nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. december 28. – január 3. – Újév hete

Az év utolsó napjaira a telihold, az új év első napjaira egy másik bolygószembenállás nyomja rá a bélyegét. Komolyan el kell gondolkodnod azon, hogy mit hagysz magad mögött, illetve mi felé haladsz.

Szilveszter éjjel koccints arra, hogy túl vagy egy rázós éven! Utána koccints arra, hogy egy új, jobb évbe lépsz át!

Heti horoszkóp 2020. 12. 28.

Túl egy rázós éven (Fotó: Pixabay)

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

A hét első felét, az év utolsó napjait a szerdai telihold hatja át. Ettől kissé türelmetlen és ingerült lehetsz. Egyszerre aggódsz a múlt miatt és a jövő miatt. 2020-ból alig van hátra valamennyi. Miért rontanád el az óév búcsúztatását? Szilveszter éjjel és az újév első napján 2 bolygószembenállás (Hold-Szaturnusz, Hold-Jupiter) gyerekes reakcióból adódó konfliktust sejtet. Semmiképp se menj bele ilyen civakodásba! Január első hétvégéje egyszerre lesz jó az aktivitásra és a tervezésre…

BIKA – heti horoszkóp

Hétfőn elemedben leszel: egy Nap-Uránusz fényszög szerint a helyzet magaslatán leszel. Ez akkor is remek hír, ha dolgozol, és akkor is, ha szabadságon vagy. Azonban a szerdai telihold 2 dologra hívja fel a figyelmedet: 1. Óvatosan fogalmazz! Legyél mindenkivel udvarias! 2. A közlekedésben maradj éber és figyelmes! Az év utolsó napja és az újév első napja elgondolkodtat: milyen évet búcsúztatsz, és milyen évet köszöntesz? Hétvégén a vasárnap megnyugvást és békét hoz neked, mintegy égi ajándékként.

IKREK – heti horoszkóp

Amennyiben dolgoznod kell a hét elején, akkor gyorsan és csendben tedd a dolgod! Ha folyton válaszolsz, illetve belefolysz mindenbe, nem leszel készen. A szerdai telihold idejére már olyan ingerült és fáradt leszel, hogy nem sok esély látszik a hatékony munkára. Az Oroszlán Hold szerint vidáman búcsúztatod az óévet, és derűlátóan köszöntöd az újévet. Rengeteg jókívánságot kapsz, amire egyesével kell válaszolnod. Ez elég időigényes, de felvidít. A vasárnap alkalmas tervezésre, célok kijelölésére.

RÁK – heti horoszkóp

Nem búcsúzik fényesen ez a nem túl fényes év: a szerdai telihold érzékenyen érint. Nem tudsz örülni semminek, keserű az íze mindennek. Nem szabad engedned, hogy elhatalmasodjon rajtad ez a keserűség. Keress örömforrást! Például összeírhatnád, hogy 2020-ban milyen jó dolgok történtek veled. Akár haladhatsz hónapról hónapra. Szilveszterkor csapj zajt: trombitálj, tapsolj, kiabálj, hogy ezzel elűzd a rosszat! Az év első hétvégéjén jó lenne, ha jutna időd egy nagy sétára. Kiszellőztetheted a fejedet…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Mindaz, amit az év utolsó napjaiban teszel, mondasz, gondolsz, kihatással van az újévedre. Ennek szellemében kerüld a pesszimizmust, és inkább keress olyan zenét, ami visszahozza a jókedvedet! Akár dolgozol, akár szabadságon vagy, meg kell fegyelmezned magad. Szerencsére pont 31-én az Oroszlán Hold derűt hoz neked. Persze most is lesznek olyan hangok, amik félelmet akarnak gerjeszteni. 2 füled van: egyiken be, másikon kimegy. A hétvégéd akkor lesz hasznos, ha készítesz előzetes költségvetést.

