Horoszkóp

4 csillagjegy, akit barátodnak szeretnél

Szereted, ha egy baráti társaságban mindenkinek megvan a helye. A bizalmi ember, a nagy nevettető vagy aki mindent tud. Ez a négy csillagjegy is remekül megtalálná a helyét.

A barátainkat nem a tulajdonságaik alapján válogatjuk össze. Viszont ha a társaságban feltűnően felismerhető jellemek vannak, szinte biztos, hogy megállapítható a csillagjegyük. Jó dolog, ha sokféle ember tarkítja a közösséget, mert mindenki megtalálja a helyét, vagy azt az embert, akinek a tulajdonságaira éppen szüksége van. Amikor vigaszra vágynak, a Halak mindig segít, a Nyilas mellett pedig az unalmat felejthetik el.

barátság

Fotó: Unsplash

Nyilas – a szórakoztató kalandor

Nyughatatlan lelke mindig kalandra szomjazik. És bárhol van, bárkivel, mindig kalandos események történnek vele, amiben örömmel osztoznak a barátai. Semmi nem tántorítja vissza, vakmerően veti bele magát minden helyzetbe, amit csak az élet elé vet. A nevetése olyan harsány és örömteli, hogy szinte függőséget okoz. Senki nem tudja megállni, hogy ne szakadjon a kacagástól, amikor a Nyilas rázendít.

Bak – mindenkit motivál

Valódi inspiráció a barátai számára. Céltudatossága őket is ösztönzi, pláne, hogy mindig valóra váltja az álmait. Soha nem éri be a középszerűséggel, és addig megy, amíg meg nem kapja, amit akar. Mindezt úgy, hogy nem bánt meg másokat, és nem hág át szabályokat. A körülötte lévő emberek imádják látni ezt, kitartása és erkölcsei példaértékűek számukra.

Vízöntő – műveltsége elkápráztat

Mindig, mindent tud – de mégsem egy idegesítő okostojás. Tudása és széles körű műveltsége nem frusztrálja a barátait, mert soha nem henceg vele. Sőt, segít, ha valakinek szüksége van a képességeire, például beadni egy pályázatot. Az ismerősei különösen kedvelik, hogy mindig tanulhatnak tőle valamit, vagy megtudhatnak pár érdekes újdonságot a világról. Jókat lehet vele beszélgetni, és azt is tudja, hogyan hallgasson meg másokat.

Halak – a vigaszt nyújtó váll

Igazi együttérző lélek, és az emberek érzik mellette, hogy vele mindent megoszthatnak. Teljesen átérzi mások problémáit, fájdalmait, mintha csak vele történne mindaz, amit hall. Figyelmesen hallgatja végig, amit megosztanak vele, és legjobb tudása szerint mindenkin segít, mindenkit támogat. A barátai tudják, hogy abban a percben ott van mellettük, amikor szükségük van rá. Ő az igaz barát, akinek vállain mindig kisírhatják magukat a szerettei.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top