nlc.hu
Horoszkóp

2021 legszerencsésebb hónapja a tűz jegyeknek

Tűz jegyű vagy? Ez lesz a legszerencsésebb hónapod jövőre

Az új év minden új lehetőségével előtted áll. A csillagjegyednek megfelelően lesz olyan időszakod, amikor a bolygók állása a legjobbat hozza neked. 

A tüzes csillagjegyek mindannyian energikus, szenvedélyes emberek. Ritkán hagyatkoznak a szerencsére, mert kemény munkával, és utat törve a nehézségeken át, maguk is mindig elérik, ami jár nekik. Természetesen senki nem bánja, ha az élet mégis a megfelelő lapokat osztja neki, ez a három jegy 2021-ben már egészen az év elején a sors kegyeltje lesz.

szerencsemalac négylevelű lóherével

Fotó: Pixabay

Kos (március 20. – április 19.)

A jó szerencséd egyből az év elején fogad. Januárban már kezdődnek számodra a szuper dolgok, nem kell hónapokig várakoznod 2021-ben. Ebben a hónapban a szerelmi életed és a karriered is drámaian pozitív változásokba csap át! Ez nem jelenti azt, hogy a többi szörnyű lesz, de ne hagyd abba a munkát. Vedd úgy, ez a hónap adja a lökést és az inspirációt. A többiben viszont rád is szükség lesz, hogy a legjobbat hozd ki az egész évből.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Neked sem kell túl sokáig cidrizned a sorsodra várva, februárban már érkezik az együttállás. A Mars és az Uránusz bolygó adja meg a kellő lökést. Segítségükkel minden tettedet, döntésedet szerencse kíséri. Ez a legrövidebb hónap ugyan, de neked a leginkább gyümölcsöző lesz. Ne félj cselekedni, vidd tovább és add át másoknak is ezt a pozitív energiát.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Számodra is a január lesz a legboldogabb hónap, akárcsak a Kosnak. A jószerencséd korán érkezik. Ha hiszel a mondásban, miszerint „a reggeled megmutatja, milyen lesz a napod”, akkor számíts rá, hogy az év kezdete egyben fantasztikus folytatást ígér. Jól figyelj szilveszter éjjelén, ugyanis bármit kívánsz a sorsoddal kapcsolatban, neked 2021-ben minden valóra válik. 

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top