Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. augusztus 8-9.: Az év egyik legszebb hétvégéje

Az év egyik legcsodásabb, legszerelmesebb hétvégéje következik. Ha szerelemre, párkapcsolatra vágysz éppúgy bármi megtörténhet, mint ha most a pároddal töltöd a szabadidődet. Hétvégi szerelmi horoszkóp következik!

A második augusztusi hétvége nagyon csodás lehetőségeket ígér. A bolygók és fényszögeik szerint ez az év egyik legcsodásabb hétvégéje lehet akkor is, ha párban élsz, és akkor is, ha még keresed a másik feledet… Szóval, most bármi jó megtörténhet veled.

Természetesen most is érdemes tudni, mire vágyik a párod, ő hogyan érzi magát ezekben a napokban. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb válaszokat. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasnod. Harmonikus és nagyon boldog hétvégét kívánunk!

Kos – hétvégi horoszkóp

Ez lehet a nyár legelevenebb hétvégéje a számotokra. Ne halogassátok tovább, amit terveztek, mert hamar vége a nyárnak! A szuper fényszögek kedveznek a vidám, sportos programoknak. Menjetek csónakázni, vitorlázni, bobozni, engedjetek a gyermekien felhőtlen kikapcsolódásnak és örömnek.

Bika – hétvégi horoszkóp

Nagy szükséged van a szerelmed jókedvére ezen a hétvégén, mert neked viszont semmihez sincs most kedved. Zombi üzemmódban vagy. Sodródsz, mert kimerültnek és enerváltnak érzed magad. Szólj a kedvesednek, hogy segítsen kikecmeregni a kátyúból! Meglátod, szívesen megteszi…

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Végre egy olyan hétvége, ami szólhat a barátokról és a szórakozásról. Mindketten fel lesztek dobódva a vidám program ötletétől. Nem kell drága helyre mennetek ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Keressetek olyan helyet, ahol lehet ingyen bulizni! Meglátjátok, remekül alakul minden…

Rák – hétvégi horoszkóp

Ismered már annyira a párodat, hogy ne várj tőle olyasmit, amire képtelen. Minden vita abból pattan ki, hogy provokálod őt, mert valamilyen reakciót akarsz elérni nála. Ez a hétvége akkor lesz harmonikus és boldog, ha nem nyaggatod semmivel. Nézd, hallgasd őt anélkül, hogy bármit várnál tőle…

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

Ez lehet a legkalandosabb hétvége egész nyáron, ha nyitott vagy a kalandokra. Persze jó lenne, ha csatlakozna hozzád a szerelmed is. Nem fogod igazán élvezni, ha egyedül kell menned. Együtt minden sokkal élvezetesebb. Szóval előre meg kell egyeznetek, hova menjetek, mit csináljatok…

Szűz – hétvégi horoszkóp

Úgy tűnik, ki kell engedned a kezedből az irányítást és a döntést ezen a hétvégén, ha nem akarsz vitát. Meg kell bíznod a kedvesedben, és engedned kell neki, hogy ő találja ki, mit csináljatok a rátok váró két napban. Nem fog nehezedre esni, ha tudatosítod, hogy jót akar.

Ez az év egyik legvidámabb, legszerelmesebb hétvégéje

Ez az év egyik legvidámabb, legszerelmesebb hétvégéje (fotó: Getty)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

A kapcsolatotok olyan, mint egy szenvedélyes tangó: csak akkor vagytok összhangban, ha hagyod magad vezetni. Nem fogtok egymás lábára lépni, amennyiben ezen a hétvégén a szerelmed lehet a domináns. Ez meglehetősen erotikusan hangzik. Ugye?

Skorpió – hétvégi horoszkóp

Muszáj megegyeznetek abban, hogy kinek a családját látogatjátok meg ezen a hétvégén. Nem telhet a következő két nap csak a rokonlátogatás jegyében. Muszáj kettesben is lennetek. A romantikázás ilyenkor, nyáron különösen fontos. Egy esti séta, csókolózás a csillagos ég alatt… Ki ne hagyjátok!

Nyilas – hétvégi horoszkóp

Annyi ötleted van erre a hétvégére, hogy képtelenség két nap alatt mindet lezongorázni. Vagyis válogatnotok kell. Nem szabad erőszakosnak lenned, mert a kedvesed azt érzi, hogy nincs beleszólása semmibe, holott a közös életetek közös programjai közös hétvégén közös döntés kell, hogy legyen…

Bak – hétvégi horoszkóp

Legyél megértő a pároddal, ha mesél a problémáiról! Lehet, hogy neked ezek nem problémák, hanem megoldandó feladatok, de ne nézd le őt, mert tuti, hogy megsértődik. Ez a hétvége csak akkor lesz szép, ha gyengéden átöleled, és biztosítod róla, hogy vele és mellette vagy.

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

A szerelmed arra vágyik, hogy kimutasd a rajongásodat. Emlékezz vissza kapcsolatotok kezdetére! Akkor nem volt ciki, hogy odavagy érte. Most miért lenne az? Egy meghitt, bizalmas párkapcsolatban sosem lehet kínos a szerelmi vallomás. Udvarolj neki! Csábítsd el újra!

Halak – hétvégi horoszkóp

Szíved szerint minden luxussal elhalmoznád a párodat. Megvennél neki mindent, amire csak vágyik. Ezen a szép augusztusi hétvégén meglepheted olyasmivel, ami nem kerül pénzbe. Főzz neki valami finomat, teríts meg romantikusan, és vegyél fel valami lenge fehérneműt! Hidd el, ez többet ér minden drága holminál…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top