Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. július 25-26.: Ez a nyár legszerelmesebb hétvégéje

A nyár, s talán az egész év legszerelmesebb hétvégéje a mostani a horoszkóp szerint. Ne hagyd ki a lehetőséget akkor sem, ha párban élsz, és persze akkor sem, ha keresed még a társadat...

Az utolsó júliusi hétvége nagyon boldognak és szerelmesnek látszik a bolygók szerint. Éld meg a pároddal a harmóniát, a szerelmet, töltsetek egymással minél több időt. Ha még keresed a társadat, jó esélyek nyílnak. A vasárnap picit feszültebb napnak ígérkezik, a legfontosabb, hogy megőrizzétek a lelki békéteket.

Ezúttal még fontosabb lehet tudnod róla, hogy mire vágyik a párod, s ő hogyan érzi most magát? A hétvégi szerelmi horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb válaszokat. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasni.

Kos – hétvégi horoszkóp

Az egész nyár legszerelmesebb hétvégéje vár rátok. A bolygók minden lehetőséget megadnak, hogy egymásra figyeljetek, egymást kényeztessétek. Csupán egyetlen nehezítést egy vasárnapi oppozíció hoz. Csak te tudod megelőzni a konfliktust, ha higgadt maradsz.

Bika – hétvégi horoszkóp

A szerelmedet a munkája vagy az egészsége aggasztja most a legjobban. Legyél vele megértő! Az égi folyamatok szerint nincs oka félni, ha figyel a megelőzésre, és persze saját magára. Ebben támogasd most őt! Ha azt érzi, hogy komolyan veszed, megnyugszik, és egyre optimistábban tud a jelenre és jövőre tekinteni.

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Használjátok ki július utolsó hétvégéjét, mert kitűnő, harmonikus konstellációk kitűnő, harmonikus hétvégét ígérnek. Az összhang majdnem tökéletes lesz közöttetek, csupán egy vasárnapi bolygószembenállás jelez nézeteltérést, ami kivédhető, ha meghallgatjátok egymást.

Rák – hétvégi horoszkóp

A család, a családi kötelezettségek nem akadályozhatják meg, hogy hétvégén jusson időtök egymásra, magatokra és a párkapcsolatra is. A párod már tudja, te addig nem nyugszol, amíg ki nem elégíted a család elvárásait. Ez rendben is van, de utána töltsétek kettesben, összebújva, ölelkezve a hétvégét…

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

Július utolsó hétvégéjén nem bírsz magaddal, nagyon mennél, utaznál végre. Igazad van, hiszen a nyár kellős közepén jár neked, nektek egy kis kikapcsolódás. A döntés véglegesítése előtt beszéljétek meg az úti célt! Elengedhetetlen, hogy a kedvesed is pontosan annyira lelkesedjen, mint te.

Szűz – hétvégi horoszkóp

Minden esélyetek megvan, hogy ez a hétvége teljes békében teljen. A bökkenő az, hogy téged mennyire foglalkoztatnak most a pénzügyek. Nem söpörheted le az asztalról ezt a sarkalatos témát. Beszéld meg a pároddal, hallgasd meg a véleményét, és derűlátóbb leszel te is, ő is.

A nyár legszerelmesebb hétvégéje a mostani

A nyár legszerelmesebb hétvégéje a mostani (fotó: Getty)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

Július utolsó hétvégéje igazán kedvedre való lesz, mert a bolygók szerint a harmónia, a szerelem, az egymásra odafigyelés alapvetően fontos értékek most. Te ezek nélkül képtelen vagy létezni. Szerencsére a párod ismer téged annyira, hogy mindezt biztosítja neked, mert rajong érted…

Skorpió – hétvégi horoszkóp

A titkolózás közétek állt már többször a múltban. Ezen a hétvégén kiderül, hogy tanultál-e belőle. A párod azonnal gyanakodni kezdene, ami könnyen elronthatja a békés hangulatot. Nem éri a titkolózásodat, hiszen a nyár közepén jobb lenne élveznetek a szezonális élményeket. Ezek később már nem lesznek aktuálisak.

Nyilas – hétvégi horoszkóp

Ez a hétvége a nyár legszerelmesebb hétvégéje lehet, ha akarjátok. Minden eshetőség megvan rá, hogy a szerelmeddel tökéletes egyetértésben töltsétek el ezt a két napot. Arra kell vigyáznotok, hogy gyerekes viselkedés ne okozzon konfliktus, vagy legalábbis ne reagáljon rá a másik!

Bak – hétvégi horoszkóp

Július utolsó hétvégéje remek alkalom, hogy egyeztessétek a jövőre vonatkozó elképzeléseiteket. Mindketten gondoltok, terveztek valamit, aminek összhangban kell lennie, ha együtt képzelitek el a folytatást. Ennek záloga a nyíltság és őszinteség. Erre adnak esélyt az égi folyamatok.

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

Szárnyalni fogsz hétvégén, valósággal a fellegekben érzed magad. A könnyedség nem jelent könnyelműséget. Vigyáznod kell magadra és a párodra az utakon. Különösen vasárnap, amikor egy csúnya bolygószembenállás a szembe jövő járművek veszélyére hívja fel a figyelmedet…

Halak – hétvégi horoszkóp

A kedvesed kissé gyászos hangulatban lesz ezen a hétvégén. Lehet, hogy veszteség érte, vagy valami nem jött össze neki. Jó lenne, ha megértően viszonyulnál hozzá. Igyekezz a kedvében járni, és tereld el a figyelmét! Erotikus tánc, szexi fehérnemű biztos siker…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top