nlc.hu
Horoszkóp
Randitanácsok tűz jegyűeknek

Kivel ne randizz jövőre? Tanácsok tűz jegyűeknek

A következő év kihívásokkal teli lesz több csillagjegy számára is. Nekik a párkapcsolat fontossága kicsit hátrébb csúszik, erre számíts tőlük.

Randipartnered nemrég lábalt ki egy rosszul végződő kapcsolatból, és élvezi az egyedüllétet. Nem vágyik egyből egy olyan románcra, ahol azonnal az oltár elé akarják cipelni. Egy kicsit szeretné összeszedni magát, a barátai és a családja körében nyalogatni a sebeit. Téged sem hitegetni akar: jól akarja érezni magát, és kilábalni a csalódásból. Több ilyen csillagjegy van, akikkel nem szerencsés most randiznod – teljesen mást akarnak, mint amit te szeretnél egy párkapcsolatban.

pár világítással randevúzik

Fotó: Pixabay

Kos – ne randizz a Bakkal

A terved, hogy 2021-ben áthágsz minden szabályt. A Bak pedig minden egyes elvárást pontosan betart – aminél nincs zavaróbb számodra. A spontán cselekedeteid egy idő után nagyon zavarni fogják a Bakot, az pedig végképp, hogy utolsó pillanatra hagysz mindent. Apróságnak tűnik mindkettő, de sajnos nagyon csúnya szakításhoz vezet.

Oroszlán – ne randizz a Skorpióval

Az ágyban tökéletesen passzoltok egymáshoz, de minden más területen katasztrófa a párosotok. Az egótok túl nagy, hogy együttműködjetek a párkapcsolatban. Az Oroszlán túl drámainak és bonyolultnak talál téged. Neki most arra van szüksége, hogy valaki teljesen megértse és mindenben partnere legyen. Ez egyértelműen nem te vagy. Támogatást akar, nem versenytársat. Te pedig csak versengsz vele.

Nyilas – ne randizz a Szűzzel

A Szűz tökéletesen megtervezett világa és elvárásai nem passzolnak a te kalandos életedhez. Ha a Szűz szabályai szerint kell kicsit is létezned, a spontán lényed fulladozni kezd. Egyre nehezebb úgy élned mellette, ahogy szeretsz. Ha mégis a Szűzzel kezdesz, számolj vele, hogy egyre rosszabbul érzed magad a bőrödben. Egészen addig, amíg nem indulsz ismét a magad útjára, természetesen nélküle.

(via herway)

Ez is érdekelhet randi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top