nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a színárnyalatokkal ajánlja a horoszkópod

Színezd az otthonodat a csillagjegyed szerint!

Az embert körülvevő színek befolyásolják a hangulatot, a testi egészséget. Hatással vannak a teljesítőképességünkre is. Ha teljesen bizonytalan vagy, mi lenne jó neked, a csillagjegyed szerint kezdd a változtatást.

Természetesen nem arra biztatunk, hogy lepd meg a családot, és egyik este várd őket tulipiros nappaliban, boldog mosollyal. De ha tudod, milyen színekkel kéne próbálkoznod, kezdheted kicsiben, a csillagjegyed ajánlása szerint. Ágyneműhuzat, díszpárna – és ha mégsem válik be, tovább ajándékozhatod. De az is jó lehet, ha tudsz olyan ismerős lakásról, ami egy kedves színedben pompázik. Üldögélj ott egy kicsit, és figyeld meg, milyen hatással van rád az enteriőr.

kék falak mellet piros fotelek

Fotó: Unsplash

Kos – erőteljes és feltűnő árnyalatok

A vörös egy igazán erőteljes szín, amit gyakran kötnek a csillagjegyedhez. Energikus vagy és szenvedélyes, így nyugodtan válassz olyan erős, karakteres színpalettát a lakásodba, ami illik a személyiségedhez. Nem muszáj ragyogó, világos színeket használnod ahhoz, hogy a lakótered megragadja a tekintetet. Választhatsz visszafogottabb narancs- vagy citromsárgát is, hogy izgalmas és mozgalmas hatást adjon a lakás. De a sötét tónusú háttér elé helyezett élénk színek is kiemelik a bútoraidat. Miközben olyan légkört teremtenek, amik visszaadják a lényedet anélkül, hogy hivalkodóvá válik a sokszínűség.

fa hatású lakásbelső kandallóval

Fotó: Unsplash

Skorpió – sötét, de szeszélyes tónusok

Szeretsz kissé titokzatosnak látszani, és némi homályba burkolni szenvedélyes mivoltodat. Ez nem jelenti azt, hogy sötét színek és félhomály borítja a lakhelyedet. Erőteljes, domináns vagy, és ezt nagyon jól kihangsúlyozhatod sötét színekkel, fafelületek és barna árnyalatok használatával. Szereted a környezeteddel is bemutatni, milyen érzékeny és misztikus vagy, ehhez jól jön a színeken kívül egy kandalló, ami begyújtva különös fényekkel koronázza meg az otthonod színeit. Játszhatsz fekete és fehér kontrasztjával is. Ami biztos, ha magadhoz hűen rendezkedsz be, minden látogatód örömmel érkezik máskor is a kellemes hajlékodba.

világos napos lakásbelső türkiz színekkel

Fotó: Unsplash

Halak – puha színek, mint az álmaid

Álmodozó és romantikus vagy, de ez nem azt jelenti, hogy virágos kárpitok és a rózsaszín ezer árnyalata vesz téged körül. A finom árnyalatok valóban kiváló hátteret biztosítanak a fantáziád szárnyalásához. De nem kell a valóságtól elrugaszkodnod, azt megteszed a gondolataidban és a kreatív önkifejezésben. Puha fények, pasztell zöldek és kékek kapcsolnak a természethez. A levendula lilája segíthet támogatni érzékeny lelkedet, rezgéseivel körülölel. Ha túl soknak érzed a fagylaltszíneket, használj melléjük szürkét vagy fehéret, hogy kontrasztban maradjanak, és kifejezzék a sokrétűségedet is.

(via thespruce)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top