Horoszkóp

Ezeket a durva hibákat követi el az Ikrek a párkapcsolatában

Az Ikrek vidám és cserfes csillagjegy. Nagyon könnyen ismerkedik, de ugyanilyen könnyen ki is ábrándul a párjából. A horoszkópból kiderül, milyen hibákat követ el a párkapcsolatában. Ez az tehát, amire érdemes a leginkább odafigyelnie a boldogsága érdekében.

Az Ikrek ábrázolása tökéletesen leírja a csillagjegyet: két különböző személyiséget takar, két teljesen eltérő attitűddel, s soha nem tudod kiszámítani, hogy éppen melyik felével találod magad szemben. Nála nem tudni előre, milyen hangulatban van, s milyen reakciót várhatsz tőle a következő pillanatban.

ikrek csillagjegy párkapcsolat horoszkópAz Ikrek eleme a levegő, ezért rendkívül mozgékony, kíváncsi és tanulékony. Uralkodó bolygója a Merkúr, amely kiváló kommunikációs készséggel áldja meg őt, neki az írás, a beszéd, az információközvetítése, az örök mozgás a lételeme. Kiváló művész válhat belőle, nem mellesleg rugalmas és szabad szellemű. Amennyire szeret beszélni, hallgatóságnak is legalább olyan jó, ám soha nem lehetsz biztos benne, hogy épp mi játszódik le a fejében, miközben figyelmesen hallgatja mondandódat.

S miként viselkedik az Ikrek a párkapcsolatban? Íme, a legnagyobb hibák, amelyekkel érdemes szembenéznie a saját boldogsága érdekében.

1. Az Ikrek egocentrikus lehet a párkapcsolatban

Az Ikrek az eszméiből, a döntéseiből nem igazán enged, nem számít, mennyire szereti a párja. Elmélkedik és ír, véleménye ezért sok esetben azt tükrözi, amin éppen gondolkodik. S miután szereti hosszan mérlegelni a dolgokat, úgy gondolja, csak neki lehet igaza. Általában mindenről és mindenkiről van véleménye. Miután leginkább önmagával van elfoglalva, időnként még azoknak is meglehetősen nehéz lehet a közelébe férkőzniük, akik fontosak a számára. A környezete gyakran érzi, hogy kimarad az Ikrek életéből.

ikrek horoszkóp párkapcsolat hibák

Ezeket a hibákat követi el az Ikrek a párkapcsolatában (iStockphoto)

2. Az Ikrek a szerelembe szerelmes

Ha szerelmes lesz, az Ikrek ragaszkodik a kezdeti állapothoz, egyszerűen képtelen elviselni bármilyen változást is a kapcsolatban. Nem tudja elfogadni, hogy változik a kapcsolat, hogy talán nem olyan magas hőfokon izzik, mint az elején. Nála könnyen előfordul, hogy valódi tragédiaként éli meg ezeket a változásokat, néha még abban az esetben is, ha éppen javulna a kapcsolat. Ragaszkodik a kezdeti szerelmi érzelmekhez, hiszen az Ikrek valójában magába a szerelembe szerelmes.

3. Az Ikrek nem viseli jól a megszokásokat

Íme egy újabb példa az Ikrek kettősségére: míg a szerelmi életében nem tűr el semmilyen változást, addig ha túlzottan megszokottnak, kiszámíthatónak ítéli a párkapcsolatát, veszi a nyúlcipőt és menekülőre fogja. Vajon mi áll a viselkedése hátterében? Attól tart, ha a párkapcsolatában bármi is rutinná válik, azonnal megszűnik a szerelem varázsa. A megszokott dolgoktól pedig valósággal irtózik, mondván, az unalom megöli a szerelmet.

ikrek csillagjegy párkapcsolat horoszkóp

Az Ikrek kettős jegy, ezért nem mindig könnyű megfejteni őt (iStockphoto)

4. A jelentéktelen dolgok is bosszantják a párkapcsolatában

Ismét az Ikrek kettős személyiségét figyelhetjük meg: elmélkedik, újragondolja a dolgokat, elemez, amit mindenki másnál jobban csinál. S miután tudatában van erősségének, nevezetesen, hogy mennyire jól mérlegel, időnként abba a hibába esik, hogy tévedhetetlennek hiszi magát. S ha párjával nem egyezik a véleménye, az apró és jelentéktelen ügyeken is képes felhúzni magát ahelyett, hogy elfogadná a másik érveit.

5. A lakás berendezése az Ikrek területe

Az Ikrek csillagjegynek meglehetősen különleges elképzelése van az otthon dekorációjáról és belső berendezéséről. Ez egy olyan dolog, amit teljesen egyénileg szeretne kezelni, s semmilyen segítséget, tanácsot, beleszólást nem hajlandó elfogadni másoktól. Ehhez abban az esetben is ragaszkodik, ha a lakásban nem egyedül, hanem szerelmével él. Az egész házat a saját „felségterületének” tekinti.

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top