Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. október 20–26. – Minden az isteni rend szerint zajlik

Figyeld az égi jeleket és tudatosítsd magadban a céljaidat! A meglepő ötleteket se vesd el, lehet, hogy most lehetőséged adódik megvalósítani őket.

Az angyalok ezen a héten és valójában bármikor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így minden esetben meg kell őket kérned, hogy segítsenek, támogassanak téged. Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyalok támogatását, jeleit. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek boldoggá tenni az életedet. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Ezen a héten Raguel arkangyal támogat téged. Könnyen lehet, mostanában úgy érzed, minden lassan és nehézkesen történik meg az életedben. Raguel arkangyal segítségével megértheted, hogy a világban minden az isteni rend szerint zajlik, és minden úgy a legjobb, ahogy épp történik. Amint ezt elfogadod, az életed sokkal gördülékenyebbnek tűnik majd.

Angyalhoroszkóp 2020 10 20

Valóra válthatod álmaidat (Fotó: Pixabay)

Bika

Nagyon fontos figyelned a gondolataidat ezen a héten. Bármilyen furcsa ötlet jut eszedbe, ahelyett, hogy elutasítod, próbáld meg átgondolni a lényegét. Uriel arkangyal segítségét kérheted ebben egész héten. Minél furcsábbnak tűnik valami, annál fontosabb az a gondolat, hiszen épp ezek az imáidra küldött válaszok.

Ikrek

Te nagyon szívesen kommunikálsz bárkivel és bármikor. Könnyedén beszélgetsz a környezeteddel, és ugyanilyen könnyedén fogalmazod meg írásban a gondolataidat. Gábriel arkangyal támogat az önkifejezésben ezen a héten. Szakíts magadra minél több időt, és írd le naplóba, jegyzetbe a legfurábbnak tűnő gondolatokat. Izgalmas felismerést tehetsz…

Rák

Valami újdonság elindul az életedben. Ami eddig megoldhatatlannak, kilátástalannak tűnt, a legváratlanabb pillanatban világosodik ki előtted. Chamuel arkangyal szerint új lehetőségek kapujában állsz. A kérésedet az égiek meghallgatták, és segítenek a céljaidat megvalósítani. Vagyis tényleg kérd most mindenhez Chamuel arkangyal támogatását…

Oroszlán

Annak ellenére, hogy a mostani időszak nem a legkönnyebb számodra, fontos, hogy ne veszítsd el született lelkesedésedet. Hániel arkangyal támogatására mindenben számíthatsz ezen a héten. Nyisd meg a szívedet, s bármit hoz az élet, próbálj eltöprengeni rajta, vajon miért érdemes mindezzel szembenézned…

Szűz

Sandalfon arkangyal üzenetének köszönhetően biztosan jó kedvre derülsz. Ezen a héten ugyanis különleges lehetőségek kapujába léphetsz. Imáidat, a kéréseket az angyalok meghallgatták és teljesítik. Figyeld mostantól az égi jeleket. Bizakodással töltsd meg a lelkedet. Lesz rá okod, hogy valóban boldog lehess…

Mérleg

Amit elterveztél, vagy új célként tűztél magad elé, beteljesül és megvalósul. Ehhez viszont még időre, energiára lesz szükséged. Fontos, hogy kitarts az álmaid mellett. Gondozd őket, akár a legcsodásabb virágokat, hiszen hamarosan kibontják szirmaikat előtted. A türelem most csodaszép rózsát terem… Jophiel arkangyal segít neked.

Skorpió

Rafael arkangyal üzenete értelmében a legjobb időben vagy, hogy valóban új, és minőségében más életet kezdhess. Figyelj magadra tudatosan ezen a héten. Mit jelez a tested? Mire van most a legnagyobb szükséged? Engedd meg magadnak a legjobbat, aludj és pihenj minél többet, s persze mozogj lehetőség szerint a friss levegőn is.

Nyilas

Azrael arkangyal különleges üzenete értelmében az a szeretted, akire napok óta egyre többet gondolsz, jól érzi magát, és üdvözletét küldi neked. Ezen a héten az üzenetek a mennyből érkeznek, figyeld hát mindenképp az égi jeleket. A hitedben erősítenek téged az angyalok. Azrael arkangyal segítségét mindenben kérheted.

Bak

Mihály arkangyal segít, hogy megvalósíthasd, amiben mélyen és eltökélten hiszel. Fontos persze, hogy pontosan tudd, mit akarsz megvalósítani, mi az a kristálytiszta szándék, amely ott lebeg a szemed előtt. Gondold át, higgy magadban, és kérd Mihály arkangyal támogatását, hogy elérhesd a céljaidat… Segít neked!

Vízöntő

Talán túl sok mindent szeretnél egyszerre elindítani, megvalósítani az életedben. Tudnod kell, hogy a kapkodással inkább szétforgácsolod az energiádat, s nem jutsz közelebb a céljaid felé. Állíts fel fontossági sorrendet, készíthetsz listát magadnak. Minden energiádat a legfontosabbra irányítsd, s amikor ezzel megvagy, jöhet a következő cél kitűzése. Metatron arkangyal segít benne.

Halak

Jeremiel arkangyal szerint a legjobb időben vagy, hogy picit visszatekints az idei évre, s amolyan leltárt készíts magadnak. Igaz, még két és fél hónap előtted áll, de épp azért fontos az összegzés, hogy a következő alig több mint 10 hétben megvalósíthasd mindazt, amivel eddig nem boldogultál. Fontos dolgok várnak még rád…

Ezt olvastad már?

Gondolataid teremtő ereje

Ez is érdekelhet energia Megnézem

 

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top