nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. január 19–25. – Legyen elég önbizalmad!

Úgy érzed, hogy nem vagy elég jó és nem szeretnek eléggé? Tudnod kell az igazat: aki megbánt téged, az valójában önmagát árulja el. Kavicsot dob a vízbe, és akaratlanul hullámokat gerjeszt, amelyek mély fájdalmat okoznak neked, ahelyett, hogy a szeretet tiszta visszatükröződését hoznák el.

Lásd, ahogy az angyalok körülötted repkednek. Vedd észre, hogy egyre többen vannak, és egyre közelebb jönnek hozzád. Helyezd a kezedet tenyérrel lefelé a szárnyaik által formált tálcára. Hagyd, hogy a tenyereden keresztül felmelegítsenek és szeretetet adjanak át neked. Érezd, ahogy átadják az energiát, egyensúlyt teremtenek benned és folyamatos mozgásuk által elhozzák a békét és a biztonságot.

Heti angyalhoroszkóp 2021. 1. 19.

Bízz magadban! (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok üzenete szerint őszinteségeddel lenyűgözöl másokat. Ismét szorgalmasan dolgozol a jó ügyön, ráadásul mások érdekeit szem előtt tartva. Sajnos azonban a hét közepén néhányan felbosszantanak hazugságaikkal. Ne bocsátkozz felesleges vitákba, mert csak az energiádat rabolják el vele. Hétvégén pihenj sokat, és ha időd engedi, sétálj nagyokat!

Bika

Az angyalok üzenete szerint meg kell tanulnod uralkodni az indulataidon, különben a héten sok olyan helyzetbe kerülhetsz, amiben egyáltalán nem érzed jól magadat. Mielőtt kimondasz valamit, vegyél egy nagy levegőt, és számolj el háromig! Nem érdemes siettetni a dolgokat, mert ha túl korán túl nagyra nőnek, nem lesz idejük megerősödni.

Ikrek

Az angyalok üzenete szerint kellemes meglepetések érnek. Régi barátoddal találkozhatsz a véletlennek köszönhetően. Munkahelyeden lelkiismeretes munkádnak köszönhetően nemcsak szóbeli dicséretben részesítenek, hanem talán anyagi jutalomban is. Azonban annyira magad akarod irányítani sorsodat, hogy közben elfelejthetsz örülni az élet apró ajándékainak. Lazíts!

Rák

Az angyalok üzenete szerint a héten magabiztos és jókedvű leszel. Alkotókészséged mindig fejlett volt, de most olyan szorgalommal társul, ami meghozza a várva várt eredményt. Még azok is észreveszik képességeidet és teljesítményedet, akik eddig fenntartással figyelték munkádat. A hétvégén rendkívül érzékeny leszel, inkább vonulj vissza és pihenj!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy ne zsákmányold ki saját szervezetedet! Érhető, hogy mindent meg akarsz adni szeretteidnek, ami emberileg lehetséges, de néha meg kell állnod. A héten több figyelmeztető jelet küld a szervezeted, ne hagyd őket figyelmen kívül! Sőt, bármennyire is nehezen szánod rá magad, menj el orvoshoz, ha szükséges.

Szűz

Az angyalok üzenete szerint még több feszültség várható. Munkahelyeden még a szokásosnál is nagyobb vitákra számíts, főként, ha háztartásbeliként tevékenykedsz. Személyes fejlődésed érdekében feltétlenül meg kell hoznod néhány nehéz döntést. Hangoskodás, személyeskedés helyett mondd el nyugodtan ellenérveidet, különben életre szóló sebeket szerezhetsz.

Mérleg

Az angyalok üzenete szerint kicsit fáradtnak, erőtlennek érezheted magadat a következő héten, de a hét második felében már energikusabb leszel. Fontos, hogy ne hagyd el magadat! Ha kimozdulsz, esetleg sportolsz is egy kicsit, hamarabb visszatér az életkedved. Ha nehéznek is érzed most tartani a tempót, próbálj meg azért nem lemaradni.

Skorpió

Az angyalok üzenete szerint kellemesnek ígérkezik a következő hét, bár nem lesz meglepetésektől mentes. A családoddal kapcsolatban meglepő híreket kapsz, és a munkahelyeden is változások állhatnak be, ám ezek végül összességében pozitívan érintenek. Most mindennél fontosabb, hogy rugalmas legyél, és elfogadd, hogy néha nem az van, ami neked a legkényelmesebb.

Nyilas

Az angyalok üzenete szerint bár nagy a kísértés, koncentrálj most inkább a szakmai életedre. A romantika megvár, ha viszont nem teljes erőbedobással a feladataidra figyelsz, sok mindent veszíthetsz. A munkahelyeden nem minden alakul a terveid szerint, de bosszankodás helyett most a megoldásra fókuszálsz, és ez a főnökeidnek is feltűnik majd.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy alkalmazkodj társadhoz, családodhoz. Mindenkinek akad néhány rigolyája, még az is lehet, hogy ma éppen elemi erővel tör fel belőle, de kezeld ezt megértéssel és elfogadással. Sőt, ez nemhogy csorbítana a tekintélyeden, de inkább emeli azt. Beszélgessetek, nem riadva vissza attól sem, hogy mélyen belemerüljetek egy-egy témába.

Vízöntő

Az angyalok üzenete szerint széles látóköröd segítségével hasznos tanácsokkal tudod ellátni a rászorulókat. Még jobban működik ez akkor, ha hozzád közelállóról, barátról van szó, hiszen akkor ismered a részleteket és a hátteret is. Az illető személyiségének megfelelően tudsz reagálni és így elkerülöd az általános és jól csengő szlogeneket.

Halak

Az angyalok üzenete szerint lelkivilágod alakulása nemcsak kedélyedre, hanem fizikai állapotodra is rányomja bélyegét. Ezért is fontos, hogy urald belső változásaidat. Az ember azt gondolja, hogy a külső változások határozzák ezt meg, mégis igyekezz ettől függetleníteni magad, és bármilyen körülmény között őrizd meg derűdet és természetes vidámságodat.

Ez is érdekelhet indiai nő száriban hálát ad tenyereit összetéve Megnézem

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top