Horoszkóp

Így lesz veled igazán boldog – tanácsok 4 csillagjegyhez

Ámulattal nézed azokat a párokat, akik sok éve harmóniában élnek egymással. Hidd el, náluk sem fenékig tejfel minden nap, és nagyon sok munka fekszik az ilyen sugárzó boldogságban.

Összecsiszolódás – így jellemzik sokan azt az időszakot, amikor két ember a felszálló rózsaszín köd után kénytelen elkezdeni a munkát a kapcsolat sikeréért. Tökéletes, magától működő boldog kapcsolat nem létezik. Emberek vagyunk, jobb-rosszabb tulajdonságokkal, és nap mint nap változó hangulattal. 
Amikor berobban a nagy szerelem az életedbe, nem kapsz a párodhoz használati útmutatót, és ő sem hozzád. Pedig milyen egyszerű lenne! De kezdetnek ott van a csillagjegye, amivel elindulhatsz közös életetek felfedezőútjára.

boldogság

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

A Kos rögtön a lényegre tér, bármiről is legyen szó. Mindig egyenes és őszinte, és egy kapcsolatban is ezeket a tulajdonságokat értékeli igazán. Spontán embereket szeret maga körül látni, akik nem félnek a kihívásoktól és képesek meglepni őt valami teljesen újszerű dologgal. Amikor ilyen személyek veszik körül, elégedettnek és élettel telinek érzi magát. Ha boldognak szeretnél látni egy Kos jegyűt, mindig tartsd szem előtt, hogy mivel tarthatod izgalomban. Találj ki új és meglepő dolgokat magatoknak, és időnként rukkolj elő velük. Így nem laposodik el a kapcsolatotok, és mélyen tisztelni fog azért, amit érte teszel.

Bika (április 19. – május 20.)

A makacs Bika nem nyílik meg senkinek egykönnyen. A bizalmát el kell nyerni, ami nem egyszerű, de ha ő a te embered, el tudod érni. A legfontosabb, hogy testileg és lelkileg is biztonságban és kényelemben érezze magát veled. Szervezz olyan randevúkat, ahol otthonosan érzi magát, lepd meg saját készítésű étellel, nézzetek filmet egy meleg takaró alatt a kanapén. Meg fog hatódni, ha a kedvenc zenekarától szerzel valami relikviát, de ha bármelyik érdeklődési körében társaságra lel benned, azzal is megörvendezteted. Ha az együtt töltött időt a finom ételekre, kellemes sétákra alapozod, természetesen közben hallgatva és figyelve őt, a Bikával együtt mindketten nagyon boldogok lesztek.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Uralkodó bolygója a Merkúr, így minden olyasmi foglalkoztatja őt, ami ehhez az égitesthez köthető: kommunikáció, információ, gondolkodás, ötletek. Akkor érzi igazán teljesnek az életét, ha van mellette valaki, aki ösztönözni, motiválni tudja. Ha egy Ikrek a választottad, ezzel boldoggá teheted, de tartani is kell vele az iramot. Készülj fel, hogy a feje egy kész könyvtár, szereti a hosszas, értelmes beszélgetéseket és vitákat. A minőségi időtöltés nagyon fontos számára. Így ha randevút vagy meglepetést szervezel vele, ezt mindenképp tartsd szem előtt. Ha mindezeket figyelembe veszed az Ikrekkel kapcsolatban, és persze neked is örömet okoznak, együtt boldog élet vár rátok.

Rák (június 21. – július 22.)

Az otthonülőnek bélyegzett Rák valóban szereti az otthona melegét. Ott érzi magát biztonságban, és ott szereti magához közel érezni a barátait, családját, szerelmét. Nem nyűgözik le az anyagiak, az értékes ajándékok. Őt az teszi boldoggá, ha partnere boldog lehet mellette. Amivel igazán fel tudod melegíteni a szívét, ha látja rajtad, hogy milyen jól érzed magad vele. A hálád és az, hogy értékeled a kapcsolatért tett erőfeszítéseit, sokkal többet jelent neki minden kézzelfogható meglepetésnél. Romantikus lelkének nem kell más, csupán a szeretet, szerelem és ennek a szóbeli megerősítése. Szárnyalni fog, és te is repülsz vele.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top