nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. december 8–14. – Védelmeznek az arkangyalok

A héten érdemes a csillagjegyedhez illő arkangyalhoz fordulni és átgondolni az üzenetét.

Az angyalok ezen a héten és valójában bármikor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így minden esetben meg kell őket kérned, hogy segítsenek, támogassanak téged.

Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyalok támogatását, jeleit. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek boldoggá tenni az életedet. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Heti angyalhoroszkóp 2020. 12. 08.

Védelmeznek az arkangyalok (Fotó: Pixabay)

Kos

Azrael arkangyal támogat téged ezen a héten. Az angyalok üzenete szerint sokkal gazdagabb, bőségesebb jövő vár rád. Ehhez viszont előbb el kell engedned a múltat. Gondold végig, hogy mi az, ami akadályoz a siker megélésében? Mi tart még vissza? Mit kellene végleg elengedned? Kérd Azrael arkangyal segítségét, s ő mindent megsúg neked.

Bika

Chamuel arkangyal támogatását élvezed ezen a héten. Az angyalok szerint a halogatással csupán elodázod a döntéseket, s magadat akadályozod, hogy előre léphess. Igaz, hogy ez a mostani még nem a legkönnyebb időszak, de a vágyott változás hamarosan bekövetkezik. Feltéve, ha nem halogatod a döntést tovább…

Ikrek

Zadkiel arkangyal szerint a lehetőségeid egyre pozitívabbak. Az év vége felé közeledve ugyanakkor fontos, hogy megőrizd a türelmedet, az önkontrollodat. Figyelj magadra, kövesd a tested jelzését. Az időt nem tudod siettetni, ahogyan megállítani sem. De kellő fegyelemmel még nagyon sok mindent tehetsz a boldogságodért.

Rák

Metatron arkangyal határozottságot és önfegyelmet kér tőled. Tedd a dolgodat továbbra is ugyanolyan következetességgel, ahogyan eddig is csináltad. Előrelépésre számíthatsz a karrieredben, a munkádban. Az év végi jutalom, elismerés biztosan nem marad el. Már ezen a héten is örömteli információk jutnak a füledbe.

Oroszlán

Rafael arkangyal támogat téged ezen a héten. Amennyiben párkapcsolatra, szerelemre vágysz, az égiek támogatják a törekvéseidet, a kérésedet meghallgatták. A szívedre hallgatva hozz most döntéseket. S ha nem tudod, hogyan dönts a legjobban, kérd Rafael arkangyal segítségét. Súgni fog neked…

Szűz

Gábriel arkangyal mindenben a támogatásodra siet ezen a héten. Csupán kérned kell őt, és megmutatja neked a legjobb lehetőségeket. Segítségével visszanyered az önbizalmadat, a hitedet, amire most mindennél nagyobb szükséged lesz. Használd születetten meglévő kreativitásodat, hogy megtalálhasd az optimális megoldásokat.

Mérleg

Jophiel arkangyal szerint a döntést nem halogathatod tovább. Nagyon gyorsan itt az év vége, s te lemaradhatsz a legjobb lehetőségekről, ha nem döntesz. Kérd az angyalok támogatását, hiszen mindenkor ott vannak melletted arra várva, hogy segíthessenek. Nincs okod aggódni, hamarosan minden jóra fordul.

Skorpió

Ariel arkangyal segít, hogy visszaszerezhesd a belső erődet. Te nagyon elszánt és céltudatos tudsz lenni. Talán most nem találod a megfelelő válaszokat a kérdéseidre. Kérd Ariel arkangyalt, aki örömmel támogat, hogy visszaszerezhesd a magabiztosságodat. Bocsáss meg magadnak, és mindenki másnak is. Ez a legnagyobb erő és bátorság, amire szükséged van.

Nyilas

Raziel arkangyal szerint nagyon meglepő, de annál örömtelibb felismeréseket teszel ezen a héten. Ha lehetséges, meditálj, relaxálj minél többet, hiszen az angyalokkal ebben az ellazult lelkiállapotban tudsz a legkönnyebben kapcsolódni. Te lehetsz a fény a környezeted számára… Éld meg, különleges lesz!

Bak

Hániel arkangyal segít megválaszolni azokat a kérdéseket, amelyek most a leginkább foglalkoztatnak téged. Ez a mostani a befelé figyelés ideje. Töltődj fel lelkileg és szellemileg egyaránt, hiszen hamarosan komoly kihívások várnak rád. Kérd bátran Hániel arkangyal segítségét, s ő segít megnyugtatni a lelkedet, az elmédet. Most a csend a legfontosabb.

Vízöntő

Raguel arkangyal megerősít téged a hitedben. Jól gondolod, a javadra születik ítélet. De ez mégsem jelenti, hogy a végletekig kellene ragaszkodnod az elképzelésedhez. Az igazság sokféle arcú lehet. S te pontosan tudod, valahol mindenkinek igaza lehet ugyanabban a kérdésben. A kompromisszum mindig a legjobb megoldás…

Halak

Sandalfon arkangyal segítségére egész héten számíthatsz. S most arra is rájöhetsz, milyen sokan támogatnak téged a környezetedben. Ez a nem a véletlen műve, az angyalok jártak közbe, hogy csupa támogató emberrel vehesd körbe magadat. Hallgasd figyelmesen a mondandójukat, az angyalok üzennek neked általuk…

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top