Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. október 13–19. – Nyisd meg a szívedet!

Minél több jót adsz, annál több jó történik veled is. Ha nehéz döntés előtt állsz, ez segíteni fog – no és az angyalok is súgnak.

Az angyalok ezen a héten és valójában bármikor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így minden esetben meg kell őket kérned, hogy segítsenek, támogassanak téged. Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyalok támogatását, jeleit. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek boldoggá tenni az életedet. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Uriel arkangyal segít téged ezen az októberi héten. Nagyon izgalmas és különleges gondolatok járhatnak most a fejedben. Ne lepődj meg rajtuk, inkább gondold végig, vajon mit jelenthetnek pontosan. Ezek a gondolatok ugyanis válaszok az angyalokhoz intézett kéréseidre, imákra. Uriel arkangyal segít a megfejtésben.

Bika

Ariel arkangyal segít téged ezen a héten. Nagyon jó lehetőségeket jeleznek az angyalok. Üzenetük szerint „tárd szét a szárnyaidat, és legyél készen, hogy a magasba emelkedhess”. Vagyis nyisd meg a szívedet, a lelkedet az örömteli lehetőségeknek. Engedd meg magadnak, hogy teljesüljenek a vágyaid. Ariel arkangyal támogatását kérheted.

Heti angyalhoroszkóp

Nyisd meg a szívedet (Fotó: Pixabay)

Ikrek

Hániel arkangyal támogat téged, hogy mélyen a lelkedbe láthass ezen a héten. Most sokkal érzékenyebb lehetsz a körülötted lévő energiákra, érzelmekre. Hániel arkangyal segít, hogy elkerülhesd az ártalmas energiákat, és csupa pozitív emberrel vedd körbe magad. Kérd mindenképpen a segítségét, és vigyázz most magadra!

Rák

Metatron arkangyal szerint a legjobb időben vagy, hogy testileg, lelkileg megtisztítsd magad. Sok minden történt az elmúlt időszakban, ami fölzaklatott, nehéz terheket pakolhattál magadra. Metatron arkangyaltól csak kérned kell, hogy megtisztítsa a gondolataidat, az aurádat. Igyál minél több tiszta ásványvizet a testi megtisztulásért.

Oroszlán

Chamuel arkangyal különleges lehetőséget jelez számodra. Ha úgy érzed, változtatnál a hivatásodban, a munkádban, most érdemes új ajánlatok után nézned. Kedvező ugyanis a mostani időszak az újrakezdésre, a pályamódosításra. Mivel foglalkoznál szíved szerint a jövőben? Mihez értesz a leginkább? Chamuel arkangyal segít megtalálni a legjobb munkát.

Szűz

Raziel arkangyal segítségét érdemes többször is kérned ezen a héten. Nagyon fontos álmaid, tapasztalataid lehetnek, amely mind a szellemi megértést támogatja. Sok minden zajlik most, amit érezhetsz is egy ideje. A tudatodat meg tudod nyitni az új információknak. Raziel arkangyal jeleire ezért is figyelj, s ha elsőre nem érted, kérd tőle újra és újra.

Mérleg

Zadkiel arkangyal szerint nagy szüksége van most rád a környezetednek. Nyisd meg a szívedet irányukba, legyél velük empatikus, segítőkész. Nemcsak nekik teszel óriási szívességet ezzel a pozitív hozzáállással, hanem magadnak is. Amit adsz másoknak, ugyanazt kapod vissza. Minél több jót adsz, annál több jó történik veled is.

Skorpió

Jeremiel arkangyal csodás hírrel örvendeztet meg téged ezen a héten. A nehézségek, amelyeket az elmúlt időben tapasztaltál, hamarosan véget érnek az életedben. A legrosszabbat magad mögött tudhatod, az akadályok elhárulnak előtted. Sokat tettél, sokat dolgoztál a sikerért. Megérdemled, hogy jóra forduljon minden…

Nyilas

Sandalfon arkangyal üzenete biztosan sok örömet jelent neked ezen a héten. Az égiek ajándékait ugyanis megkapod. Legyél minél nyitottabb az angyali üzenetekre, jelekre, s minden jó befogadására. Megérdemled, sokat tettél érte. Sandalfon arkangyal segítségét bármikor és bármiben kérheted.

Bak

Jophiel arkangyal szerint nagyon jót tenne neked, ha minél több időt töltenél ezen a héten a természetben. Az erdei séta csendessége, nyugalmat ellazítja az idegeidet, s igazán pozitív hatással van a testedre, lelkedre egyaránt. Nemcsak megnyugszol, de bámulatosan kreatív és hasznos ötleteid is támadnak. Ezeket az angyalok „küldik” neked.

Vízöntő

Mihály arkangyal támogatását élvezheted ezen a héten. Mihály arkangyal szerint most különösen fontos, hogy tisztában legyél a céljaiddal, a vágyakkal, amit meg akarsz valósítani. Fogalmazd meg kristálytisztán, hogy mit szeretnél, legyél kitartó, és higgy abban, amit valóra szeretnél váltani. Sikerülni fog!

Halak

Raquel arkangyal üzenete szerint egyre közelebb már a boldogság, amire oly mélyen és régóta vágysz. Már ezen a héten is különleges fordulatok, találkozások történhetnek az életedben. Az angyalok segítenek rendezni a kapcsolataidat, békét, harmóniát hoznak a szívedbe, hogy megnyithasd magad a valódi érzelmeknek…

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top