Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. június 29-július 5.: Kijut a jóból ezen a héten…

Ezen a héten meghatározó változások zajlanak az égen. Az év egyik legfontosabb hete a mostani, hiszen számos, mindenkit érintő esemény történik. A heti horoszkóp szerint jócskán kijut a jóból mindenkinek. De nem biztos, hogy csak pozitív értelemben...

Június utolsó és július első napjaiban ismét érezhető változások zajlanak az égen. A Nap a Rák jelében jár, ahogyan a retrográdba fordult Merkúr bolygó is. A nagy sorsbolygó, a Szaturnusz visszalép a Bakba, s az élet egyre inkább visszarendeződik a válság előtti időszakhoz hasonlóan. De még telihold is lesz, szóval, “kijut a jóból” ezen a héten is a csillagjegyeknek. S hogy kinek mi mindent jeleznek a bolygók? A heti horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb a részleteket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra.

KOS – heti horoszkóp

Búcsúzik a június, és téged intenzíven foglalkoztat a jövőd. A bolygók szerint valaki bele akar szólni, ami idegesíthet. Mielőtt vita robbanna ki, kérd meg, hogy ne mondogassa, mit kéne csinálnod! Július 2-án Szaturnusz visszalép a Bakba, ami a karriered területére visz koncentrációt és fegyelmet. Ezek nélkül nem fogod elérni az áhított sikert… A hétvégédet a vasárnap reggeli telihold feszítő ereje határozza meg. Jó lenne, ha ez nem rontaná el sem a te, sem a családod hangulatát. Legyél óvatos és körültekintő!

BIKA – heti horoszkóp

Június utolsó napján vigyázz magadra és azokra a kapcsolataidra, amelyek fontosak számodra! Egy Hold-Uránusz szembenállás heves összetűzés veszélyét szimbolizálja. Örülni fogsz, hogy július 2-án Szaturnusz visszalép a Bakba. Ez a hét, sőt a júliusi hónap legelőnyösebb égi folyamata a te szempontodból. Használd ki ügyesen! Tudnod kell, innentől az idő neked dolgozik. Kapkodnod nem kell, mert december 16-ig tart ez a folyamat. Hétvégén a vasárnapi telihold balesetveszélyt jelez. Legyél körültekintő!

IKREK – heti horoszkóp

Gyászos hangulatba kerülhetsz, ha veszteségként éled meg, ami ezen a héten vár rád. Július 2-án Szaturnusz visszalép a Bakba. Ez a te szempontodból felér egy „reklámszünettel”, hiszen március végén elindult valami, ami most megtorpanni látszik. Aggodalomra semmi okod! Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura, szóval fogd fel az egészet úgy, hogy időt nyersz! Július utolsó hétvégéje a vasárnapi telihold ellenére alkalmas arra, hogy kicsit elvonulj, és költségvetést készíts a nyárra.

Ez a hét mindenkit próbára tesz

Ez a hét mindenkit próbára tesz (fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Ez a hét szinte kizárólag arról szól, hogy ki tudsz-e állni magadért, illetve, képes vagy-e úgy képviselni önmagadat, hogy abból ne pattanjon ki vita és/vagy rivalizálás. Biztos lehetsz benne, hogy csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki magabiztos, és nincs baja az önbizalommal. Július 2-án Szaturnusz visszalép a Bakba, ami régi ismerős visszatérését jelzi. Vele van még rendezetlen dolgod. A hétvégédet a vasárnap reggeli telihold fogja befolyásolni. Elengedhetetlen, hogy ne sértődj meg semmin.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Nem ez lesz a kedvenc heted. Minden a munkáról szól most, ráadásul a munkatársaid próbára teszik a türelmedet. Jó, ha előre tudod, most senki sem lesz együttműködő veled. Mérgelődhetsz, de kérdés, hogy ettől javul-e a helyzet? Viszont jó hír, hogy július 2-án Szaturnusz visszalép a Bakba. Eszerint valaki eltűnik az életedből, ami jó hír, mert vége a frusztrációnak. Hétvégén a vasárnapi telihold arra int, hogy vigyázz az egészségedre. A hőség, a sok eső és a változékony időjárás megviseli a szervezetedet.

SZŰZ – heti horoszkóp

Szerencsés vagy, mert azok a konstellációk, amelyek a többi jegy szülöttjét próbára teszik, téged elkerülnek. Sőt kimondottan előnyös számodra, hogy július 2-án Szaturnusz visszalép a Bakba. Innentől jóval kiegyensúlyozottabb és összeszedettebb leszel. Olyan béke száll meg, ami hatékonyabbá tesz a munkában és mindenhol. Ezzel a július nagyszerű tendenciát indít el. A hónap első hétvégéje a telihold miatt kissé feszültnek ígérkezik, de még ez sem érint téged közvetlenül. Szóval jobb, ha kimaradsz a vitákból.

