Horoszkóp

Kos, Skorpió, Nyilas – figyelem! Nehéz hét következik

A három jegynek fel kell kötni a nadrágot a héten, mert a csillagok állása nem nekik kedvez. De ha odafigyelnek az intelmekre, ebből előnyt is kovácsolhatnak.

Ha tetszik, ha nem: rengeteg érdekes dolog történik a csillagok szerint ezen a héten! A Mars – a tettek, a bátorság és ambíció bolygója – szemben áll a Nappal. A hét befolyásoló tényezője lesz a hátráló Merkúr is – a kommunikáció és az észlelés bolygója –, és a Plútó, amit az újjászületés és halál planétájaként tartanak számon. 

Kos, Skorpió, Nyilas – ezek a csillagjegyek lesznek a heti kozmikus lottó kevésbé szerencsés játékosai.

Ha ezek egyike a vagy, hogyan hat rád ez a sok égi esemény, és hogyan fordítsd a javadra?

nő

Fotó: Pixabay

Kos: Csak a győzelem számít, ez meggondolatlan döntésekhez vezethet

Az egód persze kihúzhat csávából ezen a héten. Próbálj meg összpontosítani, hogy jóval több vagy, mint a teljesítményeid! Természetesen légy büszke az elért sikerekre, de hidd el, nem ez az egyetlen szerethető dolog benned. Sőt, a tökéletlenségeid és furcsa kis dolgaid igazán elbűvölővé tesznek.

Gondolj a benned zajló küzdelemre, mint fejlődési lehetőségre! Ugyan káosz van most nálad kívül-belül. Amikor magad mögött hagyod, és tanulsz belőle, sokkal több leszel általa. Addig is próbálj meg minél hidegebb fejjel dönteni, vagy elnapolni, amit csak lehet.

Skorpió: A Merkúr mindent összekuszál neked

Ha éppen attól szenvedsz, hogy képtelen vagy összpontosítani, befejezni a legegyszerűbb feladatokat, az a Merkúrnak köszönhető. Ezen a héten hátráló periódusban van, és csillagjegyedben, a Skorpióban áll. Lehet, hogy úgy érzed, kicsúszott a lábad alól a talaj, és lassan már abban sem vagy biztos, ki is vagy valójában.

A múlt eseményein jár a fejed, azon agyalsz, egykori döntéseid miként befolyásolják a jelenedet. A múltad mindig a részed marad, de ne az határozzon meg. Engedd, hogy a Merkúr segítsen ebben.

Nyilas: Az idő kereke idegtépő lassúsággal forog

Hallod az óra ketyegését, kedves Nyilas? Nem? Mintha valami nem stimmelne az időérzékeddel. Ez is a Merkúr hatása, esetedben a 12. házban áll, a spiritualitásodra hat. Ezen a héten egy párhuzamos valóságban élsz: ahol az idő és a tér nem is létezik.

Elsőre ijesztő lehet, hátrahagyni a való világot, alámerülni a tudatalattiban. De nem is lehetnél jobb helyen: nekiállhatsz a gyógyító munkának, és begyógyíthatod az egód sebeit. Bízz magadban!

(via EliteDaily)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top