Horoszkóp

Ebből a 3 csillagjegyből lesz a legjobb szerető

Hitted volna, hogy valaki céljául tűzi ki, hogy tökéletes szerető legyen? Igen, van ilyen. És nem is olyan kis feladat megtanulni, hogy mire vágyik a másik lelkileg és testileg.

A szex a kapcsolatok fontos mozgatórugója. Egyeseknek az élete olyannyira a testi szerelem körül forog, hogy mesterfokon szeretnék űzni a másik kielégítését. Ehhez persze pontosan tudniuk kell, mire vágyik a partner – ami nem egyszerű. Sokszor ő sincs tisztában a vágyaival, igényeivel. Három csillagjegy egészen elképesztően képes ráhangolódni még a teljesen új szexuális partnerre is, belőlük válik a legjobb szerető.

szexi

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A jegy szülötte egészen vad dolgokra képes, mikor eljön az ideje az élvezeteknek. Ha olyan szeretőre vágysz, aki igazán gondoskodik rólad, a Mérleg tökéletes párod lesz. Szeretni való, kiegyensúlyozott és kissé hűvös az élet más területein, de a hálószobában levetkőzi a ruháival együtt ezeket a tulajdonságokat. Ha még jobban ki akarod billenteni a Mérleg serpenyőit, mutasd meg neki igazán, mennyire élvezed, amit csinál veled. Engedd el magad, és nyugodtan legyél hangos – semmi nem indítja be ennél jobban.

Bika (április 19. – május 20.)

A szilaj föld jegyű Bika mindig szilárd és határozott, de a hálószobában kicsúszik tőle a talaj a lábad alól. A fejedet pedig elveszíted, mert annyira vad és felszabadult, hogy néha azt sem tudod majd, hol vagy, ha vele vagy. Szeretkezés közben képes rád úgy nézni, hipnotikus tekintetével, hogy alig bírod visszafogni magad, elélvezel, és csak azt hajtogatod neki, hogy ne hagyja abba. Nyugodtan viselj piros fehérneműt, ő az a Bika, aki úgy fog megvadulni tőle, hogy nem menekülsz. Sőt, az lesz a célod ebben a játékban, hogy minél többször támadjon, és jól elkapjon.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az önimádó Oroszlán iszonyatosan büszke. Nem bírja elviselni a gondolatot sem, hogy ne ő legyen a világ legjobb szeretője. Ugyan a címet néhány zárójeles résszel kapja meg (az egyéb párkapcsolati teendőkben nem jeleskedik, mert magával van elfoglalva), de senki nem panaszkodhat, akit karmai közé kap a hálószobában. Amikor szex kerül a terítékre, annyira beleadja magát, hogy még a születésnapodat is kihúzod a naptárból, és a nevét írod a helyére. Persze imádni fogja, hogy odavagy érte. Untalan emlékeztet majd rá, hogy ő az, akinek ezt a határtalan érzéki örömet köszönheted. Köszönöd is, és kéred a folytatást.

(via yourtango)

Ez is érdekelhet szerelmesek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top