A nagy sorsbolygó, a Szaturnusz visszalép a Bakba

A nagy sorsbolygó, a Szaturnusz visszalép a Bakba (fotó: Profimedia)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Lehet, hogy a családod nyűg, vagy visszahúzó erő. Panaszkodhatsz rájuk, pedig ők részeid, mint a karod, vagy a lábad. Nem tagadhatod meg őket. Ennek a hétnek a kihívása számodra, hogy képes vagy-e megbékélni a szüleiddel, és első sorban az édesanyáddal. Július 2-án Szaturnusz visszalép a Bakba, ami ebben a témába hoz régi, új esélyt. Pontosan ezt erősíti fel a vasárnap reggeli telihold. Szóval nem térhetsz ki, nem úszhatod meg. Törekedj megértésre és elfogadásra! Úgysem tudod megváltoztatni őket…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Június végén itt az ideje, hogy egyfajta összegzést készíts az elmúlt időszakról. Érdemes, sőt érdekes visszanézni. Ha levontad a tanulságokat, máris kiderülhet, hogy mennyit tapasztaltál önmagadról és a környezetedről. Mindezt az égi folyamatok precízen mutatják: július 2-án Szaturnusz visszalép a Bakba, vasárnap reggel telihold. Mindkettő, de különösen az utóbbi kockázatot jelent kommunikációban és közlekedésben egyaránt. Szóval legyél minden korábbinál elővigyázatosabb és körültekintőbb!

NYILAS – heti horoszkóp

A június vége vihar előtti csendnek látszik. Az igazán fontos dolgok július első napjaiban jönnek: 2-án Szaturnusz visszalép a Bakba. Még aznap lesz egy Hold-Vénusz szembenállás. Előbbi a pénzügyeidet, utóbbi a szerelmi életedet érinti. Szükséged lesz komolyságra. Ha van párod, ő nagyon várja, hogy tegyél egy gesztust felé. Ha nincs még párod, most nehéz esetekkel találkozhatsz. Hétvégén a vasárnap reggeli telihold ésszerű költekezést javasol. Nem lenne jó, ha hónap elején mínuszba mennél.

És akkor még telihold is lesz ezen a héten

És akkor még telihold is lesz ezen a héten (fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Erre vártál hetek, sőt hónap óta: július 2-án bolygód, a Szaturnusz visszalép a Bakba. Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy halogatott, elrendezetlen ügyeid végére járj. Nem kell kapkodnod, mert december 16-ig marad a Bakban a Szaturnusz, avagy Kronosz, az Idő ura. Egyszóval nem sürget az idő, csupán azt jelzi, hogy jut most mindenre. Nálad jobban ezt senki sem érti. Hétvégén szokatlanul érzékeny és sértődékeny lehetsz. A vasárnap reggeli teliholdat már szombaton fogod érezni. Próbálj nyugodt maradni!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Határozottan úgy fogod érezni, hogy az idő ellened dolgozik. Kapkodni kezdesz, folyton szaladsz a dolgaid után, és nem éred utol magad. Van ebben valami, hiszen július 2-án Szaturnusz kilép a Vízöntőből. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura. Emiatt gondolod, hogy az idő és/vagy az irányítás kicsúszik a kezedből, holott a javadra is fordíthatnád ezt az egészet. December 17-én újra a Vízöntőbe lép a Szaturnusz, ami azt is jelentheti, hogy addig van időd a részleteket kidolgozni. Hétvégén lassan neki állhatsz…

HALAK – heti horoszkóp

Nem lesz okod panaszra, mert kitűnő konstellációkkal indul a júliusod. Meglepő módon a gyerekek mondanak, tesznek, vagy mutatnak valamit, ami megmozgatja a fantáziádat. Ne feledd a mondást, „ne a hírvivővel, hanem a hírrel foglalkozz”! Közben egy régi barátod visszatérhet az életedbe. Elnézést akar kérni, de vagy túl büszke, vagy túl félénk, és nem teszi. Célozgat rá, és várja a megbocsátást. Hétvégén neked ezt még át kell gondolnod, mert a telihold szerint nem könnyű a dolgod. Nagyon megbántott…

Ez is érdekelhet Rátalál a szerelem a nyáron ezekre a csillagjegyekre Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top