nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a mennybe repítenek

5 csillagjegy, akikkel a legnagyobb gyönyört élheted át

Ezekben a csillagjegyekben nem fogsz csalódni a testi élvezetek terén. Nem csupán imádják a szex adta örömöket, de a legjobb visszaigazolás számukra, ha látják: te mennyire élvezed.

Ez az öt csillagjegy nem lesz önző az ágyban. Mindegyiküknek megvan a módszere, hogyan repítsék a partnerüket a mennyekbe. Akár egyéjszakás kalandba kerülsz valamelyikükkel, akár életed szerelme bontakozik ki éppen, a testedzés legkellemesebb módjára készülj velük.

női arc lehunyt szemmel fekete fehér

Fotó: Pixabay

Bak – érzi a tested minden rezzenését

Rendkívüli az intelligenciája és elképesztő gyorsan tanul meg mindent – a testedről is. Ha ő kitalál magának valamit, száz százalék, hogy véghez viszi. Ha ez a bizonyos cél te vagy, máris érezd magad nagyon szerencsésnek, és próbálj nem kiugrani a bugyidból. Lesz lehetőséged megtenni, sikítva. Mivel a Bak eminens tanuló, rövid időn belül tudni fogja, mire hogyan reagálsz. Pár éjszaka vele, és készülhetsz a legnagyobb orgazmusodra. Ő lesz az, akit soha nem kell majd irányítani, hogyan juttasson el a csúcsra. Csak dőlj hátra és lazulj el, hagyd, hogy végezze, amihez a legjobban ért. Mellesleg, amit legjobban szeret.

Vízöntő – mindig valami újjal lep meg

Mindig képes megfűszerezni az együtt töltött perceket. Imádja a játékos szexet, ne lepődj meg, ha szerepjátékhoz húz elő készletet az ágya alól. Készülj föl életed legvadabb szexfantáziáira, mert a Vízöntő mindent beteljesít. Elég lesz csak egy elejtett szó, másnap már várni fog a tejszínhab vagy a csokikrém… ami alatt te leszel a kenyér. Vagy ő. Nem riad vissza a szexi játékszerektől és a furcsa pózoktól sem. Ha a randi nyújtással kezdődik, nem jógázni akar majd, arra mérget vehetsz. Ha pedig hergelni szeretnéd, mesélj neki pajkos dolgokat, csúnya szavakkal. Kamatostul kapod vissza, változatos szex és hatalmas orgazmusok formájában.

Nyilas – mélyrehatóan megmozgat

Professzionális szerető. Nincs tapasztaltabb játékos nála, és mint mindenben, a szexben is imádja a minőséget. Nem lesz egy bizonytalan mozdulata sem. Az első pillanattól kezdve tudja majd, mit és hogyan csináljon veled. Olyan heves és mozgalmas szexben lesz részed, hogy lassan felhagyhatsz a kardió edzésekkel. A vele való szeretkezés után mindig kimerült és nagyon kielégült leszel, és olyan helyen is izomlázad lesz, amikről nem is gondoltad volna, hogy ott izmaid vannak. De ha csak egyéjszakás kalandra vágysz, akkor is ő legyen az, akivel belevágsz.

Fotó: Pixabay

Fotó: Pixabay

Kos – bárhol és bármikor szeret

A kiszámíthatatlan Kos nem fél a kockázattól. Gyors, hirtelen szex a legvadabb helyen, a lebukás veszélye mellett – őt nem zavarja, inkább még jobban izgalomba hozza. Egy idő után téged is, sőt várni fogod, van-e még olyan helyzet, amit nem pipáltátok ki a Kos bakancslistáján. Biztos lehetsz benne, hogy ő lesz az, aki beteljesíti minden fantáziádat, amit eddig nem mertél kipróbálni. Ha elmondod neki, mit szeretnél, lehetsz kicsit perverz, nem fog meglepődni. Inkább beindul, és örömmel teszi még változatosabbá a szexet. Miközben élvezi, ha te minél többször élvezel.

Skorpió – vad és kemény pillanatok

Ha keményen szereted, találj egy Skorpiót. Határtalan a szexben, minél többször és extrábban csináljátok, annál többet akar. Haraphatod, karmolhatod. Cserébe elfenekel és csúnya szavakkal meséli el, mit fog utána tenni veled. Szereti a játékszereket, amikkel játékosan kikötözhetitek, bilincsbe verhetitek egymást. A játékos kínzás is kedvére való, persze csak amíg izgató és jól esik. Addig tudod izgatni őt, amíg könyörögve kéri, hogy a magáévá tegyen és a csúcsra juttathasson. Ha elég bátor vagy, hogy belevágj a Skorpió-kalandba, ügyelj rá, hogy üres legyen a ház. Vele garantált a visszhangzó kéjsikoly.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top