Horoszkóp

Segítség, elátkoztak!

Képes-e bárki is elátkozni téged, csupán a rossz energia segítségével? Egyszerű válasz erre az igen, de szerencsére az átok nem feltétlenül lesz hatással az életedre.

Ahogy pozitív megerősítéseket és jó rezgéseket tudunk magunkból kibocsátani az univerzumba, ugyanígy képesek vagyunk a negatív energiára is. Néha tényleg kimondjuk vagy gondolatban ott visszhangzanak ezek a szavak. De  a tudatalattinkban is képes lebegni a negatív erő.
Gondolj egyszerű példákra, ha ellopnak egy pénztárcát, biztosan hallottad már, hogy az elkövető „költse gyógyszerre”. Elég egy ilyen megnyilatkozás, hogy hatással legyen valakire, leginkább magára, aki ezt kívánta.

szétesik

Fotó: Unsplash

A negatív gondolatok hatása

Amikor valakire negatív érzésekkel gondolunk, legyen az düh, harag vagy féltékenység, nem az illetőre hat közvetlenül. De környezetedre és saját energiaszintedre igen. Sőt, az egész bolygó tudatállapotára kihatnak ezek a kedvezőtlen rezgések. Ahogy a népmesékben gyakran elhangzik: amit másnak kívánsz, háromszorosan üt vissza rád.

Mit tegyél, ha valaki közvetlenül szórt rád átkot?

Ha valaki a fizikai közelségedben megfenyegetett, vagy átkot szórt rád, ne ijedj meg! Gondolkodj pozitívan, rázz le magadról minden rosszat, mert ha magas az energiaszinted és alapvetően pozitív személyiség vagy, nem árthat a szóbeli ráolvasás. Ilyenkor adj hálát, amiért csak szükségét érzed, ez szeretetet teremt. Meditálj, relaxálj, találj magadnak pozitív megerősítő mantrát. Hozz létre valamit, alkoss vagy süss, főzz. De a felszabadító mozgás, mint a futás, tánc, jóga is jót tesz.

Rázd le a negatív rezgéseket

Bármilyen meditáció segít a gondolataid rendezésére, de a fehér-fény imagináció kifejezetten tisztító hatással van a lelkedre. Ez a gyakorlat segít, hogy ne legyen rád hatással a rád küldött bántó energia. Előtte teret is tisztíthatsz, hogy még erőteljesebben szárnyaljanak a rezgések.
Majd ülj törökülésbe, vagy feküdj le hanyatt és lazulj el. 

  1. Képzelj el egy gyönyörű, fehér fényt, ami körülvesz téged. Lásd, ahogy a tested ebben a ragyogó puhaságban lebeg, ami körülveszi az egész fizikai- és energiatestedet.
  2. Most lásd az összes feléd jövő ártó energiát, mint egy sötét füstfelhőt. Ha ismered a személyt, aki küldte, képzeld el az ő arcát benne.
  3. Érezd, hogy a fehér fény megvéd ettől a sötétségtől, majd öleld át a felhőt, benne a személlyel. Nem árthat neked, viszont a te ragyogásod egyre jobban megtisztítja, és világossá változtatja.
  4. Mikor átölelted, ismételd tízszer, magadban vagy kimondva: „Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg. Köszönöm. Szeretlek.”
  5. Most a képzeletedben lépj hátrébb, érezd, hogy eggyé váltál a tiszta, fehér fénnyel. Csendben mondd ki háromszor: „Biztonságban vagyok és védelem alatt állok. A felsőbb erők energiája mindig velem van.”

Te irányítasz!

Ne feledd, nem élhetsz félelemben! Senki nem árthat neked az engedélyed nélkül, és senki nem tehet eléd energetikai akadályt, hiszen nem engeded. Te vagy az egyetlen, aki irányítja az életedet.

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top