Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. június 27-28.: Nagy dobásra készülj!

Ez a mostani meglehetősen intenzív hétvége lesz. Vasárnap pedig igazán nagy dobásra készülhetsz a horoszkóp szerint a szerelemben, és valójában az életed minden területé...

Az utolsó júniusi hétvége kiegyensúlyozottnak, harmonikusnak tűnik egészen addig, amíg a Mars bolygó be nem lép saját jelébe, a Kosba. Innentől ugyanis felpörögnek az események. Mindenki sokkal energikusabb, aktívabb lehet. Ez a pluszenergia ugyanakkor agresszióban is megnyilvánulhat. Épp ez az, amit jobb elkerülnöd, elkerülnötök a pároddal.

S mi mindenre számíthatsz ezen a hétvégén? Vajon mire vágyik a párod június utolsó napjaiban? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasni, és neki is továbbítani.

Kos – hétvégi horoszkóp

Június utolsó hétvégéjén döbbenetes változáson mész keresztül a bolygók szerint. Szombaton még energiátlannak és kedvtelennek érzed magad. Aztán vasárnap hajnalban a Mars belép a Kosba, és te teljesen felpörögsz. A kedvesed az utóbbinak nagyon örül, mert visszakapja azt, aki vidám és életerős.

Bika – hétvégi horoszkóp

A szombat lesz a te napod, mert még minden kiegyensúlyozott és kiszámítható. S neked ez a normális. Vasárnap ugyanakkor a Kosba lépő Mars felfordulást ígér. Ne engedd magad felzaklatni! A szerelmed is türelmetlenné válhat. Te ezt a szokásos nyugalommal képes vagy kezelni, és őt is lecsendesíteni.

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Két nap, két egészen más feladat. Szombaton törődj a családoddal, és az otthonoddal! Vasárnap pedig mindenképp mozdulj ki a szerelmeddel! Csináljatok valami aktív programot! Mehettek sportolni, túrázni, kertészkedni, vagy barátokkal szórakozni. Most a mozgás jobban feltölt, mint a lustálkodás.

Rák – hétvégi horoszkóp

Szombaton még minden békés, de vasárnap hirtelen idegesség lehet úrrá rajtad. Egyszerre kezdesz aggódni a családod és a karriered miatt. Engedd meg, hogy a párod megnyugtasson! Halld meg az ő érveit! Segít enyhíteni a feszültséget benned és körülötted, hogy visszatérhessen közétek a harmónia.

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

Izgatottság fog el már szombaton. Pedig csak vasárnap hajnalban lép a Kosba a Mars, ami doppingként hat rád. A kedvesed azt hiheti, hogy idegesít téged. Minél előbb szólj neki, hogy nincs vele semmi bajod! Ha ezt elmulasztod, felesleges feszültség költözik be hozzátok.

Szűz – hétvégi horoszkóp

Szíved szerint megállítanád az időt szombaton. Pont olyan béke és nyugalom lesz benned és körülötted, ami neked mindig mindenben a célod. Sajnos ez vasárnap felborulhat. De észre kéne venned, hogy téged, vagy a pároddal kettőtöket nem érint közvetlenül mindaz, ami feszültséget gerjeszt másokban, máshol.

Mindenkit felpörget a Kosba lépő Mars vasárnap

Mindenkit felpörget a Kosba lépő Mars vasárnap (fotó: Getty)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

Szerelmi szempontból kifejezetten izgalmas, sőt izgató az, ami vasárnap várható. Mars a Kosba lép, ami azt jelzi, hogy fellobban a szenvedély a kapcsolatotokban. Arra kell ügyelnetek mindkettőtöknek, hogy a szenvedély ne csapjon át indulatba. Utóbbi vitákat generálhat, ami senkinek sem jó.

Skorpió – hétvégi horoszkóp

Legszívesebben kifeküdnél napozni, és egész hétvégén semmi mást nem csinálnál. Na jó, jöhet egy pohár jeges tea, vagy frappé. A hedonista énedet is szereti a kedvesed. Kérdés, hogy lesz-e időtök ilyesfajta élvezetekre a sok kötelezettség és feladat mellett? Valahogy oldjátok meg! Nektek is jár a lazítás…

Nyilas – hétvégi horoszkóp

Ha vannak olyan dolgok, amiket muszáj elintézned, azt tedd szombatra, mert vasárnaptól muszáj szórakoznod. A gyerekekkel, vagy a belső gyermekeddel kell programot szervezned. Itt a vakáció, a nyár és június utolsó hétvégéje. Mire várnál? Menjetek strandra, vagy vízibiciklizni a pároddal!

Bak – hétvégi horoszkóp

Egy ideje már sejted, hogy a családon belül változás jön. Igazad van, amit vasárnap hajnalban a Kosba lépő Mars bizonyít. Lehet, hogy valaki bejelent valamit, ami elég nagy felfordulást okoz mindenki életében, de ettől neked nem kéne kiakadnod. Jobb, ha beszélgettek róla a pároddal, és közös nevezőre juttok.

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

Szombaton pihenned kéne, egyrészt a mögötted álló hét, másrészt az előtted álló mozgalmas időszak miatt. Vasárnap a Hold a Mérlegbe, a Mars a Kosba lép. Mindkettő inspirálóan hat rád. Tele leszel ötletekkel, alig bírsz magaddal, szíved szerint azonnal belevágnál a megvalósításba. De ne várd el, hogy a párod máris veled tartson!

Halak – hétvégi horoszkóp

Valamit le kell zárnod, el kell engedned június utolsó hétvégéjén. Ezt vasárnap hajnalban a Halakból kilépő Mars mutatja. Hirtelen leeshet az energiaszinted, de szerencsére a feszültség is oldódik benned. A kedvesed örömmel fogadja, hogy innentől ismét nyugodtabbá, békésebbé válsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top