Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. augusztus 15-16.: Ez a két nap a valódi szerelemé

Nagyon érzelmes és szenvedélyes hétvégére számíthattok a bolygók állása és a horoszkóp szerint. A legfontosabb részleteket most is megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból.

Augusztus harmadik hétvégéje nagyon csodás lehetőségeket ígér. A bolygók és fényszögeik szerint ez az év egyik legcsodásabb hétvégéje lehet akkor is, ha párban élsz, és akkor is, ha még keresed a másik feledet… Szóval, most bármi jó megtörténhet veled.

Természetesen most is érdemes tudni, mire vágyik a párod, ő hogyan érzi magát ezekben a napokban. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb válaszokat. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasnod. Harmonikus és nagyon boldog hétvégét kívánunk!

Kos – hétvégi horoszkóp

Nem baj, ha szenvedélyes vagy, csak ez ne indulatban nyilvánuljon meg! A párod jól ismer, tudja, milyen a természeted. A tűz működteti a párkapcsolatotokat. Ezen a hétvégén ugyanakkor mindenképp le kell vezetned a felgyülemlett energiákat. Megteheted, megtehetitek együtt aktív programokkal. Például sportoljatok együtt!

Bika – hétvégi horoszkóp

A kikapcsolódás azt jelenti, hogy kikapcsolod a hétköznapok agyalását, és átadod magad a szórakozásnak. A Bikában hátrálni kezdő Uránusz régi ötleteket, helyszíneket hozhat vissza. A kedveseddel közösen élvezhetitek a múlt ajándékait. Nosztalgiázzatok együtt ezen a hétvégén! Megérdemlitek.

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Ne nyomasszon a pénztelenség! Dugjátok össze a fejeteket a pároddal, és találjatok ki ingyenes programokat! Régen is meg tudtátok oldani, most is menni fog. Ehhez meríthetsz inspirációt a gyerekektől. Őket nem korlátozza a pénz. Vidám, sőt vicces dolgok sülhetnek ki ebből. Legyél kreatív és nyitott!

Rák – hétvégi horoszkóp

A Rák Hold egész hétvégén fokozza az érzékenységedet, amit a víz erejével „gyógyíthatsz”. Az a cél, hogy ez az érzékenység ne csapjon át sértődésbe. Igyál minél többet, de most lehetőség szerint kerüld az alkoholt! A forrásvíz, a jeges tea tökéletes választás lehet! És csobbanj egyet! A víz megnyugtat, és feltölt mindkettőtöket…

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

Egy vasárnapi szuper tüzes konstelláció feltüzel téged is. A szerelmed ebbe a tűzbe szeretett bele anno, emlékszel? Most is jól áll neked a pörgés, de ne vidd túlzásba, mert gyorsan elfáradsz! Közben a vizes jegyben járó Hold azt tanácsolja, hogy keressetek vízparti helyet a pihenésre!

Szűz – hétvégi horoszkóp

Ideális lenne, ha közös hobbit csinálnátok ezen a hétvégén. De akkor sincs katasztrófa, ha neked külön programod akad. Mindenképpen szakíts időt erre, mert ilyenkor megszűnik a világ, és megáll az idő. Ilyenkor tudsz teljesen kikapcsolni. Te is tudod, utána mindig türelmesebben és békésebben térsz vissza a párodhoz…

A horoszkóp szerint ez a hétvége az igaz szerelemé

A horoszkóp szerint ez a hétvége az igaz szerelemé (fotó: Getty)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

Úgy tűnik, hogy a szerelmed jobb passzban van most, mint te. Ne irigykedj rá! Inkább hagyd, hogy átragadjon rád a lelkesedése! Kérd meg, hogy sütkérezhess a fényében! Jót tesz a kapcsolatotoknak, ha felnézel rá. Tudd, hogy ha te nem teszed, majd megteszi más… Tegyél érte, hogy ne így legyen!

Skorpió – hétvégi horoszkóp

Elemedben leszel hétvégén, most mindent jobb színben látsz. Ettől jó kedved lesz, és többet mosolyogsz, mint az utóbbi időben összesen. Tudsz róla, hogy megszépít a mosoly? Ilyenkor ragyog az arcod, és a kedvesed újból beléd szeret. Nincs az a smink, ami ilyen hatással lenne rád és ő rá…

Nyilas – hétvégi horoszkóp

Nem lehet bírni veled hétvégén: tele leszel tervekkel, és ezerrel pörögsz. Ne fogd vissza magad! A párod imádja, amikor ilyen vagy. Nyár van, süt a nap. Semmi sem akadályozhat meg titeket, hogy élvezzétek a nyarat és egymás közelségét. Érintsétek meg egymást minél többet!

Bak – hétvégi horoszkóp

Az eső, a tavak és a könnyek is víz. Ezen a szép augusztusi hétvégén a víz az úr. Nem baj, ha esik az eső. Eláll majd, és utána gyönyörködhettek a szivárványban. Szelfizhettek a szivárvány alatt. Csináltatok már ilyet? Ha nem, akkor itt egy remek alkalom, hogy bepótoljátok… Nagyon romantikus lesz.

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

A vizes jegyben járó Hold a vizes programoknak kedvez. Soha jobbkor nem mehetnétek a pároddal úszni, lubickolni, vízibiciklizni, csónakázni, hajókázni, mint most. Nem kell túl nagy szervezkedés. Ne csináljatok nagy ügyet belőle! Dobjatok be törölközőt, fürdőruhát, kalapot, naptejet, és induljatok! Tényleg szuper lesz!

Halak – hétvégi horoszkóp

Imádni fogod ezt a hétvégét. A Rák Hold „megsimogatja” a lelkedet. Lételemed a víz, ami most korlátlanul áll a rendelkezésedre. De könnyen sértődékennyé is tehet. Ne bántódj meg, ha a párod nem lelkesedik az ötleteidért! Inkább kérdezd meg, neki mihez lenne kedve!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top