nlc.hu
Horoszkóp

3x3 újévi babona

3×3 újévi babona, hogy 2021-ben minden rendben legyen

Ne kergesd el a szerencsét! Azt állítod, nem vagy babonás. Mégis lehetnek olyan szokásaid, amiket azért csinálsz, hogy nehogy valami természetfeletti erő kibabráljon veled.

Sok olyan apró gesztus van, amit automatikusan csinálsz, de valójában régi babonák maradványai. Keresztbe teszed a mutató és középső ujjadat, hogy sikerüljön a vizsga. Kikerülöd a létrát, nehogy átmenj alatta. Otthon marad a kesztyű, de nem mész vissza… miért is? Mert szerencsétlenséget hoz. Folytathatnánk a sort, de jöjjön inkább a szilveszter. Ha nagyon rossz éved volt, mindent elkövetsz, hogy január elsejétől biztosan jól menjenek a dolgaid. Ezeket a babonákat nem nehéz betartani, így inkább figyelj oda, nehogy ezen múljon!

pezsgőspoharak és pezsgő tűzijátékkal

Fotó: Pixabay

Szerencse

  • Vigyázz, mit eszel szilveszter estéjén és újév első napján. A baromfi elkaparja a szerencsét, a hal pedig elúszik vele. Bezzeg a malac kitúrja. Fogyaszd bátran. Ha vega vagy, készíts uborkából négylevelű lóherét.
  • Ne vidd ki elsején a szemetet, mert azzal kidobod a szerencsédet. Ha tele a kuka és nagyon zavar, tereld el egy  filmmel a gondolataidat, jó lesz az másnap is.
  • Hívj egy férfit újév reggelére, hogy kopogjon be hozzád. Szerencsés, ha újévkor hímnemű az első látogató. Ha előtte már randiztatok, talán szívesen marad.

Anyagi bőség

  • Éjfél előtt lógass ki egy pénzérmét az ablakon, éjfél után pedig húzd be, ezzel behozod az anyagi bőséget. De vigyázz a pezsgővel, ez becsiccsentve veszélyes mutatvány lehet.
  • Fogyassz sok lencsét, mert az jóléthez vezet. Ha nem a kedvenced, tegyél egy marékkal a pénztárcádba, az olaszok szerint ugyanolyan hatásos.
  • Ne hagyd üresen a konyhai tartókat. Töltsd fel a cukrot, kakaót, lisztet. Ha üresek, jövőre te is hiányt szenvedsz majd. Ugyanígy ne legyen teljesen üres a hűtőd és a kamrád sem. Ezzel mindenképp jól jársz: újév napján biztosan nem kell nyitva tartó éjjel-nappali után kajtatni.

Szerelem

  • Válts mézes csókot a pároddal éjfélkor, hogy hosszú, boldog legyen a szerelem. Ráadásul a méz csodálatos ajakápoló egyben, panaszra semmi okod nem lehet.
  • Ha szingli vagy, egyedülálló férfi kívánjon először boldog új évet, így a babona szerint minden esélyed meglesz, hogy rád találjon az új évben a szerelem. Ha nő kíván, az nem jelent jót, ha nős férfi, akkor nős szeretőre számíthatsz. Szilveszter este ellenőrizd mindenki státuszát!
  • Az sem gond, ha nem vagy együtt a szerelmeddel az éjféli koccintás idején. Az első korty előtt löttyints egy adagot a földre az italból, és gondolj rá. Aztán persze hívjátok fel egymást, mert a babona nem helyettesíti az édes szavakat.
Ez is érdekelhet szerencsemacska Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top