nlc.hu
Horoszkóp

A föld jegyűek legjobb hónapja 2021-ben

Tudd meg, melyik a föld jegyűek legjobb hónapja 2021-ben!

Két lábbal állsz a földön, és minden döntésedet racionális tényezők alapján hozod. Ha hiszel is a sorsban, inkább magad intézed a dolgokat. Téged is érhet meglepetés!

Te vagy a környezeted biztos pontja. Mindig lehet rád számítani, mint ahogy te is a kiszámítható dolgokat szereted. Nem kockáztatsz, nem bízod magad a szerencsére. Éppen ezért te fogsz a legjobban meglepődni! Az életed olyan fordulatot vesz, amire a számításaid és stratégiád alapján nem vártál. Ha eddig nem hittél az univerzum törvényeiben, most gondold át, és nézd meg, mit hoz a csillagjegyed.

négylevelű lóhere

Fotó: Pixabay

Bika (április 19. – május 20.)

Egészen decemberig nem történik veled semmi különös. Aztán a Vénusz bolygó belép a képbe, és elképesztő dolgokat hoz neked. Az életed kirakósként kezd összeállni, és minden üres része értelemmel és tartalommal telik meg. Nem hitted volna, hogy a dolgok „maguktól” is képesek működésbe lépni, és hogy a tetteid ekkora hatással vannak másokra. Készülj a nagy fináléra, az érzelmi tűzijáték ezúttal sem marad el.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Boldog nyár vár rád, sőt, az augusztus hozza meg azt az erőt és támogatást, amire nagyon nagy szükséged van. Hirtelen az életed miértjei kikristályosodnak, és olyan tisztán látod önmagad, ahogy még sosem. Érezni fogod végre, hogy mennyire erős és kitartó vagy, nem lehet téged térdre kényszeríteni. Rádöbbensz, hogy egyedül te vagy felelős a boldogságodért, az életed a kezedben van. Amint hiszel magadban, megállíthatatlanul indulsz meg a céljaid felé.

Bak (december 22. – január 19.)

Szeptemberben érkezik a szerencséd, amikor a Szaturnusz és a Mars egyesítik erőiket. A két bolygótól olyan energiát és motivációt kapsz, hogy rengeteg nagyszerű dolgot tudsz tőle véghez vinni. Soha nem voltál még olyan eltökélt, mint ekkor leszel. Pontosan látod a terveidet, és olyan erővel indulsz el teljesíteni azokat, hogy senki nem állíthat meg. Jövőre eléred minden célodat.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top