nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legjobb vendéglátók

Ezek a csillagjegyek a legcsodásabb vendéglátók

Ha a most következő csillagjegyek szülötteinek egyikéhez vagy hivatalos összejövetelre, bulira, a lehető legjobbakra számíts!

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei imádnak szerepelni, ezt pedig vendéglátóként is élvezettel megteszik. Alaposan meggyőződnek arról, hogy a vendégeiknek mindenük megvan, legyen szó akár ételről, italról, akár pedig szórakozásról. Odafigyelnek az egyéni igényekre is, mint például az ételallergiák vagy akár a vegán étrend. Képesek mindent előre átgondolni, megszervezni és tökélyre vinni.

Ikrek

Az Ikrek lételeme a közösségi pezsgés, a kommunikáció. Már előre felvillanyozza őket a vendégvárás, rengeteg munkát fektetnek az előkészületekbe, de magára az összejövetelre sem fáradnak ki. Sőt! Akárhány fős is a társaság, mindenkit bevonnak a társalgásba és tesznek arról, hogy mindenki számára valóban élmény legyen az együttlét. Remek beszélgetőpartnerek, de hallgatni is tudnak, ha kell. Ha Ikrek a házigazdád, egészen biztosan nem kell majd feszengened a vendégségben.   

Vendégség

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntő jegyű emberek rendkívül kreatívak, ezt a képességüket pedig kiválóan tudják kamatoztatni vendéglátóként is. Mivel nem szeretik delegálni a feladatokat, ezért maguk végeznek el minden előkészítő munkát a takarításól a főzésen át a dekorálásig. Mindezek után a kimerültség legkisebb jelét sem adva vetik bele magukat a társalgásba, vagy épp ők kezdeményeznek beszélgetéseket. Minden egyes vendégükkel külön-külön is foglalkoznak, mellettük senki sem érezheti magát mellőzve.

Mérleg

A Mérleg szülöttei számára egy tökéletes vendégség megszervezése és lebonyolítása egyfajta önkifejezési mód. Eleve szeretik a szépet és a kényelmet maguk körül, egy-egy összejövetelen pedig alkalmuk nyílik arra is, hogy ezt a vendégeiknek is megmutassák. Mindent, a legapróbb részletekig megterveznek, az elegendőnél inkább több ételt és italt szereznek be, nagy hangsúlyt fektetnek a dekorációra, de még a háttérzenét sem bízzák a véletlenre. Amikor aztán eljön a vendégség, boldogan lubickolnak a munkájuk gyümölcsében.

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top