nlc.hu
Horoszkóp

Ezzel a fogadalommal lesz harmonikus 3 csillagjegy kapcsolata

3 levegő csillagjegy szerelmi fogadalma

A párod rendszeresen ugyanazt veti a szemedre. Lehet, hogy nem véletlen? Nézz magadba, és fogadd meg, amitől jobban működik majd a kapcsolat.

Egy kapcsolat is különböző fejlődési szakaszokon megy keresztül. A minősége két emberen múlik mindig, és az is rajtatok múlik, hogy ezt mennyire vagytok képesek elfogadni. Egyes időszakokban egyik félnek kell többet tennie, máskor a másiknak. Idén a levegő csillagjegyűek ezen gondolkozzanak el, hogy eljöjjön a vágyott harmónia.

pár kutyával sátorban kirándul

Fotó: Unsplash

Ikrek: odafigyelve hallgatok rá

Hihetetlenül intelligens vagy, mégis roppant felszínes bírsz lenni. Nem figyelmetlen vagy, csak szórakozott, és több dologra próbálsz koncentrálni egy időben. Fogadd el, hogy ez nem megy neked. Annál inkább, mert a társad sokszor sértőnek érzi, ha másvalakivel csetelsz, miközben épp a szívét önti ki neked. Tanulj meg csak rá figyelni, amikor hozzád beszél. Most nem te beszélsz, hanem hallgatsz. Ezzel megóvod magatokat jó pár vitától, és olyan dolgokat is megtudhatsz róla, amit eddig nem hallottál meg.

Mérleg: elfogadom a konfliktusokat

A béke a mindened, ki nem állhatod a konfliktusokat. Egy párkapcsolatban időzített bomba, ha inkább szőnyeg alá söpröd a problémákat. Pedig egy szerelem nem attól tökéletes, mert nincsenek összetűzések. Ráadásul egy csomó dologról kiderülhet, hogy valójában nem is probléma – de ehhez meg kell osztani a pároddal. Fogadd el, hogy a gondok léteznek, de együtt mindent megoldotok. Így lesz minden tökéletes.

Vízöntő: sokkal empatikusabb leszek

Hajlamos vagy teljesen érzelemmentes maradni a szerelmed irányában, amikor támogatást várna tőled. Nagyon bántó lehet, hogy nem vagy a vigasza. Először is tisztázd vele, hogy szereted és mellette állsz. Csak a legtöbbször belső életet élsz, a fejedben annyi minden van, hogy nem érzékeled a külvilágot, benne őt sem. Találjatok időt, amikor te csak rá figyelsz, ő pedig fogadja el, hogy máskor te gondolatban nem vagy jelen. A harmónia ettől még létrejön, de nektek kell kidolgozni, hogyan működik számotokra ez a kapcsolat. 

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet szerelmespár pizzát eszik az ágyban gitár mellett Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top