Horoszkóp

Így szakítanak a levegős csillagjegyek

Könnyű belehabarodni ebbe a három csillagjegybe. A társaság középpontjai, szórakoztató, okos és vonzó személyek. De mindegyik magasra teszi a mércét.

Nehéz dolog elfogadni egy kezdődő kapcsolatban, hogy a másik fél nem éppen olyan, mint amilyennek az első randevún, vagy még azelőtt mutatta magát. De azt is, ha olyan magasak az elvárásaid, hogy emiatt nehezen találsz megfelelő partnert. A három levegős csillagjegy ebben a cipőben jár, és ha nem kapja meg, nem gond nekik a szakítás.

szomorú nő

Fotó: Pixabay

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az összes társas eseményen jelen vagy. Akár kapcsolatban élsz, akár egyedül. Igazából nem is tudod, mire vágysz, de nem is foglalkoztat túlzottan. jól érzed magad, és kész. Nem meglepő, hogy a párod össze van zavarodva, teljesen vegyes jeleket kap tőled, nem tudja eldönteni, hogy akarod-e folytatni, vagy sem. Ideje lenne magadban tisztázni, hogy mit vársz tőle és a szerelmi életedtől. De addig is, amíg ezen elmélkedsz, határozatlanságod néhány szívet még összetör.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Bárkiről képes vagy azt hinni, hogy életed szerelme. Ehhez elég annyi, hogy az illető veled akar lenni, és igyekszik megfelelni a legőrültebb elvárásaidnak is. Bármi is legyen a valóság, te szépen beleéled magad az eszményi kapcsolatba, és már hallod az esküvői harangok zúgását. Ez a tempó ijesztő a másiknak, és az is, hogy nem is akarod megismerni őt igazán. Amikor túl nagy emiatt már a feszültség, inkább hagyod elmenni. Te is tudod, hogy jobb elengedni valakit, mint erőszakkal olyanná formálni, ami neked megfelel.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Mély lelkű és intellektuális személy vagy. Olyan emberre vágysz magad mellé, aki egyenlő partnered, de közben ösztönzitek és előbbre viszitek egymást. Hosszas, tartalmas beszélgetéseitek vannak, értelmesen és izgalmasan töltitek együtt az időt. Ha nem felel meg az elvárásaidnak a személy, akivel találkozgatsz, lelkiismeret nélkül képes vagy szakítani vele. Nem vagy hajlandó megváltozni senki miatt, de arra sem, hogy lejjebb tedd a mércét.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet szomorú nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top