nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy ilyen szilveszterre készül

Ez a 4 csillagjegy idén máshogy készül a szilveszterre

Legyen egyetlen este az évben, amikor valami másra fókuszálsz, mint a többi 364 napon. Ha sikerül, tudni fogod, hogy képes vagy rá, és elindulsz a változás felé.

Az óév utolsó estéje nagyon jó alkalom arra, hogy végiggondold az évet. Nagyon sok megpróbáltatás érkezett a legtöbbünk életébe, de bízz benne, hogy 2021 más lesz. A csillagjegyed segít abban is, hogy hogy miben kell egy kicsit változtatni a fejlődés kedvéért. 

boldog pirus ruhás szilveszterező nők pezsgővel

Fotó: Unsplash

1. Kos – zárd le a múltat

Mindig készen állsz a következő nagy dobásra, könnyedén hagyod a hátad mögött az elmúlt esztendőt. Akármit tervezel, szakíts időt a lezárásra. Vedd elő a naplódat, vagy pár nagyon közeli baráttal tartsatok egy évbúcsúztató nosztalgiázást. Gyűjtsd össze azokat a történéseket, amikből tanulhatsz, még ha rossz emléket is idéznek. Könnyebb lesz belevágni az új évbe, ha tiszta lappal indulsz. 

2. Oroszlán – valaki másra is figyelj

Idén lépj vissza a rivaldafényből. Ha már megtaláltad a párodat, vele szilveszterezz, egy privát parti keretében. De semmiképp ne válasszatok többórás művészfilmet amin mindig bebólintasz, aludni lesz még bőven idő. Ha az ágyban való ünneplésben kitikkadtál, sétáljatok egyet a téli délutánban, a hideg levegő afrodiziákumként hat. Ha pedig egyedülálló vagy, lehet, hogy idegen ágyban ébredsz némi macskajajjal. Ne bánd: a legjobb módját választottad az újév üdvözlésének.

3. Mérleg – legyél a jelenben

Már megint aggódsz. Szilveszter estéjén ne akarj mindent megoldani! Vegyél egy mély levegőt, és hozd vissza magad a jelenbe. Ha vendégeket vársz, élvezni fogják az ételeket és minden rendben lesz az új társasjátékkal is. Ha máshoz indulsz, és korán hazatérsz, hidd el, fantasztikus érzés lesz végigcsinálni az új meditációt, amit tervezel egy ideje kipróbálni. Megtalálod a jövő év mantráját is, amivel boldog, és sikeres leszel.

4. Bak – engedd el magad

Felejtsd el, hogy mennyire szeretsz házigazdaként tündökölni! Idén lazulj, a munkában megtetted, amit kellett. Kisebb társaságban múlatod az időt idén, de nem jelenti azt, hogy rosszul érzed magad. Több időt tudsz szánni a barátaidra, és úgy tűnik, lesz valaki, akivel a beszélgetés flörtté alakul. Ha a pezsgő egy kicsit a fejedbe száll, ne aggódj. Élvezd az estét, és ússz az árral.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top