Horoszkóp

Ezért nem hajszolják a levegő jegyűek a szerelmet

Minden egyedülálló az önsajnálattal küzd meg először. De miután túl van rajta, és ismét magára talált, csakis akkor ugrik bele egy új kapcsolatba, ha valaki arra igazán érdemes bukkan fel a láthatáron.

Minden párkereső ismeri azt az érzést, amikor az önsajnálat és kiábrándultság egyszeriben eltűnik, és helyébe lép a nyugalom. Annak a nyugalma és öröme, amikor az ember visszatér önmagához, és nem gyötri égető üresség, amit az ex vagy a jövendőbeli hiánya okoz. Ilyenkor érdemes megerősödni, és békébe kerülni önmagunkkal, legyen bármi a csillagjegyünk. És csak akkor változtatni az állapoton, ha olyasvalaki érkezik, aki olyannak fogad el, amilyenek vagyunk.

boldog

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Egy ideje már szingli vagy, és nem is tudod most elképzelni, hogy belevágsz egy új kapcsolatba. Megszoktad, hogy egyedül vagy, és jól is érzed magad ebben az állapotban – mindenről magad döntesz, nem kell senkihez alkalmazkodnod. A gondolat sem esik jól, hogy érkezik az életedbe egy új ember, nem érzed magad készen rá, hogy vele együtt egy csomó új dolog, változás érkezzen. Ezúttal nem érzed a belső késztetést sem, hogy a szerelem után kutass, vadászni menjél, megszerezz valakit. Hallgatsz az ösztöneidre, és pihenő üzemmódba helyezkedsz. Ha eljön az a személy, aki megmozgat, tudod, mit kell tenned.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Akármerre nézel magad körül, csupa rossz kapcsolatot látsz. Lehet, hogy kívülről tökéletesnek tűnnek, de akiket jobban ismersz, mindről tudod, hogy problémáik vannak, vagy egyenesen a végét járják. Azokról az ismerőseidről nem is beszélve, akik épp szakítás után, vagy közben vannak, és csak a szomorú vagy dühös történeteket hallod tőlük. Nem akarsz így járni, nem akarsz egy lenni a sok összetört szívű ember közül. Szívesen ápolod szenvedő barátaikat, segítesz begyógyítani a szívüket. De semmiképp nem akarsz belemenni egy kapcsolatba, hogy ugyanitt köss ki, így inkább a lehetőségét is kizárod egy ideig.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Untatnak az emberek. A barátaiddal elvagy, az utazás szórakoztat, eseményekre is szívesen elmész. De kiráz a hideg bármilyen új kapcsolat csírájától, vagy bárkitől, aki ennek reményében közeledik hozzád. Pedig pechedre a híres Vízöntő-különcség, és a belőled áradó szingliség mágnesként vonzza az érdeklődőket. Magabiztos vagy egyedül is, sőt, akkor érzed igazán elemedben magad. Békésen és boldogan élsz a kis buborékodban, és nem vágysz arra egyáltalán, hogy ezt az idillt bármilyen újdonság háborgassa. 

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top