezkedik, és bele akar folyni az életetekbe. Fogjatok össze a szerelmeddel, és képviseljétek közösen az érdekeiteket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top