SZŰZ – heti horoszkóp

Nosztalgikus hangulatban teszed a dolgod az év végén. Meg-megállva emlékezel, és döbbenten rakod össze, hogy mennyi mindenen mentél keresztül. Ha van időd, írd le, nehogy elvesszen egyetlen darabka sem! Szilveszterkor már ne hátra, hanem előre nézz! Koccints egy jobb, boldogabb újévre! Több bolygószembenállás lesz pár napon belül, amik fáradtságot hozhatnak. Nem baj. A hosszú hétvégén pihenhetsz. Vasárnap már tettre késznek fogod érezni magad. Újult erővel vághatsz bele az újév új kihívásaiba.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Az év végén folyton tekintettel kell lenned valakire: hétfőn a közlekedőkre, szerdán és csütörtökön a családodra. Miért lepődsz meg? Egész évben ezt tetted. Nehezedre esett? Olykor. Ne feledd, hogy az szolgál, aki erősebb! Vagyis büszke lehetsz magadra, mert tapintatos, figyelmes és türelmes vagy. Erre koccints szilveszterkor! Az újév hosszú hétvégével indul. Így lesz időd pihenni, tervezgetni, átírni mindent az új naptáradba. Keresd meg a munkaszüneti napokat és a tízmilliószoros napokat is!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Sürgeted az időt, mert szeretnéd már a hátad mögött hagyni ezt a borzalmas évet. Persze minél jobban sürgetsz valamit, annál lassabban cammog. Szerdán, telihold napján óvatosan közlekedj! Sok ingerült, türelmetlen emberrel lesz dolgod. Ne vedd át az ő feszültségüket! Csütörtökön egy másik bolygószembenállás emlékeztet, hogy az éberségednek nem szabad lankadnia. Szilveszter éjjelén és az újév első napján mindennél jobban izgat, hogy mit hoz 2021. Bízz benne, hogy ez egy sikeresebb év lesz!

NYILAS – heti horoszkóp

Hétfőn és szerdán sértődésre utaló fényszögek lesznek az égen. Hol te, hol a másik húzza fel az orrát. Kérdés, hogy ez megoldás-e bármire. A szerdai telihold elég sok feszültséget hoz. Nem kell ezt tovább gerjeszteni. Az év utolsó estéjén az Oroszlán Hold vidámságot szimbolizál. Szóval fergetegesen jó hangulatban búcsúzhatsz 2020-tól, és ezzel a jó kedvvel léphetsz be 2021-be. Az év első hosszú hétvégéje ennek következményeként derűsen és bizakodóan telik. Vasárnap kicsit megkomolyodhatnál…

BAK – heti horoszkóp

Az év utolsó napjait megmérgezheti a szerda hajnali telihold. Ráadásul lesz aznap egy másik (Hold-Merkúr), és csütörtökön még egy (Hold-Plútó) szembenállás. Ezekből bármikor vita pattanhat ki. Most te vagy a helyzet magaslatán. Tehát te tudod megakadályozni, hogy felesleges perpatvar alakuljon ki. Ezen múlik a szilvesztered hangulata. Jó eséllyel békés és bizakodó szívvel koccinthatsz egy sokkal jobb évre. Szerencsére hosszú hétvégével indul az év. Vasárnap találsz magadra: tervezgetni kezdesz.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Bár a szerdai telihold nem érint téged közvetlenül, a csütörtöki és pénteki bolygószembenállások annál inkább. Ez pont szilveszter éjjelre és újév első napjára esik. Ugye, nem akarsz rossz hangulatban belépni 2021-be? Tegyél meg mindent, hogy senki és semmi se bosszanthasson fel! És ne veszekedj a pároddal! Biztosan kibírod ezt a két napot. Szombaton már fergetegesen jó kedved lesz. Ne legyen késő! A hosszú hétvége utolsó napján költségvetést kéne csinálnod, hogy lásd, mire számíthatsz…

HALAK – heti horoszkóp

Hétfőn és szerdán méltatlan és kellemetlen konstellációk elronthatják a szilveszterre készülődésed hangulatát. Mindig voltak, vannak, és lesznek követelőző emberek, akiknek semmi nem elég. Ne hagyd, hogy miattuk keserű szájízzel búcsúzz az óévtől! Volt bőven hajmeresztő, idegborzoló esemény 2020-ban. Nem kell több. „Csak a szépre emlékezem.” Szól a dalszöveg. Emlékezz te is szép dolgokra! És köszöntsd az újévet bizakodva! Az Oroszlán Hold és a tüzes fényszögek optimizmusra hajlamosítanak…

Ezt olvastad már?

Nagy egészséghoroszkóp 2021

Ez is érdekelhet Nagy éves egészséghoroszkóp 2021 Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top