nlc.hu
Horoszkóp
Víz jegyűek újévi fogadalma

Mit fogadj meg az új évre, ha víz jegyű vagy?

Janus a kezdet és a vég istene a római mitológiában. Az ő nevéből származik január hónap neve, és neki fogadkoztak az év kezdetekor már az ókori rómaiak is.

Újévi fogadalmat tenni nem új keletű szokás. És az sem, hogy a kigondolt vagy papírra vetett ígéreteket az emberek többsége egyáltalán nem tartja be, legalábbis hosszútávon semmiképp. Most abban segítünk, hogy a csillagjegyed szerint mi az a változás, amibe érdemes az évkezdés energiájával belevágni.

citromsárga fürdőruhás boldog nő medencében lebeg

Fotó: Unsplash

Halak: lépj túl a félelmeiden

Nagyon spirituális lélek vagy, és jól ismered azt a képességet, amikor a képzelet ereje valóra váltja a gondolatokat. Alkotó elmédben világok születtek már meg, amit vagy a művészet vagy a másokra való ráhatás erejével a valódi világba is sikerrel megvalósítottál. Használd ezt az erőt most arra, hogy bevonzd az életedbe, amire szükséged van! Ha olyasvalami történik az életedben, ami nem tetszik, ne kezdj el szörnyülködni, egyből panaszkodni. Maradj semleges, és próbáld a pozitív oldalát látni. Menni fog, mint a teremtményeid esetében. Vésd az eszedbe, a bukás csak akkor következik be, ha feladod a céljaidat. Inkább azt képzeld el, ahogy eléred őket, majd élvezd az oda vezető utat.

Rák: kezdj felnőttként viselkedni

Érzékeny lelkedet a holdciklusok cifrázzák, és olyan szeszélyessé tesznek, hogy néha a barátaid is a csudába kívánnak. Amikor valami rossz történik veled, önsajnálatba süppedsz, és azon nyafogsz, hogy az univerzum ellened fordult. Idén ezt a viselkedést lenne jó levetkőzni, és az okokat nem mindig magadon kívül keresni. Egy kicsit lépj messzebb a problémáktól, és a jövőre összpontosíts. Képzeld el, hogy a dolgaid csak rajtad múlnak. Ha te vagy az egyetlen felelős az életedért, nem lesz kit hibáztatni, mert tudni fogod: minden tőled telhetőt megteszel. Másokra hivatkozni mindig egyszerűbb. De mit szeretnél valójában, egy helyben maradva másokra mutogatni, vagy szárnyalni saját erőből? A döntés a tiéd.

Skorpió: hozd létre álmaid otthonát

Állhatatosan menetelsz előre a kitűzött céljaid felé, és ez remek dolog! Csak közben elfelejted, hogy más dolgok is vannak a világon. Nem foglalkozol az otthonoddal, ami egyre elhanyagoltabb, így ördögi körbe kerülsz: egyre jobban utálsz otthon maradni. Legyen az a fogadalmad, hogy rendbe szeded magad körül a teret. Kezdd az otthonoddal, és meglátod, jönnek a következő lépések is. Apró változtatások a szokásaidban, kapcsolatfelvétel a barátokkal, rokonokkal. De az is lehet, hogy költözésben kell gondolkodnod, hogy olyan sugárzó térben élhess, ami segít újra irányba állítani az egész életedet. Nagyon könnyen változol, képes vagy folyton megújulni. Kezdd el elmosni az árnyékokat magad körül, és meglátod, a világ is ragyogni fog veled

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top