Horoszkóp

Szingli vagy nem szingli? Elárulja a horoszkóp

Vajon mennyire áll hozzád közel a szingli lét? Mennyire érzed jól magadat szingliként? Inkább a párkapcsolatot választod az egyedüllét helyett? A horoszkópból kiderül, milyen szingli nők a csillagjegyek.

Munka után hazamész, elkészíted kedvenc teádat, kényelmesen elhelyezkedsz a fotelben, s körülötted teljes a csend. Mindenki saját maga dönti el, a szingliséget egyedüllétnek vagy szabadságnak érzi-e… Nincs két egyforma szinglitípus. Néhány csillagjegy nagyon is jól érzi magát egyedül, gyakran önszántukból választják ezt a formát, és inkább a karrierre koncentrálnak, mások párkapcsolat nélkül el sem tudják képzelni az életüket. Lássuk, te melyik szinglitípushoz tartozol a horoszkópod alapján.

Kos: az izgő-mozgó szingli

Kos jegyűként imádod, ha a párkapcsolatod izgalmakat tartogat. Amíg a levegőben érzed a vibrálást, a vonzalmat a társad iránt, addig kiválóan is működik az együttlét. Ám amint jobban megismered a párodat, könnyen lehet, úgy alszik ki az a bizonyos szikra is a kapcsolatból, és inkább a szingliséget választod.

Bika: a kitartó szingli

Időbe telik, amíg Bika jegyűként fülig beleszeretsz valakibe. Téged nem érdekelnek a flörtök, az egyéjszakás kalandok, olyasvalakire vágysz, akivel hosszú távon számolhatsz. Így ahelyett, hogy folyamatosan randikra járnál, a párkapcsolatokat mindig hosszabb szingliidőszakok követik.

Ikrek: a társasági lény

Ikrek jegyűként a legszívesebben egyik randiról a másikra járnál. Kifejezetten szereted a társaságot, szingliként sok időt töltesz a barátokkal, remekül elbeszélgetsz valójában bárkivel. Ha tehetnéd, flörtölnél szerte a világban ahelyett, hogy kiköss egyvalaki mellett. Persze, ha eljön az igazi, nagyot változik a véleményed.

Néhány csillagjegy kifejezetten jól érzi magát szingliként (iStock)

Rák: első a család

Rák jegyűként érzelmes és érzékeny típus vagy. Olyan társról ábrándozol, akivel fizikailag, érzelmileg és szellemileg is tökéletes hullámhosszon vagy. Gondoskodás, törődés, őszinteség az alapértékeid, amelyeket olyan partnernek tartogatsz, aki érdemes rá. Így, amíg meg nem találod életed párját, te is inkább a szingliséget választod.

Oroszlán: a főnök szingli

Oroszlán jegyűként nem bánod, amikor te lehetsz a társaság közepe, valósággal habzsolod az életet, s remekül megvagy egymagadban is. Mindez nem jelenti, hogy kicsit sem vágynál párkapcsolatra, ám egy ideig biztosan nem arra teszed fel az életedet, hogy megtaláld álmaid hercegét.

Szűz: a kutató szingli

Szűz jegyűként pontosan tudod, milyen párkapcsolatot szeretnél. Inkább a szingliséget választod, mintsem megalkudj egy rossz kapcsolatban. Szisztematikusan keresed a párodat, elfogadod a randimeghívásokat, hiszen véleményed szerint a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb biztosan megtalálod a hozzád illő társat.

Mások inkább a párkapcsolatokban hisznek (iStock)

Mérleg: a kiegyensúlyozott szingli

Mérleg jegyűként a párkapcsolat különösen fontos az életedben, ám akkor sem esel kétségbe, ha éppen nincs senkid. Örömmel jársz társaságba, szívesen ismerkedsz, figyeled a lehetőségeket, ám addig nem közeledsz komolyabban senkihez, amíg meg nem bizonyosodsz róla, az a másik érdemes a szerelmedre.

Skorpió: a mély érzésű szingli

Skorpió jegyűként ha belezúgsz valakibe, olyan szenvedélyesen szereted, hogy képtelen lennél őt elengedni. A futó kalandok, az alkalmi kapcsolatok nem érdekelnek téged, hiszen birtokolni szeretnéd a párodat. Túlfűtött érzelmeid már a kapcsolat elején is megmutatkozhatnak, amivel ugyanakkor könnyen elijesztheted újdonsült párodat.

Nyilas: a pimasz szingli

Nyilas jegyűként a szinglilét minden percét imádod, hiszen így valóban szabadnak, önállónak érezheted magadat. Nincs szükséged felügyeletre, meg arra sem, hogy rád telepedjen a párod. Olyan társra vágysz, aki hozzád hasonlóan független, s minden vágya felfedezni a világot. Te biztosan nem sieted el, hogy lekösd magadat valaki mellett.

Néhány csillagjegy hosszasan keresi az igazit (iStock)

Bak: a racionális szingli

Bak jegyűként olyan társat keresel, akinek hozzád hasonlóan fontos a stabil és biztonságos párkapcsolat, ám magabiztosságod akkor is töretlen, ha épp nem találod az igazit. Persze folyamatosan keresed a lehetőségeket, ám ahhoz eléggé praktikus és önálló vagy, hogy nem erre teszed fel az életed. Valójában annyira nem is zavar az egyedüllét.

Vízöntő: a független

Vízöntő jegyűként célratörő vagy, s olyan társra vágysz, akit hasonló motivációk vezérelnek, s nem bizonytalanodik el a sikereid láttán. Ha megtalálod a megfelelő társat, remekül érzed magadat a párkapcsolatban, ám nem ez az elsődleges célod. Az egyedüllét számodra sem jelent problémát, meg egyébként is tudod magadról, hogy nem vagy egyszerű eset.

Halak: a romantikus szingli

Halak jegyűként te nagyon is hiszel a tündérmesékben, reménykedve várod a fehér lovon érkező herceget. Mivel képtelen vagy nemet mondani, ezért elfogadod a randimeghívásokat is, amit jól is teszel, hiszen csak így találhatsz rá az igazira. Még a sok csalódást követően is hiszel a valódi és romantikus szerelem létezésében.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top