nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a divat

Ezeknek a csillagjegyeknek van a legjobb érzékük a divathoz

Kinek az aktuális trendek követése, kinek a klasszikusokból való építkezés az erőssége. Az azonban bizonyos, hogy a most következő öt csillagjegy szülötteinek lenyűgöző érzékük van a divathoz.

Mérleg

A Mérlegek kifejezetten élvezik a divatot, követik a legfrissebb irányzatokat, ugyanakkor azzal is pontosan tisztában vannak, hogyan maradjanak hűek a saját, kiforrott stílusukhoz. A trendi holmikat legtöbbször klasszikus vagy épp egyedi darabokkal kombinálják. Maguk alkotják az öltözködésükre vonatkozó szabályaikat, ám ezeket aztán kedvük szerint meg is szegik.

Kos

A Kos jegy szülöttei nagyon impulzívak, olyankor is, ha divatról van szó. Nem félnek kísérletezni, bevállalni akár a merészebb darabokat is. Nem elsősorban az aktuális trendek érdeklik őket, sokkal inkább az, miképp fejezhetik ki önmagukat a ruháikon, kiegészítőiken keresztül. Ők azok, akik képesek akár az extravagáns összeállításokat is a lehető legnagyobb természetességgel viselni.

Neked milyen a stílusérzéked?

Illusztráció: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntők az egyszerű, de minőségi holmikat részesítik előnyben. Nem befolyásolják őket a legújabb irányzatok, a gyorsan érkező és múló mikrotrendek, ruhatáruk sokkal inkább klasszikus, időtlen darabokból áll, melyeket igazán mesteri módon variálnak. Ettől olyan kifogástalan és stílusos a megjelenésük, anélkül, hogy régimódinak tűnnének.

Oroszlán 

Az Oroszlánok imádnak ragyogni, odavannak a szép dolgokért, a megjelenésükre pedig nem sajnálják sem a pénzt, sem pedig az időt. Lételemük a szereplés, a visszajelzéseket és a bókokat pedig igénylik, sőt egyenesen elvárják: fejlett és kifinomult stílusérzéküket pedig képesek mindennek a szolgálatába állítani. Olykor kizárólag azért vesznek fel egy-egy merészebb holmit, hogy azzal valamilyen reakciót váltsanak ki a környezetükből. 

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyben születetteknek különleges érzékük van ahhoz, hogy tűpontosan megtalálják az egyensúlyt a túl hétköznapi és a túl sok között. Úgy képesek kitűnni a tömegből, hogy közben kerülik a szélsőségeket, és úgy vállalnak kockázatot, hogy mégsem merészkednek túl messzire. 

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top